כמה עולה למכור ילד לחמאס?

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון ,השקרן של הפורום , הגיע לטנף כהרגלו.
והתייחסותך העניינית לשאלה המאוד פשוטה שנשאלת והסתירה בין תגובתך למעלה לתמונה שמופיעה במעלה השרשור? או שגם כעת רצית בס"ה להזדהות ויצא לך עקום כרגיל?

Cranio

Well-known member
והתייחסותך העניינית לשאלה המאוד פשוטה שנשאלת והסתירה בין תגובתך למעלה לתמונה שמופיעה במעלה השרשור? או שגם כעת רצית בס"ה להזדהות ויצא לך עקום כרגיל?
זאת ההתייחסות היחידה שתקבל בכל פעם שאתה נכנס כדי לשקר ולזהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת ההתייחסות היחידה שתקבל בכל פעם שאתה נכנס כדי לשקר ולזהם.
טוב גבר. זכותך המלאה לצאת מפגר אם אתה מתעקש על כך. אני רק יכול להציע לך סולמות ירידה, אבל ההחלטה אם להשתמש בהם אם לאו, לגמרי שלך.

נראה שמיצינו שקרן יקר ומובהק.

Cranio

Well-known member
טוב גבר. זכותך המלאה לצאת מפגר אם אתה מתעקש על כך. אני רק יכול להציע לך סולמות ירידה, אבל ההחלטה אם להשתמש בהם אם לאו, לגמרי שלך.

לא מפליא שהרינגטון שמזהם בשקריו את אקטואליה משתף פעולה עם שני השקרנים שמטנפים על אם החטוף , עינב צנגאוקר.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מפליא שהרינגטון שמזהם בשקריו את אקטואליה משתף פעולה עם שני השקרנים שמטנפים על אם החטוף , עינב צנגאוקר.
רפואה שלמה, רות סוף (יעני בטרם תעשה עצמך לא מבין, הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה לא ייקראו על-ידי וממילא בל"נ גם לא יזכו לתגובה). כמובן וכרגיל, אם תחליט מתישהו בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית לשאלה הפשוטה והעניינית שנשאלת למעלה, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, השמץ, שקר, קלל כאוות נפשך. כל מה שעושה לך טוב בלב, מקובל עלי.

בריאות.

Cranio

Well-known member
רפואה שלמה, רות סוף (יעני בטרם תעשה עצמך לא מבין, הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה לא ייקראו על-ידי וממילא בל"נ גם לא יזכו לתגובה). כמובן וכרגיל, אם תחליט מתישהו בכל זאת להנפיק התייחסות עניינית לשאלה הפשוטה והעניינית שנשאלת למעלה, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, השמץ, שקר, קלל כאוות נפשך. כל מה שעושה לך טוב בלב, מקובל עלי.

בריאות.
אתה השקרן של אקטואליה שגם מזהם פוסטים של גולשים וגם משמיץ אותם !

xyxy210

Well-known member

לא , חמודי, הואר לא שקרן. הוא נגעל מעובדה שיש בפורום בהמות שאינן ראויות ל"מאכל אדם".
וכן, גם אתה הצטרפת בזה הרגע לעדר הנ"ל.
הפרסום הוא אכן נכון, אבל הוא עדיין לא הגיע למכסה של 2M. כולי תיקווה שיגיע בכדי שהאמא הלביאה הזו תוכל גם לקדם את שחרורו בנה וגם תוכל לעשות זאת ברווחה מסוימת.
לחברך יש רק בנות, מסכן , מעניין מי יאמר עליו קדיש.... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
ולך אני מאחל שכל בני ביתך ישכילו ויתעוררו ויחזרו בשאלה במהרה בימינו - אמן כן יהי רצון.....🤣🤣🤣🤣🤣
בהצלחה !!

Harrington

Well-known member
מנהל
לא , חמודי, הואר לא שקרן.
כל פעם שהוא כותב שאני שקרן מה לעשות, הוא משקר. זה שאתה מיירר למקרא הדברים (או מציג זאת כך אם אתה זוכר להחליף ניקים)? אין כל חדש תחת השמש.
הוא נגעל מעובדה שיש בפורום בהמות שאינן ראויות ל"מאכל אדם".
שייגאל כאוות נפשו. לא ממש קשור לענייננו.
וכן, גם אתה הצטרפת בזה הרגע לעדר הנ"ל.
אוקיי. מקווה שכתיבת הדברים תסייע לך להשתחרר מהצרבת שבעקבותיה הרגשת את הצורך לכתוב אותם. תצטרך לסלוח לי אם לא אטרח להתייחס ברצינות.
הפרסום הוא אכן נכון
נו, אם כך אזי הבחור למעלה, זה שיצאת להגן עליו (אתה יודע, ההוא שיש מצב שמשתקף לך במראה בבוקר ;-)) מה לעשות, בהחלט שיקר בתגובותיו למעלה (גם בלי קשר אלי כמובן) :). אשריך על הגינותך לציין עובדה זו, גם אם לא זו הייתה כוונתך כמובן.

אבל הוא עדיין לא הגיע למכסה של 2M.
מעבר לכך שזאת טענה מגוחכת ופתטית לאור הסכום המופיע מעלה, לא על כך כתבתי בשום מקום, לא על כך שאלתי בשום מקום ולא לזה התייחסתי בשום מקום.
כולי תיקווה שיגיע בכדי שהאמא הלביאה הזו תוכל גם לקדם את שחרורו בנה וגם תוכל לעשות זאת ברווחה מסוימת.
אכי"ר.
לחברך יש רק בנות, מסכן , מעניין מי יאמר עליו קדיש.... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
אם אתה הבנת על מה/מי אתה מדבר או מה הרלוונטיות לנד"ד, דיינו.
לך אני מאחל שכל בני ביתך ישכילו ויתעוררו ויחזרו בשאלה במהרה בימינו - אמן כן יהי רצון.....🤣🤣🤣🤣🤣
בהצלחה !!
תודה על איחוליך הטובים.

למעלה