כמה עדכונים + שאלה

כמה עדכונים + שאלה

היי חברים מזמן לא כתבתי, עברה עליי תקופה לא קלה אתם זוכרים שסיפרתי שאני נוסעת עם בעלי לחו"ל? אז היה טיול מ-ד-ה-י-ם כשחזרתי פיטרו אותי מהעבודה עשיתי בדיקות והן יאו לא משהו מחר יש לי ביקורת באיכילוב (מבטיחה לעדכן) אבל הכי חשוב, ראיתי בטלויזיה תוכנית על בריאות ודיברו על טרשת נפוצה ואמרו שהסימפטומים הם אדמומיות ושינו תצורה של תנוך האוזן (וזה בדיוק מה שיש לי) מישהו שמע משהו על זה? אני ישאל מחר גם את הרופאה שלי ומבטיחה לעדכן המון בריאות לכולם

ל3

New member
באדי חמודה../images/Emo24.gif

אני מצטערת שפיטרו אותך מהעבודה- האם זה בגלל הטיול? הם אמרו לך למה? בכול אופן, בהצלחה מחר ממי בביקורת ותעדכני אותנו מה אמרו לך ולגבי הסימן שהזכרת לא שמעתי על כך בחיים ומקווה מאוד שאין לך טרשת מספיק אויב אחד אז לא לעשות צרות שמעת? תחזיקי מעמד ממי ומחכה לעידכונים שלך שירי

חזרתי מאיכילוב

הייתי היום בביקורת באיכילוב הכל בסדר !!! המצב הטטי נשאר, אין החמרה, להמשיך באותו טיפול הרופאה מאוד חיזקה ועודדה אותי מקווה שגם אצלכם המצב יציב באדי

ל3

New member
באדי יקרה

אני שמחה לשמוע שהמצב סטטי לפחות אין החמרה תודה לאל. אם מותר לשאול, במה את מטופלת עכשו? אצלי הלוואי שהמצב היה סטטי. בדיקות המעבדה יחסית בסדר אבל הפציינט על הפנים. היום שוב עלה לי החום, כואבים לי הפרקים, אני עייפה כל הזמן ומשום מה התחיל לי טישטוש ראייה בא וחולף שהאמת די מדאיג אותי- אני מקווה שזה לא תופעת לוואי של הפלקווניל. ההרגשה הכללית די זיפטית ואיתה גם המצב רוח הירוד. מקווה שמפה זה רק ישתפר שירי

הנה אני עונה

אני לוקחת פלקווניל אם יש לך בעיה עם הראיה - עשית בדיקת שדה ראיה? חייבים לעשות כל חצי שנה אני לא עשיתי שנה, והיום היא שלחה אותי תעשי את הבדיקה

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שהייתה ביקורת יחסית טובה ושעודדו אותך קצת שיהיה לך המשך שבוע נפלא

למעלה