כמה עולה Ipod בדיוטי פרי? ובחו"ל?

Onissan

New member
כמה עולה Ipod בדיוטי פרי? ובחו"ל?

תראו, אני רוצה לדעת מחירים של Ipod ב Duty Free בארץ אם מישהו יודע. ובספרד כמה הוא עולה בערך ובתאילנד כמה הוא יעלה בערך? תודה

אני לא יודע מחירים

אבל בדיוטיפרי בארץ לא יותר זול באירופה גם לא מוצלח במקומות מסויימים ספרד לא נחשבת זולה בכלל תאילנד היא האלטרנטיבה הזולה ביותר אבל הכי טוב זה ארה"ב

Onissan

New member
קנדה יותר טוב מארה"ב חח...

אממ אחי, זה הגיוני שהמיני אייפוד יהיה יותר יקר מאייפוד 15G? כי אני מחפש מה שיותר זול, גם אם זה 2 ג'יגה זה מספיק לי חחח. אממ וכמה זה מחיר סבבה לאייפוד 4 וכמה לאייפוד 15 בארץ כדי שנדע שאם נחפש בחו"ל ונראה משהו זול - ניקח :) תודה

כי ה15 זה דור 3

והמיני זה מיני יש בו הרדיסק קטן יותר פיזית לכן גם יקר יותר ככה זה בארץ מוכרים את המיני ב1600 ש"ח את ה15 בין 1300-1500 ש"ח אז מחיר סבבה?
וקנדה יותר יקרה מארה"ב תבדוק

lony21

New member
כנס שניה

אמרת שעולה 1600 המיני איפה ראית? כי שמע אני חיפשתי בזאפ וגם במכירות של נענע בוא נגיד ככה יש ת'מכירות הקבוצתיות האלה שבד"כ זה ממש זול ושם זה עולה 1700 וגם בזאפ המחיר הכי נמוך היה 1700 השאלה היא, אולי שווה יותר להשקיע עוד 300 שקל על 20 ג'יגה דור רביעי במקום המיני?

ראיתי את המחיר הזה בידע

אבל צודק עדיף להשקיע ב20 גיגה המיני נועד לקטע של סטייל וכאלו שממש אין להם צורך ביותר מ4 גיגה

lony21

New member
כל אייפוד מגיע עם המטען הזה?

כי ראיתי באתר יענו שרק ב-40 ג'יגה מקבלים את זה יחד.... אם אני קונה בארץ אז יענו אני מקבל איתו כל מה שאני צריך נכון...?

lony21

New member
איפה הזמנת?

כי בעיקרון אני רוצה מיני אייפוד אבל אני לא יודע מה לעשות כי אממממ בארץ אני ראיתי את המיני באינטרנט באתרים עם מחירים טובים כאילו וזה עלה 1700 ושל 20 ג'יגה עולה איזה 200 בערך אפילו יותר בארה"ב זה עולה בערך 260$ ואני בעיקרון יכול או להזמין מאיזה אתר כמו איביי או האתר של אפל... או לבקש מקרוב משפחה באמריקה שיקנה וישלח.... הקטע ששאלתי את אבא שלי והוא אמר שמשלוח יעלה איזה 30$ ועוד במכס או מה שזה לא יהיה, יהיה צריך להוסיף עוד לתשלום 17% מע"מ שזה איזה 50$ כי זה כולל ת'מחיר משלוח ואז סה"כ יעלה לי בסביבות ה-1600 זה לא כ"כ שווה את זה נכון? ואבא שלי כזה עושה לי "תחכה שירדו המחירים" ואמרתי לו שהמחירם לא כ"כ ירדון יענו אחרי איזה חצי שנה-שנה ירד המחיר באיזה 100 שקל וזהו

Sweet SuGaR

New member
הזמנתי דרך האתר של אפל..

ודוד שלי שהיה בארה"ב הביא לי אותו מקליפורניה... אם יש מישהו שטס לארצות הברית ומבין קצת בעסק אז תזמין מהאינטרנט ושיביאו לך... כי המשלוח והמכס באמת יקרים..

lony21

New member
דיברתי עם חבר...

אבא שלו נוסע הרבה ליפן וטיוואן מטעמי עבודה.... ודיברנו וזה ואבא שלו אמר לי שהמיני אייפוד עולה שם בערך 200$ קיצור עם מיסים והכל זה יכול לעלות לי איזה 1200-1300 ואני עדיין בהתלבטות מה עדיף לי כי בעיקרון אני יכול לבקש אייפוד 20 ג'יגה זה גם בהרבה יותר מקום וגם יקר בקצת אז לאד'ע כבר בעעעע

Sweet SuGaR

New member
תלוי כמה שירים יש לך או שאתה רוצה

להכניס.. והגודל גם קובע לי בעקרון 1000 שירים מספיק בהחלט.. כי אני שמה רק שירים שאני אוהבת תלוי מה אתה..

מיסים?

אם אבא של חבר שלך מביא לך את הiPod, תבקש ממנו שכשהוא קונה את הiPod שיוציא את הדברים, ישים את האיי-פוד עצמו בכיס ואת שאר האביזרים הנלווים שסתם יפזר במזוודה על הבגדים, ואת הקופסא שישאיר שם, ככה מביאים את המיני-אייפוד שלי, ואז לא משלמים מיסים כי זה בלי קופסא, וזה בכיס כאילו שזה מהארץ

למעלה