כמה עולה סנובורד ונעליים ?

Ultra-Skater

New member
כמה עולה סנובורד ונעליים ?

מה טווח המחירים של סנובורד \ בינדינגס \ נעליים באירופה בגדול אני רוצה רק לדעת אם יספיק לי כסף לקנות הכל או שאני אקנה בנתיים רק נעליים

Loppy

New member
אני ממש לא יודע אבל...

אני כבר אשאל בתור אלה שכן יודעים ורוצים לעזור- איזו חברה את מתכוון לקנות ואיזה רמה של ציוד? (הרי זה כמו שאתה לא יכול לשאול כמה עולות נעליים רגילות מבלי לומר מה אתה פחות או יותר מחפש...)

Ultra-Skater

New member
אםםם נגיד ברמה דיי גבוהה

לא סוג ב שמיוצר בעזה... משהו ברמה שיחזיק הרבה זמן שיהיה איכותי ונוח אבל גם לא לאליפות העולם... משהו ממוצע + ואם אתה שואל לדוגמא נעליים רגילות בייתי אומר בארץ המחיר נע בין 200-500 שח למרות שיש גם בשוק ב 50 שח ויש גם נעליים של 700 שח... זה כמו שתשאל כמה עולה סקייטבורד מקצועי אז אני יכול להגיד לך שזה בין 750 - 900 שח... לא מעניין אותי מחיר מדוייק כי זה גם ככה שונה מארץ לארץ ומדגם לדגם ומחברה לחברה.. אבל אני מדבר באופן כללי על משהו איכותי לא קאקה

burton il

New member
תקנה בארץ

רמת המחירים בארץ היום דומה למחירי חו"ל ברוב החברות (הרי כל אחד יכול להשוות מחירים באינטרנט), בתקופה זו יש בחנויות מחירי טרום עונה ממש אטרקטיביים. ובעיקר מטעמי ציונות אני חושב שחנויות עירך קודמות (אם המחירים טובים). בנוגע למחירים באירופה ברור שיש מגוון עצום אבל באופן כללי: בורדים עולים: 200-600 אירו, נעליים ובינדינג: 100-300 אירו כל אחד. המדיניות שלנו בברטון היא שהתמחור בארץ לציוד חדש מדגמי השנה הנוכחית יהיה זהה למחירים באירופה. אילון מסופה - יבואני סנובורד ברטון.

drz400e

New member
סתם מתוך עניין

איך המחירים האלה יחסית לצפון אמריקה?האם בארץ ובארופה זול או יקר יחסית לקנדה וארה"ב?

Ultra-Skater

New member
עד כמה שאני יודע

בארץ הכי יקר באירופה קצת פחות באמריקה עוד פחות ובקנדה הכי זול אבל זה רק ממה ששמעתי.. לא בדקתי לעומק

למעלה