כמה עצובה היתה הכתבה על אפי ארזי

אירילה

New member
כמה עצובה היתה הכתבה על אפי ארזי

אתמול בערב ,במסגרת התכנית עובדה של אילנה דיין היתה כתבה על אפי ארזי מנכ"ל סייטקס ,שפיתחה עבור נאססא את התוכנה להעברת תמונות אפולו שנחתה על הירח לכדור הארץ. מתוך הכתבה על האיש הנהדר הזה ,עלה כי הוא סובל ממחלת האלצהיימר/דמנציה. לא נאמרה המילה במפורש אך היה מספיק לשמוע את שמו של פרופסור קורצ'ין המטפל בו. עצוב איך אדם כזה שרואיין בטלויזיה בשנת 1999 , הופך למסך ערפל ,הנזקק לאישתו על מנת שתשלים את המשפטים עבורו או שתזכיר לו. טייקון גדול האיש , מבחינה פיזית מזלו שהיה ספורטאי ולכן עדיין משחק בסקווש. אני חושב שהכתבה צריכה להדליק לראשי מערכת הבריאות נורת אזהרה ,שגם הם לא מחוסנים מפני מחלת האלצהיימר ,בדיוק בימים אלו כאשר נושא התרופות בסל הבריאות הוא מהמדוברים כיום בציבור ,בדיוק היום צריכים אותם הראשים לצפות שוב בכתבה ולחשוב על הכללת תרופות יקרות שעוזרות במחלה בסל הבריאות. במקרה שודרה גם היום כתבה ברדיו של חולת סרטן ,שטענה שיש 70 מיליון שקל לשיפוצים לבית הנבחרים ועוד מאות מיליוני שקלים העתידים להיות משולמים לישיבות במסגרת ההסכם הקואליציוני.ורק לחולים הקשים אין תקציב לתרופות היכולים להצילם או להקל על סיבלם. אוי....כמה עצוב שכך הם פני הדברים היום בישראל של המאה 21 .

אנימו

New member
הכתבות בטלויזיה וברדיו

לצערי פיספסתי את הכתבה בטלויזיה אבל שמעתי עליה. טוב שאנשים מפורסמים נחשפים . אבל מספרם מועט מדי מכדי לחדור את מסך האדישות. הכתבה ברדיו היתה מצוייינת במיוחד עם המראיין המעולה גבי גזית. הבת התבטאה מצויין. נקווה שהדברים "יזיזו למישהו". עצוב ומרגיז!!!

מני בר

New member
באמת עצוב אבל גם התרופות לא עוזרות

ראה ציטוט חדש שהוספתי למטה. התרופות לאלצהיימר הקימות לא עוזרות למחלה אבל בהחלט אתה צודק יש לאפשר לכל חולה לרבות חולי סרטן לקבל את התרופות המגיעות להם. לא צפיתי בכתבה איפוא שהוא אדם ש"הפעיל את הראש "ועסק בספורט ובכל זאת חלה במחלה..

מני בר

New member
../images/Emo15.gifאתמול צפיתי בערוץ 8

שיעור משחק..תוכנית הראיונות של עמנואל הלפרין. חיים טופול התארח ולא יודע למה אבל היתה לי הרגשה ש..משהו גם מתחיל לזייף אצלו.

אנימו

New member
לא צפיתי בתכנית ואין לי דעה אבל

נזכרתי שנשים כשהן בהריון רואות רק את הנשים שגם הן בהריון ונדמה להן שכל העולם ב"מצב" . שמתי לב שגם לי, היום, יש כבר דיאגנוזות לגבי אנשים מסוימים....נקווה לטוב.

מני בר

New member
ועוד משהו אנימו

את יודעת אם גם לעזר ויצמן יש נגיעה לעינינו?

פנטזי1

New member
לא הגזמת קצת ?-מי אתה שתקבע עובדות

כאלה על אנשים?לשם מה זה טוב?להפיץ שמועות או השערות על אנשים מעל גבי הפורום זה מה שחשוב כאן?זאת מטרת הפורום????

מני בר

New member
להרגיע../images/Emo4.gif

לא קבעתי עובדות.אנחנו משוחחים...ולא רק על תרופות!

פנטזי1

New member
אתה יכול לשוחח חופשי אבל אם אתה

מזכיר שמות של אנשים אולי כדאי שתבדוק קודם אם זה נכוןגם אתה לא מזדהה בשמך האמיתי

מני בר

New member
אינני זקוק לעצותיך

אני בודק ומעלה תהיות על גבי הפורום עם חברי הפורום. ועצתי לך עברי להודעות אחרות בפורום או העלי נושאים מענינים לדיון במקום להתעסק איתי.

gala lo

New member
תגובה

אני חושב שרבים היו מעדפים שלא תופיע בפורום.

אירילה

New member
חבר'ה, להירגע בבקשה ומיד!!!

הפורום לא נועד להתנגחויות ,אלא לתמיכה בלבד ,לא אחסום כאן גולשים בגלל זה ,אבל מחיקת הודעות כאלו באם תימשכנה תמחקנה מיידית החל מרגע זה. והערה בנושא - נמחקה הודעה של גולשת כאן אשר בהודעתה היתה נימה של השמצה על רופא שבו נקבה בשמו ,עפ"י תקנון תפוז ניסוחים כגון אלו אסורים ועלולים להגיע לבתי משפט בגלל הוצאת דיבה ולשון הרע. להבא אבקש לא לפרסם ברבים כאן בפורום שמות של אנשים בשל צנעת הפרט ,אני בטוח שאף אחד כאן בפורום ,לא יהיה מעוניין לראות את שמו משורבב בכל מקום שהוא בהקשר לדבר לא נכון. תודה על תשומת הלב וחזרה לשיגרה...... גרשון

מני בר

New member
galalo אם התכוון אלי.. בבקשה למחוק

את הודעתו. לא ציינתי עובדות בכלל .רק הרהרתי בקול. אלצהיימר פוגע גם באנשי ציבור..ולא כמו בשאר המחלות לרוב בני המשפחה מעדיפים לא לפרסם. המקרה של אפי ארזי שנחשף בטלויזיה הוא לא שכיח. אז ניסיתי להוביל דיון בהקשר הזה של הבושה והחשיפה וכו. ולא קבעתי עובדות. ..ניתן לקרוא את הודעותי. תודה אירילה

מתי להיחשף?

בתחילה התביישתי בבעלי שחלה, חשבתי שלא אספר לאיש, לאט הבנתי כי אין לי במה להתבייש, הוא לא אשם שהוא חולה, זה רק גורלו האכזר, עתה אני מספרת לכל מי ששואל, אני לוקחת אותו לכל מקום, אינני מתביישת בו, אני זוכרת מי הוא היה, אני זוכרת את תכונותיו הטובות, כואבת בתוכי את מה שקרה לו, נותנת לו את מיטב אהבתי וטיפולי, צר לי עליו, אך אין מה לעשות.ובודאי לא להסתיר.

למעלה