כמה עבודות שלי

dorlim

New member
כמה עבודות שלי

לצערי, גיליתי את הפורום מאוחר ואין לי החודש מה לתרום לפרויקט המסגרות... אבל עבודות אחרות כן
תמונת דקופאז´

dorlim

New member
מעמד +תחתיות לכוסות

מתנה לאמא של הבעלול לראש השנה (יש לה אוסף של קומקומים
)

rinutza

New member
עוד מיימי יאיר ידעתי שאת מוכשרת |4u

איזה יופי של עבודות. איך עשית את התמונות? הבית ופה הדב??

av_i_va

New member
יופי של עבודות../images/Emo140.gif וכמה שאלות...

באיזו לכה השתמשת על התחתיות (לכוסות)? קצת הסבר לגבי הדקופאז´... למה הכוונה? ואיך עשית ובאיזה חומרים השתמשת. בתמונה לא כל כך רואים . פו הדב..זו מפית? ולבסוף להערתך בדבר המסגרת. יש לך עדיין שבוע... די הרבה זמן נשמח לראות עבודה שלך בשרשור. בטוח שיש לך איזה רעיון מקורי!

dili

New member
עבודות מקסימות!!

הציור של פו הדב נראה כמו ציור באייר בראש! האם קנית את המעמד של תחתיות הכוסות בצורתו הנוכחית (צורת הקומקום) איפה אפשר להשיג את זה? עבודות מאוד יפות, אני אוהבת את הסגנון שלך!

POWER PUFF

New member
זה מקסים!

התחתיות ממש מהממות... האם ניתן לקנות תחתיות חתוכות? באיזה צבעים השתמשת ובאיזה סוג לכה?

dorlim

New member
תודה על כל המחמאות , אני מסמיקה ../images/Emo9.gif

והסברים:
תמונת הדקופאז´ (הבית) - הדבקה של תמונה, שימוש במשחת עיצוב והמשך התמונה מכל הכיוונים, כולל צביעה על גבי התמונה המקורית. כאן לדוגמא כל החלק הימני מקורי שלי ואילו הבית במרכז הוא מהתמונה המקורית.
פו הדוב - צבעים אקריליים על בד קנבס + הדבקת מפית.
התחתיות והקומקום - קניתי תבנית עץ מוכנה של הקומקום והתחתיות בחנות יצירה ואותן צבעתי בצבעים אקריליים. התחתיות - שימוש במפית + משחת פטינה. הקומקום - צביעה ועיטור ידני. הלכה - יאכט ורניש (למריחה) משני צידי התחתיות (אגב, בגלל המיקום המאד מדויק של התחתיות בקומקום - הייתי צריכה להקפיד שהעובי של התחתיות כולל הלכה יתאים לחריצים)

dorlim

New member
... הסברים ../images/Emo62.gif

לקחתי את התחתיות (שכאמור מגיעות חתוכות) וצבעתי אותן בצבע בסיס (אקרילי) משני צידי התחתית. גזרתי ממפית את דוגמאות הירקות והדבקתי על צד אחד של התחתיות. לאחר ייבוש מרחתי משחת פטינה שהעניקה לתחתיות עומק וגוון מעושן ומיושן. לאחר ייבוש מלא של הכל מרחתי בלכה - שתי שכבות בכל צד. מקווה שעזרתי

POWER PUFF

New member
שאלה אחרונה.... מבטיחה!

האם לפני שאני מדביקה את המפיות אני צריכה לחכות שהדבק יתייבש? תודה רבה על הפירוט והסבלנות!!!

dorlim

New member
הדבקת מפיות

ההסבר הכי טוב הוא של אביבה במאמרים ולשאלתך - מורחים את הדבק (המיוחד) וממתינים שהוא יתייבש - אני ממתינה לייבוש עד לשלב שהמגע בדבק הוא כמו במסקנטייפ (קצת קשה לי להסביר
) - כלומר מעין דבק עדין מאד ויבש. מקווה שהבנת את כוונתי...

av_i_va

New member
זה מה שרציתי לשמוע!../images/Emo140.gif

היה לי חשוב לדעת שאכן השתמשת בלכה המתאימה ובצורה נכונה מפני שעבור פריטים הבאים במגע עם מים - זה חשוב במיוחד. את מה שאת מכנה תמונה דקופאז´, גם ברור לי כעת, רק שדקופאז´ זה משהו אחר... בכל מקרה, כפי שאמרתי, יופי של עבודות מקווה לראות עו דהרבה, בקרוב

dorlim

New member
אז עכשיו אני חייבת לשאול -

מה זה דקופאז´? (אגב, אני "קיבלתי" את השם לתמונה הזו בסדנא להכנתן שנקראת סדנאת דקופאז´...)

av_i_va

New member
דקופאז´ זו טכניקה../images/Emo140.gif

שהייתה באופנה לפני כמה שנים לוקחים את אותו פוסטר ב 5-7-9 עותקים את גב התמונה מהווה הפוסטר השלם מיתר הפוסטרים גוזרים חלקים ועל ידי חומר הפרדה והגבהה מדביקים מעל לחלקים המסויימים, על מנת ליצור מראה של תלת מידמד.

dorlim

New member
תודה, החכמתי ../images/Emo132.gif

ונשאר לי לשאול - איך קוראים לטכניקה של הדבקה והמשך של התמונה (בד"כ כולל שימוש במשחת עיצוב) ?

למעלה