כמה עדכוני נשים קצרים

YardenBu

New member
כמה עדכוני נשים קצרים

1. קונן תילחם נגד מוקסלו ב31 לדצמבר באירוע בטוקיו. אין לי מושג מי המתחרה וחבל לי שקונן חוזרת אחורה, אבל אני שמחה לראות אותה נלחמת שוב. הקרב יהיה כנראה ב-145.
2. מגומי פוג'י ניצחה אתמול בהחלטה כנראה את הקרב האחרון או לפני האחרון שלה לקריירה. עוד לא הספקתי לראות.
3.אינוויקטה הודיעו שמהאירוע הבא הם יגבו כסף על השידור באינטרנט. התשלום יעמוד על קצת פחות מ-8 $, והם הבטיחו שאיכות השידור תהיה טובה יותר ממה שהיה עד עכשיו. קצת מוקדם מדי לטעמי להתחיל לגבות כסף על אירועים והתזמון גרוע, אבל הולך להיות קארד פצצה שמצדיק יותר מהמחיר הזה. בין היתר יהיה שם קרב של בזלר נגד דיוויס שלבד שווה את המחיר, לזלי סמית' נגד רקל פנינגטון, דלליאו נגד נונס, קלדרווד נגד האייאט ועוד הרבה כשרונות חדשים וישנים.

moriarty

New member
קונן נגד מוקסלו ב-31 לדצמבר?

אני סקרן לדעת מתי נודע ללוחמות על הקרב. מה הקטע? למה ההודעה ברגע האחרון? למה לא לתת להן זמן להתכונן כמו מקצועניות?

ועוד משהו - השמות היחידים שנשמעים לי מוכרים (חוץ מקונן) הם דללילאו ונונס. ספרי לנו בבקשה קצת על האחרות, ובמיוחד על בזלר ודיוויס. למה זה קרב שווה עד כדי כך?

YardenBu

New member
קונן פירסמה היום על הקרב

אבל בשמיני בדצמבר היא כבר פירסמה שיש לה חדשות טובות שאסור לה עדיין לספר. גם מהשמיני זו עדיין תקופה קצרה, אבל קראתי קצת על היריבה והקרבות הקודמים שלה, זה לא נראה כאילו זמן נוסף היה משנה משהו, קונן לוקחת אותה בכל מקרה.
אז ככה: בזלר נגד דייוויס. דייוויס היא מהלוחמות שתמיד כיף לראות, היא תמיד מעניינית ותמיד משתפרת. בקרב האחרון שלה מול היטומי אקאנו היא הכניעה את היטומי אקאנו (זה היה הקרב ה-28 של אקאנו ועד אז היא לא הוכנעה, 14 מהנצחונות של אקאנו הגיעו בהכנעה). אני לא זוכרת אם היא קיבלה את הכנעת הערב כי באותו האירוע דלליאו הכניעה את פורטו במשולש הפוך שהיה מטורף לא פחות מההישג הזה דייוויס. דייוויס מתאמנת ב Cesar Gracie Fight Team. בזלר היא גם תותחית על הקרקע, 14 מתוך 15 הנצחונות שלה היו בהכנעה, היא חזרה מפרישונת קטנה לקרב מול שרה מקמן ונראתה מעולה למרות שהפסידה בהחלטה (לא בושה להפסיד למתאבקת אולימפית). בזלר מתאמנת בcsw עם ג'וש בארנט שגם היה בפינה שלה בקרב מול מקמן. אני לא אחפור פה יותר מדי, אבל גם בעמידה מאוד כיף לצפות בשתיהן ונראה לי ששם הקרב יהיה רוב הזמן.

קלדרווד נגד האייאט: קלדרווד לוחמת מואי תאי מטורפת מסקוטלנד, מחזיקה במספר אליפויות למשקל שלה. ציטוט מוויקיפדיה:
She is the current ISKA World Flyweight Champion, IKF European Flyweight Champion, the WKL European Flyweight Champion and the WBC UK Flyweight Champion and is ranked #2 in the world by the World Professional Muaythai Federation.
העמידה שלה מאוד טכנית, והקרבות שלה נראים דחוסים, היא לא עוצרת לנוח. היריבה שלה בעיקר דיבורים, אני סתם שמחה לראות את קלדרווד.

סמית' נגד פנינגטון: באינוויקטה האחרון סמית' נלחמה בקרב חוזר מול קייטלין יאנג וניצחה ב-tko אחרי שהקרב הקודם שלהן נגמר בתיקו. היא סיימה את הקרב בגראונד אנד פאונד בצורה מוזרה שגרמה לי לרחם על יאנג. סמית גבוהה מאוד, אבל שחיפה. למרות זאת היא גם כל הזמן הולכת קדימה ומנסה לסיים קרבות. סמית' מתאמנת עם האחים דיאז תחת סיזר גרייסי.
פנינגטון היא גם לוחמת חדשה יחסית, אני עוקבת אחריה מהקרב שלה מאינוויקטה 2 ולמרות שהיא הפסידה בקרב האחרון שלה אני חושבת שיש לה עוד הרבה מה להראות. סך הכל לא קרב אליפות, אבל המאטצ'אפ מעניין מאוד.

מעבר לזה, יהיו באירוע 5 לוחמת שיעשו את הופעת הבכורה שלהן ואינוויקטה כבר הוכיחו שהן לוקחות את הטוב ביותר שיש, וכרגע יש הרבה. אני מחכה לראות מי יהיו התותחיות החדשות. המאטצ'אפים גם הם כולם מעניינים.

moriarty

New member
אני כל כך שונא את האחים דיאז

שהם הרעילו אותי נגד כל מי שמתאמן אצל סיזר גרייסי. אוטומטית יש לי דעה קדומה שהם ערסים.

YardenBu

New member
פייר, גם בסמית' יש משהו ערסי, אבל קצת יותר

מעודן מהדיאזים. חוץ מזה שאצלם משום מה זה לא נראה כזה נוראי, אני דווקא מחבבת אותם.

YardenBu

New member
הם מפגרים, זה לא משהו רצוני

אם הייתה להם טיפת שכל והם היו מתנהגים כמו ערסים זה משהו אחר, אבל במצב הנוכחי שלהם פשוט בא לי להביא להם חיבוק. בעיקר לדיאז המפגר יותר.
ולמה קלישאה?

moriarty

New member
חיבוק? OMG

אל תעלבי, אבל את במצב לא טוב.
קלישאה כי את כמו ילדה בת 15 שמאוהבת בילד הרע של השכבה. רק שכאן הוא גם טיפש, ערס, ולעולם לא יהיה אלוף.

YardenBu

New member
לא נעלבתי, חשבתי על זה והם באמת

קצת שונים בנוף הכללי של לוחמים ולוחמות שאני אוהבת. חוץ מזה שהם טיפשים ולא מזיקים אין לי הסבר נוסף ללמה אני מחבבת אותם, אבל מעניין אותי לדעת למה אתה חושב שגברים אוהבים אותם. עם קלישאות אפשר להסביר רק חלק מצופי/צופות MMA.

moriarty

New member
שאלה טובה

אולי אני חוטא בפסיכולוגיה בגרוש באותה מידה שבה אני מאשים אותך בקלישאה, אבל התיאוריה שלי היא שהמעריצים שלהם מגיעים מאותה שכבה חברתית, במובן הזה שהם מתחברים לדימוי של הדיאזים של אנטי ממסדיים, "מורדים בסמכות", עושים מה שהם רוצים, מתעלמים מכללי הנימוס ומנצחים בכל זאת.
אני מנחש שחלק גדול מהמעריצים שלהם מגיע משכבה חברתית דחויה (לאו דווקא רמה סוציו אקונומית). ווייט טראש, אולי חובבי ראפ ותרבות רחוב.
כאמור, אולי אני מלא בבולשיט ופסיכולוגיה בגרוש.

YardenBu

New member
בהעדר תיאוריה אחרת - קיבלתי. אבל נראה כמו

משהו שיהיה מעניין לבדוק.

Vizmo

New member
אני גם מחבב אותם

לא כי אני רגיל "למרות בסמכות" או מתעלם מכללי נימוס או חלק מחברה דחויה. אם יורשה לי להעיד על עצמי אני גם לא וויט טראש.

אני פשוט קצת מרחם עליהם ונראה שקשה להם להתחבר לאור הזרקורים שיש עליהם.
אני מחבב את רמת הלחימה שלהם, את זה שהם באים לנצח ורב הזמן עושים את זה בדרך יפה... זה הכל.

moriarty

New member
זה הופך למגיפה!

מה לעזאזל יש לחבב בהם? רחמים אני יכול להבין, לאהוב את ההתקפיות שלהם אני יכול להבין, אבל סגנון? אישיות?
אגב, הם ממש לא עושים את זה בדרך יפה - הם מזלזלים ביריבים שלהם, הם מקללים אותם בזירה ומחוץ לזירה, ההגנה שלהם פתוחה מדי תמיד, אני כל כך שונא אותם שרק מלכתוב את התגובה הזאת אני מרגיש את קצב הלב שלי מואץ, ואני מתחיל להזיע למרות הקור הנוראי כאן.
אני נרגע רק כשאני נזכר בקרב של רורי מקדונלד נגד דיאז. המממ... זה היה קרב טוב...

באסטר1

New member
באותה מידה אפשר לומר שאתה מקנא בהם

אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה..?
כלבחורה שאוהבת ערסים היא ילדה בת 5 שמאוהבת בילד הרע..?
בהתחשב בזה שהוא גם בנאדם לא היית רוצה שערסים ישבו בצד וינדו אותם לא?
קיצר נושא מוזר ולא קשור אבל סתם הגשתי צורך להיות הסנגור

moriarty

New member
מה יש לקנא?

שניהם לוזרים, טיפשים, וערסים. אגב, ויזמו אמר שהוא מרחם עליהם וירדן קיבלה את התיאוריה שלי.
אתה רוצה לטעון שאני מקנא? שיבושם לך.

באסטר1

New member
אתה בונה תיאוריות

ורק כי לשני אנשים יש חוסר ביטחון מול מצלמה הופך אותם לטיפשים..?
שניהם תותחי על בBJJ
שניהם עושים טריאלתון
שניהם משתמשים בפסיכולוגיה בקרב כדאי שהיריב יתקוףבצורה חובבנית ולהם יהיה יותר קל , זה לא אומר שהם טיפשים בחוכמת קרב שלהם.

נכון , שניהם אייטים ואין להם כוח ולכן לא יהיו אלופים אבל מפה ועד להגיד שני טיפסים לוזרים ערסים..אם לוזר מנצח אותך מה זה הופך אותך?

moriarty

New member
מתי בדיוק הלוזרים ניצחו אותי?

טריאתלוניסטים יש הרבה. זה לא עושה אותם פחות ערסים, רק יותר בכושר.
אתה אומר "משתמשים בפסיכולוגיה", אני אומר מקללים.
הם טפשים לא רק בגלל חוסר ביטחון מול מצלמות, והטיפשות שלהם היא לא רק בורות, לא רק חוסר ידע. להערכתי מדובר באינטליגנציה גבולית לכל דבר. במילים אחרות, לדעתי הם רשמית מפגרים גבוליים.

Ori L88

New member
יש להם חרדה חברתית.

לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה , תחפש סרטונים שאנשים מצלמים את ניק דיאז סתם מדבר עם חברים שלו או סתם "chillin'" כמו שאומרים ותראה ראיונות שלו , אדם שונה לגמרי.
ניק דיאז למשל סובל מחרדה חברתית דיי קשה , לא בעיה לראות את זה. הבן אדם לא מסתכל בעניים של הכתבים כל הזמן עם הראש למטה מתקשה לחבר משפט , זה נראה שהוא בלחץ פי 100 בראיונות מאשר בקרב עצמו.

למעלה