כמה עולה חצובה?

Noam S

New member
כמה עולה חצובה?

והאם זה מתאים לכל סוגי המצלמות? אגב, כמה עולה מסך ירוק ותאורה מתאימה?

GPZiv

New member
איזה סוג חצובה?

ישנם הרבה דגמים, גדלים וסוגים. הזולות והבסיסיות מתחילות לדעתי בסביבות ה- 200 שקל.

Noam S

New member
מה זה איזה סוג? מה כבר יכול להיות

מיוחד בחצובה? 3 רגליים שמתחברות למצלמה... יש משהו שאני פספסתי?

יש המון סוגים .....

יש רגילו רגילום שעולות בסביבות ה- 150 ויש כאלה שהם יותר מרגילות "חצובה לכבדים מסוימים" "חצובה עם שלט (לסוני יש המון כאלה..)

SCaToPHaG

New member
... חיפוש קצר באינטרנט יראה לך

שיש הפרשים של אלפי אחוזים במחיר, בין חצובה של 100-200 ש"ח, לבין חצובה לפילם עם ראש שמן (?!)

בד מתאים לכרומה קי ../images/Emo16.gif

עולה מבדיקה קטנה באתר של B&H מס' מאות דולרים. כמובן שאפשר להשתמש בסדין או משהו כזה, אבל זה לא איכותי משהו
. תאורה מתאימה- אני ותאורה לא מסתדרים משהו. נסה לחפש גם ב-B&H מחירים לפנסים מתאימים.
ניר

קרוקדיל

New member
מבדיקה שלי הרבה יותר זול...

הולכים לחנות בדים קונים בד באורך המתאים נותנים לתופר (או לאמא) לעשות מכפלת ויש לך מסך

shai955

New member
חצובות....

אני עכשיו קצת מבין יותר בחצובות כי רציתי לקנות לפני כמה חודשים. אם אתה רוצה חצובה זה תלוי לאיזה מצלמה: 1. מצלמת פילים או וידאו. 2. אחר כך אתה צריך לקנות לפי סוג המצלמה שלך. במצלמת פילים אתה לא צריך ראש שמן. ראש שמן נועד כדי לזוז חלק ולא קוטע. בפילים אתה לא צריך להזיז את המצלמה חלק או משהוא. אתה רק צריך שהיא תעמוד על חצובה ואתה כבר מזיז אותה, זה לא וידאו שיש לך צילום רציף. בחצובות מקצועיות יש חצובה ויש ראש. אתה קונה את החצובה בניפרד ואת הראש בניפרד. חצובת וידאו צריכה להיות כבדה. וחוץ מזה שיש לה 3 רגלים צריך שיהיה לה גם 3 זרועות בכל רגל. צריך גם שיהיה משולש שמחבר בין כל רגל ורגל. הראש צריך להיות לוידאו ראש שמן. אבל יש ראשים ממש טובים לא שמן אבל גם הם עולים הרבה. לפילים אתה צריך גם ראש ניפרד שהוא לפילים וחצובה שיש לה 3 רגלים, לא צריך להיות משולש בין כל רגל, וגם לא 3 זרועות בכל רגל. היא יותר קלה מחצובת וידאו. אתה גם צריך להתאים את כובד המצלמה שלך לראש. כלומר כמה שהראש יכול להחזיק או משהוא כזה. בוידאו זה יולתר משמעותי הכובד של המצלמה. את רוב המצלמות אתה יכול חבר לכמעט כל סוג של חצובה.

למעלה