יש עכשיו בערוץ 24 למעני!
M mory89 New member 13/12/05 #14 חחחח זה כבר דיי נתון לשיקולה.. בואנה, זה שאמרתי שאנג'לינה כוסית זה לא אומר שעכשיו יש פה לכולם נטיות מיניות..
חחחח זה כבר דיי נתון לשיקולה.. בואנה, זה שאמרתי שאנג'לינה כוסית זה לא אומר שעכשיו יש פה לכולם נטיות מיניות..
י יולי הפיה New member 12/12/05 #5 כמה עצוב שרק היום שמעתי את למעני בהופעה חיה בערוץ 24 פאקינג שיט!!!!!!!!!!!!!!!! גירסה נדירה!
M mory89 New member 12/12/05 #6 חח לא נורא אגב, אמרו לי שפעם ראו הופעה חיה של סיגפו בטלביזיה.. בעע.. פספנו את זה כנראה..:-\
E eladi88 New member 12/12/05 #7 יפה יפה אם את מתכוונת למה שהיה במצעד אז הייתי שם.... ואם לא...אז תסבירי ת'צמך
י יולי הפיה New member 12/12/05 #8 אני רוצה שתודה שכתבת את ההודעה רק כדי להתלהב שהיית במצעד חחחחחחח סתם. התכוונתי למה שהיה במצעד, פשוט בזמן האחרון אין לי חיים. מצאתי את עצמי מתהלכת בחנות בגדים ושומעת את בית הבובות.
אני רוצה שתודה שכתבת את ההודעה רק כדי להתלהב שהיית במצעד חחחחחחח סתם. התכוונתי למה שהיה במצעד, פשוט בזמן האחרון אין לי חיים. מצאתי את עצמי מתהלכת בחנות בגדים ושומעת את בית הבובות.
ז זוהרים New member 12/12/05 #10 אתה ועוד..4 אנשים../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif סתם, אבל היה ריק כזה.