הבשר לקבב גם ככה אמור לעלות לך בסביבות ה40,50 אם אתה קונה משהו נורמלי כך שלא מדובר בעלות לקילו גבוהה בהרבה אבל בלי שום קשר גם ככה אתה שם קוביה קטנה על כל קילו. כמה חשבת לשים ? יחס אחד לאחד ?
העלות של בשר טחון היא כמעט כמו העלות של השומן כבש... בסך הכל זה יעלה לך את המחיר בשקלים בודדים לקילו קבב. לא מכירה דרכים אחרות לקבל את הטעם הזה וגם לא נראה לי שכדאי.
שוב, למי שאוהב כבש (למרות שאני לא מבין את אלה שלא אוהבים אז זה, מצד שני אני גם לא מבין אנשים שאוהבים כוסברה חיה). קח כל נתח טחון (רק לא מופשר\ישן\"מיושן" בבקשה, הרבה פחות טעים) עדיף טחון פעם אחת גס, תוסיף לו נגיד 100 גרם שומן לקילו בתוספת בהרט, פטרוזיליה קצוצה ובצל קצוץ ומבטיח לך שתקבל תשואות מהחברה. לדעתי 150 גרם על חצי קילו זה הרבה יותר מדי.
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים בסופרים שומן כבש קפוא, מגיע בצורת המבורגר כזה. ביקשתי מהקצב לטחון אותו אבל לא הסכים. לא מצאתי שומן כבש שכבר מגיע טחון וגם לא ראיתי קצביה של סופר שמוכרת. אין לי מטחנת בשר, אז איזה אפשרויות יש לי? אם אני קונה את שומן הכבש המדובר שמגיע קפוא וחותך אותו בבית לקוביות דקות ומצרף לתערובת הבשר- זה ייצא מוצלח? תודה לעונים.
אם אתה קוצץ אותו דק בסכין זה אמור להיות בסדר. הוא גם לא רצה לטחון את השומן לבד, אבל אם תבקש אותו טחון ביחד עם בשר כלשהו - אני חושבת שיסכימו (כך לפחות כשאני קניתי).
ובהתאם לצורך קוצצת ומוסיפה. הקטע הטוב אצלי הוא שכאשר אני רוצה בשר כבש, אני יורדת לכפר הסמוך ושם יש לי איזה שהוא קצב דרוזי שהוא פשוט מקסים וישר וגם לא יקרן. בדרך כלל אני קונה אצלו בשר מעורב - הוא טוחן במקום - כבש ועגל - חבל"ז