כמה עידכונים בפורום:

The Exorcist

New member
כמה עידכונים בפורום:

היום בלילה (אם אני לא ארדם) או מחר בבוקר (אם אני ארדם) תועלה לפורום קטגוריה חדשה במאמרים, לקטגוריה יקראו "60 שניות על..." והיא תכיל את המיני-מאמרים של הונדור. עוד קטגוריה חדשה תהיה קטגורית ההמלצות שתקרא (איך לא...) "חברי הפורום ממליצים" והיא כרגע תכיל המלצות של LVBBB" ואמא שלי כרגע בילבלה לי את המוח ושכחתי את כל מה שרציתי לכתוב...תצפו לעידכון. אגב, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות לונגים של בטהובן? (לבית החדש)

The Exorcist

New member
הפורום עודכן

מאמרים, סקר וקישור חדש, לא היה הרבה זמן לעבוד על העידכון הזה... אמ...זהו. שבת שלום לכולם.

המגרש חמוד אתה כל כך משעשע

אותי בכלל נורא כיף הרוח הצעירה של הפורום הזה נראה לי שאני וסמי היחידים ה"סקנים" פה אבל אתם מצעירים אותנו סמי ידען ענק ומעמיק ואני כל כך שמחה שהוא כותב פה אנחנו חברים עוד מהפורום ביואל... אגב מגרש אתה יודע שאני ואתה גרים במרחק ארבעים דקות בלבד? אני יותר צפונה ממך להרי הגליל.....

The Exorcist

New member
אני לא רק משעשע, אני גם מוזר.

ודווקא להיות זקן זה לא רע, אפילו יכול לעניין... ונראה לי שאנחנו מתרחקים בקרוב
מצאתי עבודה אצל דוד שלי בבית שאן, נרשמתי למכללה בעמק יזרעאל ואני עכשיו מחפש כאן דירה, מצאתי דירה שנורא מתאימה לי, אבל לבעלים של הדירה יש בעיה עם מוזיקאים... מטריד...מטריד...

אני לא מאמינה מגרש...אתה מוותר

על האויר של הגליל למען החום הנוראי של עמק בית שאן? נו שיהיה לך בהצלחה תמצא לך מקלט ליד הבית השכור לתופף ולנגן בו

למעלה