כמה עצובה אפשר להיות ליד

מצב
הנושא נעול.

תייתיי

New member
כמה עצובה אפשר להיות ליד

כמה עצובה אפשר להיות ליד
המתוקה שלנו??........ אתמול הגיעה המכשפה הנוראית, שלא נתנה לי אפילו מספיק זמן לטפס על קירות עד הבטא. עוד פעם ,טיפול רביעי להפעם, בראשון הפלה. העוברים היו טובים מאד הרחם יודע לקלוט אני בת 31 ושוב לא נקלט...........ל מ ה ??????.. ואני בוכה והמתוקה אומרת לי: למה את קצת עצובה היום?........ מה אומרים? כל פעם מחדש. אני מוצאת , אבל זה קשה. ועם זאת כמה כוחות היא נותנת ואושר. רוצה כבר עוד אחד/אחת. זו לא נראית לי דרישה מוגזמת כמה נצטרך עוד לעבור עד אז?.. והיא מתנה אמיתית- הצלחה בטיפול ראשון לפני 4 שנים זהו עד כאן הקיטורים אני

אוי תייתי, גם אני עצובה איתך עכשיו

כמה עצובה אפשר להיות ליד
המתוקה שלנו??........ אתמול הגיעה המכשפה הנוראית, שלא נתנה לי אפילו מספיק זמן לטפס על קירות עד הבטא. עוד פעם ,טיפול רביעי להפעם, בראשון הפלה. העוברים היו טובים מאד הרחם יודע לקלוט אני בת 31 ושוב לא נקלט...........ל מ ה ??????.. ואני בוכה והמתוקה אומרת לי: למה את קצת עצובה היום?........ מה אומרים? כל פעם מחדש. אני מוצאת , אבל זה קשה. ועם זאת כמה כוחות היא נותנת ואושר. רוצה כבר עוד אחד/אחת. זו לא נראית לי דרישה מוגזמת כמה נצטרך עוד לעבור עד אז?.. והיא מתנה אמיתית- הצלחה בטיפול ראשון לפני 4 שנים זהו עד כאן הקיטורים אני
אוי תייתי, גם אני עצובה איתך עכשיו
אני כל כך מצטערת שהטיפול לא הצליח. כל כך קיוויתי בשבילך! וזה לגמרי בסדר לבכות ולהיות עצובה ליד ילדתך. גם ילדה בת 3 יכולה להבין ולהכיל שאמא עצובה לפעמים, והעולם לא מתמוטט. היא גם תראה שמחר-מחרתיים אמא תחזור להיות בדיוק כמו תמיד ולומדים מזה משהו אמיתי על החיים. ולא, זו לא דרישה מוגזמת לרצות עו דילד/ה. זה רצון כל כך ברור ומובן, כל כך עז ונכון. ואת הרי יודעת שבסוף זה יצליח. הרי כבר יש לך ההוכחה שזה יתכן. רק שהפעם זה הולך פחות בקלות. אבל הפעם גם יש לך בבית את מקור הכוח האולטימטיבי, את ממלאת הבטריות היעילה ביותר, את האושר העצום הזה, שמזכיר לך בכל פעם זה שווה את כל הקושי. אז תבכי לך כמה שצריך, תנקי את המשקעים שהצטברו בגוף ובנפש, קחי הרבה אוויר, תני חיבור גדול לקטנה וקדימה! תתחילי לחשוב על הסיבוב הבא. (((((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))))))

ששי33

New member
לתייתיי-כל כך מבינה אותך

כמה עצובה אפשר להיות ליד
לתייתיי-כל כך מבינה אותך
אני כל כך יכולה להבין את הכאב והתסכול שלך-שלכם,כי אני בטוחה שגם בן זוגך מרגיש כך. תמיד אומרים לנו שקורצנו מחומר מיוחד,מכיוון שיש לנו כח סבל גדול,אבל הם לא מבינים שזה רק למראית עין,ושעמוק בפנים אנחנו כן סובלות, רק שכנראה למדנו להתמודד עם כל המכשולים בדרך כדי להגיע למטרה הנכספת. אני מאחלת לך שתעברי את התקופה הקרובה במהירות, תנסי להתמקד ביום יום ובדברים הנפלאים שיש למשפחה שלך להעניק לך,ושאת יכולה להעניק להם. את רק בת 31 ,והכל עוד לפנייך, אז המון בהצלחה בהמשך, ולעולם לא להתייאש.

lilushli

New member
../images/Emo24.gif שולחת לך אחד כזה שווה וש

כמה עצובה אפשר להיות ליד
שולחת לך אחד כזה שווה וש
תדעי לך שאני מאמינה בכל כל ליבי שהעקשנות מנצחת כבר אמרתי כאן בפורום ועוד אומר כי העקשנות היא תופעה שרצוי להתייחס אליה ברצינות כי בסופו של דבר היא דוחפת מעלה את המנצחים ונותנת להם גאווה ואושר. הכי מותר שבעולם זה לבכות ולהיות עצובה וגם אני כחברותי חושבת שילדתך מתוקתך יכולה להבין שלאמא יש היום קצת יום מקולקל ואולי אפילו יותר מיום אחד ודעי לך שהאמפטיה שתקבלי מכולם תיהיה אדירה. קחי לך את כל הזמן שבעולם להתאבל כי מי כמוני מבינה ויודעת שכל פעם שהתשובה שלילית זה האבל הפרטי שלי ומתוך האבל הפרטי הזה צמחי לך מדרגה אחת מעלה, בחרי לך מדרגה שתיהיה יציבה עבורך ותכיל אתץ כל הכאב והתקווה גם יחד כי אנחנו כולנו ואת גם ננצח וממש עוד מעט תבשלי לך תבשיל נהדר שם בפנים. צאי ותאהבי את העולם כאילו ראית אותו בפעם הראשונה, קחי אויר צח לנשימה ואני מאמינה יחד איתך באמונה שלמה (ואני לא חרדית או דתיה) אבל האמונה הזו והעקשנות שלך ושל הרופאים והצוות שמלווים אותך כולכם יחד (וגם אנחנו בתמיכה וירטואלית נסלול את דרך המלך, כי היא הדרך היחידה שאנחנו מוכנות לקבל. אני מחזקת את ידייך ושולחת לך מיליון חיבוקי דוב (או דובות או דובים אמ שניהם מה שתבחרי) שיהיה לך שבוע מקסים לילושלי

תייתיי

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif וגם שאלה

שולחת לך אחד כזה שווה וש
תדעי לך שאני מאמינה בכל כל ליבי שהעקשנות מנצחת כבר אמרתי כאן בפורום ועוד אומר כי העקשנות היא תופעה שרצוי להתייחס אליה ברצינות כי בסופו של דבר היא דוחפת מעלה את המנצחים ונותנת להם גאווה ואושר. הכי מותר שבעולם זה לבכות ולהיות עצובה וגם אני כחברותי חושבת שילדתך מתוקתך יכולה להבין שלאמא יש היום קצת יום מקולקל ואולי אפילו יותר מיום אחד ודעי לך שהאמפטיה שתקבלי מכולם תיהיה אדירה. קחי לך את כל הזמן שבעולם להתאבל כי מי כמוני מבינה ויודעת שכל פעם שהתשובה שלילית זה האבל הפרטי שלי ומתוך האבל הפרטי הזה צמחי לך מדרגה אחת מעלה, בחרי לך מדרגה שתיהיה יציבה עבורך ותכיל אתץ כל הכאב והתקווה גם יחד כי אנחנו כולנו ואת גם ננצח וממש עוד מעט תבשלי לך תבשיל נהדר שם בפנים. צאי ותאהבי את העולם כאילו ראית אותו בפעם הראשונה, קחי אויר צח לנשימה ואני מאמינה יחד איתך באמונה שלמה (ואני לא חרדית או דתיה) אבל האמונה הזו והעקשנות שלך ושל הרופאים והצוות שמלווים אותך כולכם יחד (וגם אנחנו בתמיכה וירטואלית נסלול את דרך המלך, כי היא הדרך היחידה שאנחנו מוכנות לקבל. אני מחזקת את ידייך ושולחת לך מיליון חיבוקי דוב (או דובות או דובים אמ שניהם מה שתבחרי) שיהיה לך שבוע מקסים לילושלי
תודה לכן
וגם שאלה
כן המילים הוירטואליות כל כך חזקות יכולות להיות. אני כבר ממחכה לדעת איך ומתי אפשר יהיה להמשיך עם המוקפאים. ושאלה לי אליכן: כשציינתי בפני האחות ביחידה כי באופן עיקבי, המכשפה מגיעה לי 10 ימים בדיוק אחרי הכוריגון- היא אמרה שצריך לבדוק למה כל כך מהר ושלא אשכח לציין זאת בפני הרופא. יש לכן הסבר עבורי? רעיון מה ניתן לעשות בנידון? וחוצמזה- מה הפרוצדורה להחזרת מוקפאים? זאת הפעם הראשונה שיש לנו ארטיקים יוצאי דופן. תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה