כמה עולה GBA בבנגקוק?

fuxster

New member
כמה עולה GBA בבנגקוק?

מישהו כאן במקרה קנה או שקנו לו גיים בויט אדוונס בתאילנד? אני נוסע בעוד חודש וחצי ואני מעוניין לקנות שם כי צריך להיות הרבה יותר זול והמשחקים הבנתי נמכרים שם בשקלים מישהו יכול לאמת זאת או לגלות אחרת? בתודה מראש יואב

AxBattler

New member
מחירי הקונסולות בארץ הם מטורפים!

בכל מקרה, זה בטוח הרבה יותר זול שם מבארץ. מחירי הקונסולות בארץ הם חסרי פרופורציה למה שהולך בעולם: XBOX בארץ (הכי זול!): 1500 ש"ח. בחו"ל (מחיר רשמי!): 150$ (675 ש"ח) PS2 בארץ (הכי זול!): 1200 ש"ח. בחו"ל (מחיר רשמי!): 130$ (585 ש"ח) CUBE בארץ (הכי זול!): 1000 ש"ח. בחו"ל (מחיר רשמי!): 100$ (450 ש"ח) GBA SP בארץ (הכי זול!): 750 ש"ח. בחו"ל (מחיר רשמי!): 100$ (450 ש"ח) בקיצור, בארץ יקר בממוצע פי שניים (!!!) מחו"ל. ועוד לא התחלתי לדבר על מחירי המשחקים ועל כך שבארץ אתה לא ממש יכול לדעת אם אתה מקבל משחק מקורי או מזוייף שייתקע לך באמצע..

I d a n a

New member
אפשר להשיג

דברים במחירים זולים יותר במחירות פומביות. חוץ מזה שהמחיר של ה-1200 שקל שהזכרת ל-PS2, כולל גם 2 משחקים אם אני לא טועה(Platinum אמנם, אבל בכל זאת הם שווים כ-400 שקל). מחירי המשחקים בארץ לא יקרים בהרבה ממחירים באירופה.

rave47

New member
אחי אל תשכח את המכס...

כי הם יקרעו אותך טוב... ובסופו של דבר זה יצא בערך אותו מחיר כמו בארץ. לגבי הג'יביאיי זה אתה תצליח להבריח במכס בלי בעיה אבל בארץ המשחקים הם יקרים לאללה... אתה יכול לקנות את הכרטיס פלאש לג'יביאיי ולהוריד לשם משחקים ולשחק בסבבה ובזול.

yoo

New member
לא ממש...

אם אתה מזמין מהאינטרנט חלק מהאתרים מסכימים לבקשה לכתוב "מתחת ל50 דולר" על האריזה. במקרה של פלייסטישן 2 ואנגייג' זה לא יעבוד, כי אלו קונסולות מוכרות ונמכרות בארץ אבל על גיימקיוב למשל זה יעבוד, כי זה לא מופיע להם בספר והם לא יודעים כמה לקחת על זה. אז אם רשום 50 דולר, הם לא יקחו על זה מכס! (כל מוצר שהוא מתחת ל50 דולר לא לוקחים עליו מכס)

fuxster

New member
כרטיס פלאש?!?!?

סלח לי על הבורות אבל אני לא מתמצא בכלל בקונסוליות ניידות אני יכול לקנות כרטיס כלשהוא ולהטעין עליו משחקים שאני מוריד מהאינטרנט??? כמה זה עולה איפה קונים?

AxBattler

New member
אני לא מציע לך להיכנס לזה

יש הרבה כרטיסים כאלה שפועלים בצורה שונה ובממשק שונה עם המחשב. מלבד העניין שהם לא חוקיים בעליל ונורא יקרים (יעלו לך הרבה יותר מה GBA עצמו) הם גם לא כל כך אמינים ואין נציגות בארץ שתומכת בהם.

shakedunay

New member
אבל...

אם כן נכנסים לזה אז אפשר לעשות את הבלתי נתפס ולשחק על ה gba כל משחק שהוא אשר יצא למכשיר בקלי קלות(הרומים הכי קלים להשגה והכי זמינים הם של הgba)

yoo

New member
נכון זה באמת מפתה, ושנים חלמתי על ז

ה אבל לא קיבלתי המלצה ממשית על אחד מהם. וצריך לקנות אחד שגם תומך בשמירת וכל זה...

למעלה