כמה סרטים טובים בקרוב בהוט!

Chandler Bing

New member
כמה סרטים טובים בקרוב בהוט!

כול הסרטים בHOT! יש ביום חמישי (מחר) סרט אימה "הטרמפיסט 2", נשמע סרט אימה טוב...בערוץ HOT ACTION בשעה 02:00. ביום שבת יש את "תלמידות השטן" עם שאנון דהורוטי בשעה 22:00 בAXN. ו"פחד" עם ריס ווית'רספון ומארק וולברג ביום רביעי הבא בערוץ HOT סרטים בשעה 22:00. מקווה שמישהו יצפה בהם!

אעעעעעעע!!! "פחד".. אני לא מאמינה!!

אני נשבעת לכם שיש לי חוש שישי!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל פעם שאני נזכרת בסרט ישן אני חושתב עליו פתאום שבוע אחרי זה יש אותו בטלוויזיה זה היה עם עיניים שקריות ועם עוד כמה סרטים ועכשיו עם פחד!!!! אני בהלם!!!!!!! יש לי יס אבל לשכנה שלי יש הוט אז אני אצלה!!!!! איזה אושררררררררר... מי הפיייי!!!

Chandler Bing

New member
דבר ראשון.....!

זה עם הבחורה הכי מוכשרת בהוליווד, ריס וויתרספון, ובהשביל הבנות.. הבחור הכי מושלם בהוליווד, מארק וולברג.. וזה מסופר על בחורה (ריס) שיוצאת עם אחד (מארק) והבינה שיש לו בעיה והיא זרקה אותו והוא פשוט לא מוכן לזה.. והוא יעשה הכול להיות איתה שוב!! scary אהה!!

זה סרט מדהיםםםםם!!

וגם אליסה מילאנו מופיעה בו!!!!!! בעקרון ריס (שכחתי איך קוראים לדמויות) חושבת שהיא מצאה את חבר חלומותיה בכיכובות של מארק ומסתבר שהוא לא כזה מושלם כמו שהוא נראה וכשהיא עוזבת אותו מתחילות הצרות- הוא פשוט לא יודע לקבל לא סרט יפההה.. מותחני דרמטי כזה.. שווה צפייה!!!

Chandler Bing

New member
אני גם ציפיתי לו....!!

ראיתי פעם ב"סיפורי הוליווד" את הסיפור של חייו של מארק וולברג והראו שם שהוא היה בסרט הזה... וזו הייתה התקופה שהייתי דלוק קשות על ריס וויתרספון (כי התחלתי לראות אותה באותו זמן בכול מיני סרטים : לא רק בלונדינית 1+2, אין כמו אלבמה, חשיבותה של רצינות, משחקי פיתוי ודמות אורחת ב"חברים". וכמובן נהדרת בכולם וגם הסרטים!) והייתי חייב לראות תסרט הזה, FEAR ! שאלתי הרבה אנשים ואפילו לא הכירו תסרט... אז התייאשתי... עכשיו שקניתי תפנאי פלוס של השבוע היה רשום שביום רביעי הבא (25.5) יהיה את זה... אז מזה התלהבתי!!!!!

ll Princess ll

New member
O.K.

אז קודם כל תודה רבה על ההודעה!כי קצת קשה לעקוב אחרי כל הסרטים (אז תמיד נחמד לקבל את שעות השידור!
) ומה לגבי שני הסרטים האחרים? תודה

בנוגע ל2 האחרים:

הטרמפיסט 2 היה לפני כמה זמן ביס.. לא משהו ותלמידות השטן עם שאנון דוהארטי גם לא כזה.. חביב.. שווה רק בשביל שאנון חח

ויש עוד 2 סרטים!

יעד סופי ויעד סופי 2 בהוט אקשן (14) ביום רביעי! נדמה לי שיעד סופי מתחיל ב- 22:00...

למעלה