כמה עולה למכור ילד לחמאס?
גרושה בת 46, בלי חסכונות, שכר די נמוך כעובדת עירייהמה יעזור לה 2מיליון?
אתה חלאה שבא להקיא ממך, טינופת!גרושה בת 46, בלי חסכונות, שכר די נמוך כעובדת עירייה
ופתאום היא קלטה שאם היא תמכור את הילד שלה - ישפכו עליה הר של כסף
שגורפת מכך סכומים לא זניחיםהיא לא מוכרת את הילד שלה. היא סתם מכונת רעל בשירות גורמים זרים. מרצון או מטיפשות.
שקרן מטונף !שגורפת מכך סכומים לא זניחים
הרינגטון ,השקרן של הפורום , הגיע לטנף כהרגלו.אתה טוען שהתמונה למעלה איננה אותנטית? או שלא הבנתי אותך נכון ובס"ה ביקשת להזדהות?
והתייחסותך העניינית לשאלה המאוד פשוטה שנשאלת והסתירה בין תגובתך למעלה לתמונה שמופיעה במעלה השרשור? או שגם כעת רצית בס"ה להזדהות ויצא לך עקום כרגיל?הרינגטון ,השקרן של הפורום , הגיע לטנף כהרגלו.
זאת ההתייחסות היחידה שתקבל בכל פעם שאתה נכנס כדי לשקר ולזהם.והתייחסותך העניינית לשאלה המאוד פשוטה שנשאלת והסתירה בין תגובתך למעלה לתמונה שמופיעה במעלה השרשור? או שגם כעת רצית בס"ה להזדהות ויצא לך עקום כרגיל?
טוב גבר. זכותך המלאה לצאת מפגר אם אתה מתעקש על כך. אני רק יכול להציע לך סולמות ירידה, אבל ההחלטה אם להשתמש בהם אם לאו, לגמרי שלך.זאת ההתייחסות היחידה שתקבל בכל פעם שאתה נכנס כדי לשקר ולזהם.
לא מפליא שהרינגטון שמזהם בשקריו את אקטואליה משתף פעולה עם שני השקרנים שמטנפים על אם החטוף , עינב צנגאוקר.טוב גבר. זכותך המלאה לצאת מפגר אם אתה מתעקש על כך. אני רק יכול להציע לך סולמות ירידה, אבל ההחלטה אם להשתמש בהם אם לאו, לגמרי שלך.
נראה שמיצינו שקרן יקר ומובהק.
רפואה שלמה, רות סוף (יעני בטרם תעשה עצמך לא מבין, הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה לא ייקראו על-ידי וממילא בל"נ גם לא יזכו לתגובה). כמובן וכרגיל, אם תחליט מתישהו בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית לשאלה הפשוטה והעניינית שנשאלת למעלה, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, השמץ, שקר, קלל כאוות נפשך. כל מה שעושה לך טוב בלב, מקובל עלי.לא מפליא שהרינגטון שמזהם בשקריו את אקטואליה משתף פעולה עם שני השקרנים שמטנפים על אם החטוף , עינב צנגאוקר.
אתה השקרן של אקטואליה שגם מזהם פוסטים של גולשים וגם משמיץ אותם !רפואה שלמה, רות סוף (יעני בטרם תעשה עצמך לא מבין, הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה לא ייקראו על-ידי וממילא בל"נ גם לא יזכו לתגובה). כמובן וכרגיל, אם תחליט מתישהו בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית לשאלה הפשוטה והעניינית שנשאלת למעלה, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, השמץ, שקר, קלל כאוות נפשך. כל מה שעושה לך טוב בלב, מקובל עלי.
בריאות.
לא , חמודי, הואר לא שקרן. הוא נגעל מעובדה שיש בפורום בהמות שאינן ראויות ל"מאכל אדם".טוב גבר. זכותך המלאה לצאת מפגר אם אתה מתעקש על כך. אני רק יכול להציע לך סולמות ירידה, אבל ההחלטה אם להשתמש בהם אם לאו, לגמרי שלך.
נראה שמיצינו שקרן יקר ומובהק.
כל פעם שהוא כותב שאני שקרן מה לעשות, הוא משקר. זה שאתה מיירר למקרא הדברים (או מציג זאת כך אם אתה זוכר להחליף ניקים)? אין כל חדש תחת השמש.לא , חמודי, הואר לא שקרן.
שייגאל כאוות נפשו. לא ממש קשור לענייננו.הוא נגעל מעובדה שיש בפורום בהמות שאינן ראויות ל"מאכל אדם".
אוקיי. מקווה שכתיבת הדברים תסייע לך להשתחרר מהצרבת שבעקבותיה הרגשת את הצורך לכתוב אותם. תצטרך לסלוח לי אם לא אטרח להתייחס ברצינות.וכן, גם אתה הצטרפת בזה הרגע לעדר הנ"ל.
נו, אם כך אזי הבחור למעלה, זה שיצאת להגן עליו (אתה יודע, ההוא שיש מצב שמשתקף לך במראה בבוקרהפרסום הוא אכן נכון
מעבר לכך שזאת טענה מגוחכת ופתטית לאור הסכום המופיע מעלה, לא על כך כתבתי בשום מקום, לא על כך שאלתי בשום מקום ולא לזה התייחסתי בשום מקום.אבל הוא עדיין לא הגיע למכסה של 2M.
אכי"ר.כולי תיקווה שיגיע בכדי שהאמא הלביאה הזו תוכל גם לקדם את שחרורו בנה וגם תוכל לעשות זאת ברווחה מסוימת.
אם אתה הבנת על מה/מי אתה מדבר או מה הרלוונטיות לנד"ד, דיינו.לחברך יש רק בנות, מסכן , מעניין מי יאמר עליו קדיש....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה על איחוליך הטובים.לך אני מאחל שכל בני ביתך ישכילו ויתעוררו ויחזרו בשאלה במהרה בימינו - אמן כן יהי רצון.....
בהצלחה !!
בשביל להיות מכונת רעל משומנת הייטב, צריך הרבה כסף.שגורפת מכך סכומים לא זניחים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.