כמה סרטי אימה חדשים בקרוב בארץ

liavsayegh

New member
כמה סרטי אימה חדשים בקרוב בארץ

סוף סוף מסור מגיע לביתי הקולנוע בארץ...מזל שנזכרו. ויש לי שאלה, מישהו יודע באיזה רשת בתי קולנוע זה ישודר? רב חן או גלובוס?

sapirush1

New member
אהה הוא עוד לא שודר?

חחחחח ואני תכננתי לראות את 2 בקולנוע.. עד שהוא יגיע יקח לו בטח איזה שנה ואת שני הסרטי האחרים אני כבר מתה לראות

Astridּ

New member
ט'נקס

אולי מומלץ למי שרוצה לרדת מהפחדים של הסרט. ראיתי אותו כבר, אבל בכיף הייתי רוצה לראות אותו בקולנוע, כי בקולנוע הכל הרבה יותר שונה, כרטיסים חינם? מישהו? :p

xx Cat Woman xx

New member
בהחלט אין על הקולנוע

במיוחד כשמדובר בסרט אימה
בכל מקרה, איך הסרט? שווה?

Astridּ

New member
הסרט, זכה לאחלה ביקורות פה בפורום

וגם לדעתי, אם אני מוכנה לנסוע לקולנוע בשבילו, אפילו שראיתי אותו- שווה בהחלט
נ.ב החתימה שלך קורעת
Smelly cat, smelly cat

omripley21

New member
סליחה אבל

מה כיף כ"כ לראות סרט בקולנוע עם עוד 100 אנשים שמתוכם 80 לא כיבו את הפלאפון ו20 נוספים יושבים בחבורות ומספרים אחד לשני את הסוף ו/או מנסים לנחש אותו ? אני לא יודע, מבחינתי חווית הקולנוע היא לא כפי שהייתה לפני 5-6 שנים. אומנם עדיין מזדמן לי לראות סרטים בקולנוע, אבל בטח ובטח שלא סרטים שראיתי בדיודי ובטח לא סרטי אימה. מבחינתי החוויה האוליטמיבית לצפייה בסרט (במיוחד אימה) היא מסך גדול, מערכת סראונד, בית שקט, חושך ומזגן קררררררררררררררר

omripley21

New member
אה עוד משהו

כשהכלב נמצא לידי בזמן אותו הסרט ונובח לפתע ללא סיבה נביחה קולנית במיוחד, זה מפחיד אפילו יותר מכאשר הרוצח קופץ מאחת הדלתות.

xx Cat Woman xx

New member
שמע

לא לכולם יש מער' קולנוע ביתית, ברור שזה הכי כיף לשבת בבית לבד מול מסך ענק ומע' סראנוד מתקדמת ולשכב על הספה עם קערת פופקורן ענקית שחיממת במיקרו ועלתה לך בערך 2 שקל...מן הסתם זה הכי טוב...אבל מה לעשות שלא לכולם יש את הכסף לזה...ולמי שאין את זה, קולנוע זה הדבר הקרוב ביותר לחוויה של קולנוע ביתי...אז נכון שבקולנוע יש עוד אנשים ובבית לא...אבל בגלל זה אני לא הולכת להצגות בכורה...מחכים קצת שהביתי קולנוע יתרוקנו מהמאות אנשים שאתה מתאר, ואז הולכים וקולנוע ונהנים באמת (בלי טונות של אנשים מציקים)...נכון שזה לא קל לחכות...אבל זה שווה את החוויה שהקולנוע נותן (בניגוד למסך 24' עם סטריאו...בקיצור, סתם טלוויזה בלי שום מע' סראונד...) אז כל עוד יש לך קולנוע ביתי, גוד פור יו...והלוואי וגם אני הייתי יכולה להרשות לעצמי כזה דבר, ותאמין לי שאני מתה לדבר כזה... ובנוגע לכלב, עם 4 חתולים בבית, אני לא יכולה להרשות לעצמי כלב נבחן וחביב
...אבל זה כבר סיפור אחר...

omripley21

New member
הקשיבי

אני לא עשיר ולא טחון. פשוט יש אנשים שיעדיפו להוציא את כספם על משהו אחד, ויש אנשים שיעדיפו להוציא כספם על משהו אחר. ונסיים את זה פה :)

omripley21

New member
ועוד משהו (2)

אין לי מסך גדול במיוחד, 29 אינצ'. רק הרמקולים טובים

xx Cat Woman xx

New member
ויש אנשים שאין להם איזה כסף להוציא

אבל עזוב לא נכנס לזה באמת...פשוט מאוד, לא לכולם יש קולנוע ביתי, ומי שאין לו מרשה לעצמו להגיד שאין כמו קולנוע (פרט ליצורים מציקים שבאים לקולנוע...למרות שגם על זה אפשר להתגבר אם באים בזמן המתאים לקולנוע)

דם דם

New member
אומממ יש בזה משהו

באמת בקולנוע קצת מעיק לראות, כי התרבות הישראלית בהמתית ממש מלכלכים שם, מרעישים,והכי מרגיז (בלי לפגוע בכן בנות) שיש את הילדות הקטנות האלה שבאות עם החבר שלהם לסרט אימה וכול הסרט צועקות "אמאל'ה...אההההה...אוי...מסכנה" וכול מיני כאלה וואוו צאו מזה זה כולה סרט, למה הן לא יכולות להנות מהסרט וחייבות להיות כאלו תינוקות. באשר למערכת קולנוע, זאת בעיה אצלי, אני אם כבר רואה את הסרטים במסך הקטנטן שלי(17 אינץ) שבמחשב...אין טלוויזיה ענקית(23 אינץ כבר לא נחשב) ובטח לא מערכת רמקולים טובה.

../images/Emo45.gif

גם אני רואה סרטים במחשב, עם ה17 אינץ' :\ וזה קצת הורס, אני אתן דוגמא: ראיתי לא מזמן את מלחמת העולמות בקולנוע. תתעלמו מזה שזה סרט דפוק. סרט גרוע. הסאונד והאוירה עשו משהו... במקום שהסרט יקבל אצלי 3/4, הוא קיבל 5/6, רק בגלל הסאונד. היו קטעים שהייתי חייבת לראות אותם ככה, בצורה הזאת, זה פשוט כלכך הוסיף. אני לא הולכת הרבה לקולנוע, לא בגלל האנשים שיושבים איתי [מוזר, בזמן האחרון לכל סרט שהלכתי, היו בודדים... וזה לא הפריע], אלא בגלל המחיר.

דם דם

New member
דווקא המחיר לא מפריע לי

אני פשוט עצלן, אין לי גם עם מי ללכת לקולנוע, כולם אצלי בצבא באסה...למרות שאצלנו האווירה בקולנוע סבבה, אנשים דיי מתורבתים, זה ממש מפתיע

liavsayegh

New member
יש לי הודעה עצובה ומעצבנת../images/Emo46.gif

שוב דחו את הבכורה של מסור. הפעם ל- 11.8 כמה הם יכולים למשוך את זה? כבר חצי שנה הם דוחים ודוחים! אוף!

למעלה