כמה עדכונים על סיימון ולי

ronaldiniho3

New member
כמה עדכונים על סיימון ולי

סיימון ווב ישתתף בסרט אמריקאי שיצולם בניו זילנד, הסרט יקרא "RUN", אותו השם של האלבום השלישי של סיימון והסינגל הראשון מתוכו. כנראה שהסינגל יהיה שיר הנושא של אותו הסרט. כעת, סיימון מקיים מסע הופעות ב...הודו (!) כאשר המטרה של מסע ההופעות הוא לקדם את אלבומו השני "GRACE". בדלהי הוא כבר נפגש עם מעריצים הודיים שלו. סיימון גם הוציא, די בשקט, סינגל נוסף מאלבומו השני- "SEVENTEEN" שיצא רק באירופה. לבינתיים, לא יצא וידאו ולי נראה שגם לא יצא. אגב, הסינגל "GRACE/RIDE THE STORM" די מאכזב, כאשר הוא מדורג במקום ה-36 בלבד במצעד הסינגלים הבריטי. לגבי לי, הוא ישתתף בסרט טלוויזיה של הBBC2, סרט שעתיד לצאת באפריל 2008. יש גם דיבורים על כך שאלבומו השני יצא רק באפריל או מאי 2008 (ולא השנה..) בכל מקרה, למי שלא זוכר, באלבום השני של לי יופיעו- אלטון ג'ון, סיימון ווב ו-ג'ו אומארה. הסינגל הראשון- "Beautiful Spirtual" אגב, בלי קשר, הבוקר חזרתי משבוע בחו"ל

danielle23

New member
ואו! כמה כדכונים ../images/Emo9.gif תודה!!../images/Emo24.gif ואיך היה?

איפה היית?

inbal287

New member
וואו! הם חיים! הבנים חיים!

. נהדר לדעת שהם באמת עושים משהו. * המממ אז קודם כל, מגניב שסיי משתתף בסרט. אני תוהה אם הסרט יגיע לארץ... ח, אני תוהה אם הסרט באמת יצא לפועל או שברגע האחרון יבטלו אותו. * הודו? XD... קטלני... לא נראה לי שהם אי פעם היו שם [בלו כאילו]. * הממ לא מכירה את השיר. * נחמד ללי פשוט לקחת את הזמן... תכלס, אני חושבת שעד אז הוא כבר לא יהיה רלוונטי :( * רגע, הסינגל הראשון מהאלבום של לי כבר יצא? או שזה מה שנקבע להיות הסינגל הראשון ונשמע אותו רק בעוד מאה שנה? תודה על כל החדשות
. ואיפה היית בחו"ל?

ronaldiniho3

New member
אז ככה

קודם כל, לי וסיימון הם באמת היחידים שעוד שומעים עליהם משהו... דאנקן ואנטוני? אין לי מושג מה איתם... מישהו יודע? אגב, זה נראה שלאט לאט סיימון מנסה להיכנס להוליווד. זה מתחיל עם שיר הנושא לארבעת המופלאים, וזה ממשיך בסרט שהוא ישתתף פה (סרט פעולה)... ואיך יכול להיות שאת לא מכירה את SEVENTEEN? השיר הכי יפה (לדעתי לפחות) מהאלבום האחרון של סיימון, חבל כ"כ שלא יצא לו קליפ. לגבי לי, הוא מאכזב. חצי מהשירים כבר יצאו, והאלבום עצמו יצא רק עוד שנה כמעט?!?! לא מבין אותו.. אממ זה אמור להיות הסינגל הראשון, זה מה שנקבע, וכן, כנראה שנשמע אותו רק בעוד מאה שנה (למרות שאם את רוצה, יש לי את השיר במחשב ואני יכול לשלוח לך אותו), אם בכלל... איפה הייתי? טורקיה ויוון. יצא לי לשמוע באתונה את SEVENTEEN של סיימון בפיצה אט

lidor love lee

New member
יאאא כמה עידכוניםם../images/Emo70.gif

תודהה
יא יש לך את השיר הזה במחשבבב
יש לך אייסי/מסן כדי לשלוח לי
אני אשמח

למעלה