כמה סקיצות שעשיתי בפוטושופ

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
קצת על הטכניקה

שימוש בשכבת רקע בעלת פיגמנט בדומה לציורים הקלאסיים. רישום מהיר בשחור ובעוצמה חלשה בשכבה נפרדת וכניסה לפרטים. כל הסקיצות מהדימיון, ללא שימוש במודל כלשהו.

האם ניסית

לעבוד עם PAINTER? אצלנו יש את 5 אבל היום כבר יש בשוק גרסה 8 או 9. בעקרון, פיינטר נועדה לציורי מחשב הרבה יותר מפוטושופ. בפיינטר מבחר המכחולים ומברשות גדול יותר, אפשר לשנות את זוויות התאורה ועוד כל מיני דברים שמדמים עבודה בסטודיו אמיתי. פוטושופ, היא תוכנה לעיבוד תמונה גרפי. מכון אפשר ועושים בה שימושים בציור עם עט גרפי או עבודות צביעה ממוחשבת כמו של קומיקס או של עיצוביםפ לאינטרנט, אבל היכולות שלה בתחוםפ האומנותי נמוכות בהרבה מאשר פיינטר.

ranmor

New member
אני אוהב את סגנון הציור שלך...

יש בציורים מין שלווה כזאת... איך אתה עושה קווים כאלה חלקים? אתה עובד עם זום? אני לא מצליח לעשות קווים כאלה לא עם עפרון ולא עם הלוח הדיגיטלי שלי... למדת ציור בצורה מקצועית או שלמדת לבד?

SC

New member
תגובות ../images/Emo70.gif

אני מכיר את הפיינטר, יש לי גרסא 7. אני אוהב לצייר גם בה אם כי מבחינת הציור הפוטושופ מסוגלת לאותם הביצועים למרות ההבדלים בין שתי התוכנות. איך אני עושה קווים חלקים. הייתי שמח אם הייתי לוקח את אחת העבודות מקיף בעיגול אדום מקום מסויים ומעלה לפורום וזאת על מנת שאוכל להשיב לשאלתך כיוון שאני משתמש בכה טכניקות. אני לא משתמש בכלל ב BLUR כדי להחליק קוים. על פרטים קטנים מאוד אני עובד עם זום ובאופן כללי על העבודה כולה אני לא משתמש בפונקציה זו בכלל. כן למדתי ציור בצורה מקצועית כ - 8 שנים. כשמציירים ממודל חי העבודות יוצאות איכותיות יותר.

enbalush

New member
עבודות יפיפיות

כל הדמויות שלך אירופאיות?

SC

New member
תודה ../images/Emo70.gif

אירופאיות
לא יודע, לא חשבתי עליהן אף פעם ככאלה. אני מגדיר אותן כתמונות מהדימיון.

למעלה