כמה עובדות על האי.

אגסטופי

New member
כמה עובדות על האי.

1)קוקה קולה- זוכרים בתחילת העונה השנייה שחברינו מוצאים את עצמם באותו מקום רק עם אנשים משוגעים. ואז סול ומייקי מבקשים קוקה קולה מאשת הקיוסק והיא לא מבינה מה הם רוצים ומתחילה לבדוק אותם. זאת אומרת שלא הומצא אז משקה הקוקה קולה,אם כן איך זה שלג'יני היתה את הנוסחה. 2)ג'יני- בעונה הראשונה רואים את ג'יני מסתתרת מהרוצח של ההורים שלה מאחורי דלת ארון,מופיעה שמה ילדה רזה וחיננית לעומת זאת בעונה החדשה מופיעה ילדה שמנמנה וגדולה יחסית לעומת הקודמת. אני יביא עוד בהמשך REA.

Yarinv

New member
לג'יני הייתה הנוסחה אבל היא שמרה עליה

ולא רצה לפרסם ולשווק את זה, מכאן שאין קולה ב-2009 כי הנוסחה לא פורסמה מעולם.

zivnew

New member
אבל כשהחבר'ה לא היו הפיראטים גנבו אותה ולכן

היא כן פורסמה.

zivnew

New member
אה אופס אבל היא לא פורסמה!

רגע, אז כנראה שהנוסחה לא פורסמה בגלל שהפיראטים גנבו אותה אבל אם הם לא היו גונבים אז היא כן הייתה מתפרסמת... STEP 1 בדרך למיזוג ההיסטוריות

gilad94

New member
איזה שטויות..

בואו אני אסביר לכם ככה את "עובדה" א' נגיד יש היסטוריה ראשונה שבא הפיראטים מגיעים לכפר וגונבים את הנוסחה לזמן כל שהוא בעתיד,לכן כשהחבורה בפרק 51-52 הגיעו לקיוסק ביקשו קולה לא היה דבר כזה קולה כי הנוסחה נגנבה ההיסטוריה השנייה היא שהחבורה מגיעה לכפר וסול יורה באדם שבא לגנוב את הנוסחה ולכן הנוסחה לא נגנבת וכן קיימת קולה אם נגיד החבורה תחזור עכשיו ל2009 הקולה תיהיה קיימת כי היא ניצלה בהיסטוריה החדשה שהחבורה שינתה לגביי עובדה ב' בפרק 33 האיש משולחן 9 (אם אני לא תודעה שזה מספר הפרק) ג'יני שמתחבאת בארון בת 4! בפרק של הניסוי של ביל מראים את ג'יני כשהיא יותר גדולה,מה רצית שג'יני בת 4 תיהיה מלצרית בקיוסק? אז ברור שמראים שהיא יותר גדולה כי עבר זמן מאז.. זה התגובה שלי על העובדות אבל תמשיך לעלות עובדות זה נחמד חח

למעלה