כמה עידכונים...

peremen

New member
כמה עידכונים...

יום חמישי 5.7 נתארח בתוכנית "לונדון וקירשנבאום" ערוץ 10 19:00 מוצאי שבת 7.7 אנחנו בכיכר רבין 20:30 יום חמישי 12.7 אנחנו ב דאנס סיטי פארק הירקון

1mayush

New member
../images/Emo51.gif גל ../images/Emo70.gif

נראה אתכם ב
.. כי אין לי אפשרות להגיע לאף אחד משלושת הדברים האלו ..

טיפקסית

New member
היה גדול בלונדון&קירשנבאום

חח "אני באופן כללי לא מזלזל באנשים נמוכים" [קובי על אחמדינג'אד] היה ביצוע חזק,ההורה של שנות ה-2000. קובי מה התכוונת שאמרת שאתה מרגיש שמשהו משתנה? אתה מתכוון לדמו הבינלאומי שיבוא עלינו לטובה? או במובן אחר? היה ביצוע tightי אהבתי!!! עשיתם לי מצב רוח טוב לסופשבוע בכבוד!

טיפקסית

New member
אשכרה הקליפ הטוב ביותר שלכם

הברקה מהחיים-שאפו לאיה עמיקם,זה יצא מעולה! משום מה ההתחלה קצת הזכירה לי את יום העצמאות של ההתיישבות העובדת בשילוב עם פסטיבל המחולות בכרמיאל. בכלל הקליפ מכיל בתוכו את הישראלי המצוי,זה מדהים! זה באמת מצליח להעביר את המסר שבמקום לשמר את אהבת הארץ,את האדמה שלנו אנחנו מעדיפים להידמות לאמריקה [בונים קניונים ומרכזי קניות בכל מקום,רצים ממקום לנוח,שוכחים להסתכל אחורה על כל היפה שיש לנו]. הקליפ הזה מחזיר אותי לשנות השמונים,כשהארץ הזו עוד הייתה שפויה,לתמימות של אז,לאהבת הארץ,לחיבור לאדמה. עצוב לראות כמה השתנינו מאז והפכנו לאנשי עסקים שכל הזמן רצים קדימה,אין לנו את האנדו הזה לשנים שעברו. אגב אהבתי את הקטע בשחור לבן של הקריקטורה של חיים יבין. מצד אחד לקחתם את ההורה בקליפ,שהוא הריקוד הכי ישראלי שיש ועשיתם לו טרנספורמציה והפכתם אותו בכוונה להתחרעות של גיטרות ותופים,שמסמלים את המודרניות וההווה. הקליפ הזה הוא ללא ספק הקליפ הכי טוב שלכם מזה שנים,מרענן ואחר,יצירתי ונוגע. חברתי ואישי ביחד. שאפו גם לכם וגם לאיה עמיקם.

רק אל תיהי לי יותר מדי נוסטלגית....

משעשע אותי איך את מתרפקת על האייטיז כשהיית אז רק תינוקת... וגם אז הארץ הזו לא הייתה "שפויה" סתם בשביל הקטע אני ממליץ לך לפנות לשיר העל-תקופתי של רמי פורטיס "הדור הזה", שאפשר לשיר אותו לכל דור (פשוט תפתחי שירונט ותסתכלי על המילים), אולי נבין מזה משהו כולנו...

הוד11

New member
קלים נהדר אבל...

למה הלכת ממנו תמיד יישאר בשבילי הקליפ הכי טוב של טיפקס ואולי הקליפ הכי טוב בעולם. אבל הקליפ החדש נהדר ובעל מסר מאוד בולט

קליפ גדול

מבטא מצוין את הרעיטון שמאחורי השיר, פשוט יופי של קליפ. הפרח מדליק
ואי אפשר לחזור אחורה....

sunshiner

New member
ראיתי בטלוויזיה, פשוט מעולה!

תפור עליכם אנימציה. ואני עדיין חושב שזה השיר הכי טוב בדיסק, והחיסרון היחיד שבו הוא שהוא כזה קצר.

למעלה