כמה עולה... ?

SuperRide

New member
כמה עולה... ?

זוג לגרים הכי מומלצים לקראנק ??? מעדיף פתוחים כי אני לא יודע להתקין סגורים...

SuperRide

New member
אני לא מבין...

מה קשה לכם לענות ?! מה זאת שאלה כל כך קשה? ועוד משהו , יש את זה במצמן בילו ?

התשובה המבוקשת....

בתכל'ס זה לא משנה ואם תלך לחנות ותבקש את הכי טובים יתנו לך את אותו זוג שימכרו לזקן עם אופניים מלפני חמישים פשוט ידפקו לך מחיר.... מרוצים חבר'ה?

Big White

New member
בונה....

אני מרגיש כאילו בפורום הזה לאף אחד אין שום ביאםאקס או שזה סוד ואסור לאף אחד לגלות תיהיו רציניים בבקשה למה כי אנשים מסכנים יושבים בלי לאגרים בבית

מה שרשמתי

זו אמת לאמיתה..... בקראנק חתיכה אחת זה לא קריטי ואתה תמיד יכול לאסוף את הגולות חזרה וליישר את המחזיק עם פלאייר ולגרז כמו טירוף....תאלתר ידידי, תאלתר.... זה מה שהיינו עושים פעם... היו לי אופני קומבינה מסריחות...

SuperRide

New member
אבל יש לי סגורים...

ויש לי בעיה איתם... אז אני רוצה לשים רגילים ולבדוק אם הבעיה היתה בסגורים או שזה משהו אחר... פשוט כל הקראנק זז לי כשאני לוחץ עליו חזק... למרות שסגרתי מאוד טוב

israelbmx

New member
אתה לא יכול

אם יש לך סגורים - אז אתה לא יכול לשים פתוחים. לא וזהו. אתה יכול לקנות יפנים טובים, או סינים פשוטים - אבל זה לא רלוונטי לבעיה. תבדוק למה יש לך חופש.

SuperRide

New member
אבל אם מסירים אותם כאילו ...

מוצאים מין עיגול כזה , ואז בא אחריו עוד עיגול מפלסטיק ואז רואים את הלגרים... הוספים לגרים במקום אחד ואז אפשר להוריד את כל המערכת... ואז נשאר מקום בדיוק כמו ללגרים פתוחים... טעיתי איפשהו ?

Big White

New member
יש לי את הלאגרים שאתה אמרתה

אבל מה עם אני רוצה לשים לאגרים פתוחים ככה אני חושב שקוראים להם השאלה כמה הם עולים תודה :)

Big White

New member
אני לא קניתי אני גנבתי :)

חבילה שלמה אבל נימעס לי כבר לסוע על החרא הזה אני רוצה טובים

למעלה