כמה עובדות אוכל מעניינות

mmw2008

New member
כמה עובדות אוכל מעניינות

למי שמחפש קצת להירגע ואוהב עובדות, הפעם העובדות על אוכל:
החברה שמייצרת את פרינגלס, ניסתה להוכיח בעבר שפרינגלס אינו נחשב צ'יפס תפוחי אדמה, זאת בעקבות העובדה שבבריטניה יש מס על צ'יפס תפוחי אדמה, ואם הפרינגלס היה באמת צ'יפס תפוחי אדמה, החברה שעד כה הייתה פטורה מאותו מס, הייתה צריכה לשלם הרבה מאוד כסף.
פרינגלס טענו שהמוצר מכיל כ40% תפוחי אדמה והשאר מרכיבים אחרים ולכן אינו נחשב צ'יפס תפוחי אדמה.
התובעים טענו שזה כן, ואחד מהטיעונים שלהם היה שבאמריקה החטיף נקרא potato chips. בסופו של דבר פרינגלס ניצחו, בעיקר מכיוון שיש בהם פחות תפוחי אדמה מצ'יפס רגיל.

למה פאונד קייק נקראת כך? כי בתחילה היא מנתה פאונד של חמאה, פאונד סוכר ופאונד קמח.

חמוציות בשלות יקפצו כמו כדור גומי

רוב הוואסבי שאנחנו צורכים, הוא לא באמת וואסבי אלא חזרת שצבעו אותה. (הערה שלי -שגם היא מאוד חריפה, אז זה נראה לי מספיק)

אחת התוספות הנפוצות על פיצה בברזיל זה אפונה

ואם בפיצה עסקינן, הפיצה היקרה ביותר עולה 12,000 דולר ולוקח 72 שעות להכינה.

בטוקיו יש פארק שעשועים שמציעה גלידגה בטעם בשר סוס

מי קוקוס יכולים לשמש כפלסמת דם.

בטטות ותפוחי אדמה מתוקים הם לא אותו דבר (בארץ יש בטטות אם איני טועה, יש הבדל בטעם בין שניהם וסה"כ שני הסוגים מוצלחים)

תהנו, שבת שלום ובשורות טובות
 
למעלה