כמה עצוב שאנשים כאן לא יודעים לקרוא את המשחק

morPUMA

New member
אם הרבה מהצופים חושבים שיש הרבה לוקשים, אז למ

למה אתם צופים? עזבו, למה אתם שולחים אסמסים? כאילו באמת... בואו נכנס לבית של השכנים וזהו, בלי לבזבז כסף. רררר, זה נעשה מגעיל, לא רוצה!

כמה עצוב שאנשים כאן לא יודעים לקרוא את המשחק

אז יש לי שלושה תזכורות בשבילכם, שאולי תצליח להוריד כמה מכם לכדוה"א: 1. לא אתם אלה שמשחקים, הדיירים שבוילה הם אלה שמשחקים. 2. לא אתם אלה שקובעים מי יודח, הדיירים שבוילה קובעים מי יודח. 3. הדבר היחיד שאתם יכולים לעזור לקבוע, וגם זה ביחס של 1 ל3 זה אך ורק מי יישאר. ועכשיו אם תקפידו לזכור את שלושת התזכורות הללו, תוכלו לקרוא את המשחק יותר טוב ולהבין אותו יותר.

shy6

New member
1. נכון

2.אנחנו אלה שקובעים. 3.בסופו של דבר כולם יעלו על הגריל(מלבד אולי לאון), כך שיש לנו את האפשרות לקבוע מי יגיע לגמר וגם מי יזכה בו.

בוא תסביר לי איך אנחנו קובעים מי יודח?

האם יצא לך לבחור אפילו פעם אחת מי יועמד להדחה בבית האח הגדול?

shy6

New member
אני אמנם

לא שולח SMS אבל לאנשים ששולחים יצא פה ושם להדיח מתמודד שהם לא אהבו(או להשאיר את האחד שכן אהבו), שזה כוח הרבה יותר גדול מלבחור מי יועמד להדחה.

מתי כבר תקלוט שאלה ששולחים SMSים לא קובעים

מי יודח. הם רק וגם זה רק ביחס של 1 ל3, עוזרים לקבוע מי יישאר. לעומת זאת מי יודח קובעים אך ורק דיירי הוילה. קרי: המתמודדים עצמם. בוא אני אתן לך דוגמא כדי שתבין יותר טוב: נגיד שהשבוע כל הדיירים מצביעים ויוצא ששלושת המועמדים שלהם להדחה הם: בובליל, עינב ולאון. לך כצופה מהצד אין שום יד בבחירה הזאת, לא משנה מה תגיד ומה תעשה, זה עדיין יהיו אותם שלושה שיועמדו להדחה. הדבר היחיד שאתה כן יכול להשפיע עליו, וגם כאן אתה צריך לזכור שאתה לא לבד, כי אם חלק מהרבה אנשים אחרים שלכל אחד מהם דעות שונות, זה לעזור ולקבוע מי מהשלושה יישאר, לא מי משלושה יודח. עכשיו הבנת את זה?

shy6

New member
אתה חושב יותר מדי

זה יותר פשוט ממה שזה נראה לך. הצופים קובעים מי ישאר. אז כמובן שקובעים גם מי ילך. בנתיים עד כה לא היו שום הפתעות בהדחות. ערן לא היה פופלרי בציבור והוא הודח. שי לא היה פופלרי והודח. למה? כי הציבור לא אהב אותם. כלומר הציבור כן קובע מי הולך.

shy6

New member
זה ברור

הרי מצביעים למי ישאר.כל בנאדם מודע לזה וההפקה לא מסתירה את זה. אני רק אומר שכאשר מצביעים למי שרוצים שישאר משפיעים גם על המתמודד שיודח. נכון זה נותן לנו פחות כוח בידיים,אבל אנחנו כן קובעים את המודח ויש לנו כצופים יותר כוח מאשר למתמודדים בתוכנית.

jaycom

New member
יואו איזה חרטטן

נו ומה נותנת לך ההבנה שזה מה שקורה במשחק הזה? שקל? דולר? אולי בלון?

מה היא נותנת לי? להבין יותר את המשחק

ולקרוא אותו נכון ולא כמו שאנשים כאן בפורום קוראים אותו. זה מה שהיא נותנת לי.

jaycom

New member
ואוו איזה גברר

יצאתת מלךך זהוו עלית על ההפקה!!! איזה גבררר.. מהשנה משנים את החוקים רק בשביל לבלבל אותך... אני מצדיע לך שעלית על מה זה המשחק הזה.. איזה הבנהההה

jaycom

New member
חחחחחחחח

בואנה אתה לא קולט שמסתלבטים עליך?? איך לא עלית על זה??

jaycom

New member
שמעו חבר'ה.. יש לנו עסק עם גאון..

אל תתעסקו איתו, הוא יעלה עליכם.. הוא מבין את המשחק!!!!!!!

ShukyD

New member
שלוש תזכורות ולא שלושה

אותי מפתיע שעל הכל העירו לו חוץ מעל זה

jaycom

New member
אחרי חודשיים עם יוסי

מי בכלל שם לב לטעויות האלה..

למעלה