כמה עוד אפשר ? :(

lonly9

New member
כמה עוד אפשר ? :(

נשואה 4 שנים, מההתחלה לא אהבתי אותו והיו המון פערים תרבותיים ומנטליים, התחתנתי כי אמרתי שהוא אדם טוב ואולי עם הזמן ישתנו דברים. הוא עושה הכל בבית ועוזר עם הילדים, אבל אני לא מאושרת, אין תחומי ענין משותפים ולא היו מעולם, איו כימיה, ישנים בחדר נפרד, אני מרגישה כלואה ולא טוב לי, לא מבלה ונהנת שנים. כל הזמן בוכה ומקווה שאמצא אדם שיהיה לי שותף ופרטנר טוב לחיים.
אני יודעת שעשיתי טעות כשידעתי מלכתחילה שזה לא זה והוא לא בשבילי, כמה שהוא אדם טוב זה לא מספיק לי. אני מרגישה ריקנות נוראית, ממש חיה בכלוב של זהב. רוצה זוגיות פרק ב שיהיה לי טוב
רק אציין אני + 1 ובחודש 8
מה עדיף, נוחות או אושר?

מה שעדיף לך כרגע

זה לעבור את ההריון בלי להיכנס לדרמות ומתחים.
&nbsp
בהמשך תלכי על המסלול המקובל, יועצי זוגיות, ניסיון אמיתי לראות אם ניתן לגשר על הפערים ואם הכל יכשל רק אז צריכה לעלות האופציה של גרושין ופרק ב'.
&nbsp
שיהיה במזל טוב

על פי התפיסה המערבית המקובלת

חתונה וזוגיות הן מימוש רומנטי ואירוטי של אהבה בין שניים/שתיים. בחרת בבחירה שמרנית ולא מקובלת, נולד לך בן והשני/ה בדרך ואת ביסורים גדולים.
אני מבין גם שקשר מהצד לא בא בחשבון כלל.
איך הוא מגיב לחיים נפרדים למעט פגישות לסקס?
אולי גם הוא רוצה פרק ב'?
לדעתי חייבים לדבר על זה, עוד לפני יועץ זוגיות. לדעת את האמת בין שניכם, כי בטוח זה מקרין לילד הקיים ויקרין גם לאחיו/אחותו.
אבל, בגדול - את היחידה שצריכה להחליט, תקשיבי עמוק לעצמך, לגופך, לרגשות שלך - תפעלי על פיהם. [ ואם פרק ב' לבחור עו"ד זול ואנושי ולא אחד שיתעשר על חשבונך.
]

סיגלית 2014

New member
מנהל
עכשוו את מתעוררת?

מצד אחד, אפשר להרגיש לכל הסיטואציה שאת מתארת אמפטיה וכאב. לא נעים להרגיש כזו הרגשת חנק רק לאחר 4 שנות נישואים. בנוסף לכך, את בהריון ואת נתונה לכל מיני שינויים הורמונליים שיכולים להשפיע על ההרגשה שלך ויש כאלו שיגידו אפילו על שיקול הדעת.
לכן הייתי מייעצת לך ראשית לקחת אוויר ולחכות שתלדי בשעה טובה והקטנטן/נה יגדלו טיפונת ואז לשאול את עצמך כמה שאלות. לפעמים דברים משתנים לאחר לידה (לטוב ולרע, אבל שווה לחכות).

מצד שני, בחשיבה קרה, ממה שאת מתארת מצלצל צליל לא הוגן בכלל ולא רק כלפיך. התחתנת עם בחור בלי אהבה ועם פערים, שאני מניחה, לא עשית כלום כדי לגשר עליהם.
רימית את עצמך וגם אותו (אלא אם גם הוא התחתן איתך מאותם האינטרסים). ועכשו, אחרי 4 שנים וכמעט שני ילדים פתאום את מרגישה חרא. מה ציפית? שעם הזמן יופיעו פרפרים ופרחים והאהבה תפרח?
זה יכול להיות, כן? אבל הסיכויים לא גבוהים. אז למרות שהוא "בא לקראתך" ועוזר בבית ועם הילדים, אין כימיה, אין ולא היו תחומי עניין משותפים ואין אינטימיות (ישנים בחדרים נפרדים?? איך הגיעו 1.5 ילדים?)
עשית טעות ועכשוו את מעוניינת לתקנה. על חשבון מי? ומה את מצפה שיקרה? מה את מצפה מבעלך?
את מגישה כלואה? אגב, את לא תלויה בבעלך כדי לבלות וליהנות. ועדיף שתעשי את זה עכשוו כשאת עוד בהריון (אולי עם חברה. אולי איתו? לא יודעת)
אז, את צריכה לשאול את עצמך כמה שאלות טובות, את צריכה לשתף את בעלך ברגשות שלך ולחשוב יחד על פתרונות כמו שהציעו קודמי ולא לשכוח שאת עדיין בהריון.
מצב לא פשוט. בהצלחה.

1precious1

New member
לא הבנתי

אל מי את באה בטענות ומי בעיני רוחך יכול להיות המושיע?
לא הבנתי למה התחתנת איתו?
אז הוא אדם טוב, בגלל זה התחתנת איתו?
למה באמת התחתנת איתו? כסף? סטטוס? רווחה כלכלית? איכות חיים?

למעלה