כמה סרטי מתח ואימה שצפויים להגיע

DoctorSatan

New member
כמה סרטי מתח ואימה שצפויים להגיע

למסכינו הקטן(אני מתכוון לקולנוע): הנוסע השמיני נגד הטורף(כל מילה מיותרת) מגרש השדים:ההתחלה (מה עכשיו? השטן ייכנס בכלב של השכנים?) Open water: אין לזה עדיין שם עברי. נראה סרט מעניין מאוד כמובן שזה רק קמצוץ (קמצוצון) פשוט אין לי כוח להמשיך אז תחפשו לבד את הטריילרים...

Nino Schibetta

New member
עוד אין סרט

אך מדובר על כך או יותר נכון יש שמועות שהולכים להוציא את "פרדי נגד ג'ייסון 2" הפעם ביחד עם אש (ברוס קמפבל) כעיקרון אני נגד כל הסרטים האילו של שילוב גיבורים יחדיו פרדי נגד ג'ייסון היה מטומטם לגמרי וכך אני מאמין יהיה גם הנוסע השמיני נגד הטורף. מה יעשו הלאה ? שוורצנגר בתור הרובוט משליחות קטלנית נגד רמבו ?

elenwee

New member
צודק בהחלט...

מילא סרט אחד אבל שניים? זאת הגזמה בהחלט! כמו זמןמ בדיוק הם ימרחו את זה? ומה יהיה אחרי זה פרדי נגד ג'ייסון נגד אש נגד צ'אקי נגד מייקל נגד כל העולם נגד אישתו? זה רעיון ממש דפוק... אגב הצחיק אותי מה שאמרת על רמבו ושוורצנגר...

NiKi†a

New member
הנוסע השמיני נגד הטורף..

ו-ו-א-ו..אני מחכה לזה. נשמע אדיררררררררר

../images/Emo66.gifאיזה מזל יש לי!

בתקווה אני הולכת לראות הקרנת בכורה (או שאני סתם חושבת שזה לפני כולם אבל רוב הסיכויים שזה לפני כולם
)

milkshakit

New member
../images/Emo12.gif

יהיה פרדי נגד ג'ייסון 2?! גאדד....כמה אפשר לעשות המשכים?! זה כבר אידיוטי..למרות שיהיה דווקא מעניין לראות את זה עם אש.. *מסוקרנת* והנוסע השמיני נגד הטורף בטח יהיה ענק!!! כבר לא יכולה לחכות.

kobiboy17

New member
בקרוב - הנוסע השמיני 5 ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למעלה