הכוונה לפואבלון
המילקים מתרגלים למגע יחסית מהר אך כאמור זה נכון רק כאשר הם בני שנה.מגיל שנה ניתן לתרבת אותם בקלות רבה ובמהירות. לא רק זה, אחד הנחשים שלי כבר ברח כשלוש פעמים ותמיד חזר כאשר היה רעב (אני לא יודע מה קורה עם קינגים בסוגיה הזו) לפני גיל שנה (בממוצע מנסיון) הם אכן מפרישים, אך רק כאשר מוציעים אותם מבית הגידול. ניתן להוציא, לשתוף ידיים ולהמשיך לשחק. בנוגע למזון, עדיף בכל מקרה לקנות ממגדל מכיוון שגם בוגרים וגם פינקים עולים אצלו חצי מחיר. כאן יש יתרון לפינקים ניתן לקנות כחמישים ולהקפיא. כאשר רוצים מפשירים (אפשר מתחת למים) ונותנים לאכול. עכברים או שקונים תדיר (כפעם בשבוע תלוי במין ובתיאבון) או שמגדלים. לרוץ כל הזמן לחנות זה טרטור ולכן עדיף לגדל. מבחינת נוחות יותר קל להקפיא פינקים מלגדל עכברים...... כמו כן, מילק (מכל סוג)הוא נחש ממש מדהים ביופיו כמעט ללא תחרות..... למגדלת תקחי בחשבון שזה לא כלכך זול ו"פשוט" לגדל חיה בכלל ונחש בפרט זה לא תכשיט ששוכב בטרריום. לפני שאת קונה נחש תבדקי אם את יכולה לספק אוכל תדיר (חנות קרובה, גידול עכברים, הקפאה של פינקים) גודל מקסימלי - פיתון בורמזי מגיע לכ-8 מטרים ואף יותר... מקום נאות לשים את הטרריום וכמו כן מספיק כסף - טרריום לדוגמא זו הוצאה גדולה גם קינג וגם מילק הם נחשים נהדרים אבל אני משוחד