כמה עולים תאומים בבוסטון?

מדען

New member
כמה עולים תאומים בבוסטון?

קיבלתי הצעת עבודה בהרווארד, עם משכורת טובה.אנחנו צריכים אבל לתמוך גם בהורים, ומפחדים שלא ישאר לנו מספיק. כמה עולה לגדל תאומים בני 4 ואת אחותם הגדולה שעולה לבית ספר? האם חייבים בי"ס פרטי, או שיש בתי ספר ציבוריים טובים?

Dumbo 1

New member
כמה עולים תאומים?

אם אתה מעוניין בתאומים ברזילאים אני יכול לעשות לך מחיר ... יש גם מבצע עכשיו על שלישיה מהפיליפינים - שתי בנות ובן.

Dumbo 1

New member
The cost of living

Hi Inventor, The salary that you described in the next forum should be sufficient enough. You can find a nice condo in the area for around $2000 per month. The public schools are free (as far as I know) and the education level there is very high (in most of the towns around Boston). The private kinder gardens could cost around $1000 per month per child, but I know that in many places, you can get a better price for having two kids at the same place. Also take into account that the state tax plus income tax should be around 30% - 40% of your salary. Good Luck!

Boston Guy

New member
ראה תשובתי בפורום הסמוך

מה שדמבו 1 שכח לציין בתשובתו זה ש 2000$ לחודש זה שכר דירה לדירת 2 חדרי שינה (וגם זה - באזור "לא משהו" כמו BRIGHTON או ALLSTON). יש פרברים של בוסטון עם PUBLIC SCHOOLS טובים - אבל שכר הדירה בהם גבוה בהתאם... ולדיור בגודל שציינת בהודעה בפורום הסמוך, שכר הדירה בכלל בסדר גודל אחר. גידול ילדים כאן יקר. יקר יחסית לישראל, ויקר גם יחסית לארה"ב. יש לי חברים בניו ג'רסי ששולחים ילד ליום שלם לגן ב 800$ לחודש. לי זה עולה 1800$ לחודש - ואני לא חושב שהגן כאן יותר טוב. אמרת שתרוויח 110 אלף דולר ברוטו. בהנחת יסוד א' - שתמצא רו"ח טוב שיעשה את כל תאומי המס למניהם, ובהנחת יסוד ב' - שלמושל החדש של ה STATE, מיט'ש רומני, לא תהיה בסוף ברירה והוא יאלץ להעלות את ה STATE TAX כדי לסגור את הגרעון התקציבי הענק שהוא ירש, ישאר מזה אחרי מיסים כ 80,000$. זה יוצא 6,600$ לחודש. אז תעבוד ב REVERSE ENGINEERING - תוריד מזה תמיכה בהורים (כמה אתה צריך להפריש בחודש?) עלויות חינוך ילדים (יום שלם? חצי יום?) עלויות מחייה (באיזו רמה? לובשים רק ארמאני, או KMART ו TARGET?) אחזקת ומימון רכב (אחד? שניים?) חיסכון פנסיוני (מי ידאג לך בגיל זיקנה אם לא תדאג לעצמך?) ומה שנשאר זה המקסימום שאתה יכול להוציא על דיור. מסכום זה יגזר בעצם איפה אתה יכול להרשות לעצמך לגור, ובאיזה גודל דירה.

G a l i 11

New member
תוספת קטנה

קח בחשבון שבבית פרטי ההוצאות אינן מסתכמות בשכ"ד. יש לחשב כ-400-500 דולר לפחות על חימום משהו כמו 6 חדשים בשנה ובנוסף חשמל, טלפון, כבלים, אינטרנט, פינוי שלג, גינון ועוד... אגב מחירי השכירות מעט ירדו והיום בלקסינגטון אפשר למצוא בתים של 3 חדרים בסביבות 2,500 דולר בחודש. יש גם אזורי מגורים לא רעים בבלמונט, יופי של public schools ומחירי שכירות נמוכים מניוטון/ברוקליין/לקסינגטון ושות'. אגב, לא דיברנו על הוצאות ראשוניות של המעבר המסתכמות בסביבות ה-20-30K. אני מסכימה עם בוסטון גיא, 110K זה לא הרבה ויספיק בדוחק.

Boston Guy

New member
ושוב - הכל תלוי ברמת החיים

אם מצניעים לכת וחיים בצימצום ובצורה מתוכננת, אפשר למתוח 110K רחוק מאוד... למשל, משתמשים ב BENEFIT כמו FLEX SPENDING בצורה מושכלת (אם הוא מוצע במקום העבודה) - זה יכול לחסוך 2000$ בשנה במיסים. למשל, במקום להוציא 60,000$ לשנה על שכירת ואחזקת ביית גדול בניוטון, מוציאים 30,000$ לשנה על שכירת ואחזקת ביית מעבר ל 495, ואת ה 30,000$ האחרים מוציאים על רכב יפני טוב משנתון חדש יחסית. על 3 שנים דרך פעולה כזו תחסוך לפחות 55,000$ - או ממוצע של 18,000$ לשנה. (25% מהשכר נטו...)

למעלה