כמה עצוב

ואם זה לא מספיק

זו לא פעם ראשונה שזה קורה, אז שלא יתרצו לי עם "נדידה מוקדמת" (למרות שלדעתי רט"ג, שידעה שהנדידה הקדימה הייתה צריכה לדווח על זה). אותו דבר קרה שם גם עם עוזניית הנגב שהבריכות האלה הטעו אותה ולא למדו מזה כלום. זה בוודאי קורה כל הזמן גם עם ציפורים "עממיות" יותר, או בכמויות פחות מרשימות וזה לא מגיע לתקשורת.

S1988

New member
מה קרה עם אוזניות הנגב?

מתי זה קרה??? המקרה הזה היה מה שהכחיד סופית את העוזניות מארצנו??? (רוב הסיכויים שאתם לא מכירים אותי, אני משתתף בפורום באופן פסיבי המון המון זמן והגבתי כאן כמה פעמים, אפילו שאלתי כאן איזו שאלה או שתים).

עוזניית הנגב

ת'אמת, שמעתי על מפה לאוזן, ואני לא יודעת עד כמה זה נכון. מה שכן, אם זה נכון, היה מדובר בעוזנייה אחת, למרות שגם זה קריטי במצבה... היא לא נכחדה (טפו טפו), אלא נכחדה כדוגרת ומזדמנת לארץ מידי פעם מערב הסעודית. אגב, יש פה מישהו שראה פעם? אני לא :\ מה שהכחיד אותה זה בעקר ציד. חיילים ומטיילים, תאמינו או לא, משועממים שהיו חייבים לעשות משהו עם הנשק שלהם, מחסור במזון (פגרים), אולי גם פיתוח, למרות שזה פחות קריטי, גניבה של ביצים מהקן (היא הגדולה והחזקה בדורסי הארץ והמין הזה שונה מהעוזניות באפריקה ושווה הרבה כסף מבחינת גני חיות)

S1988

New member
בקשר לזה שהמין הזה שונה מהעזניות בא

באפריקה: ראיתי בכמה תוכניות בנשיונל ג'אוגרפיק על אפריקה שהראו עוזניות הנגב ועוזניות שחורות לצד נשרים ושאר דורסים אוכלים פגרים ובתירגום היה כתוב "עוזניות שחורות, עוזניות הנגב, וכו'" כאילו כשהם מנו את המינים שהיו שם הם אמרו עוזנית הנגב. אני בטוח.

בנשיונל גיאוגרפיק

ראיתי כבר המון טעיות בתרגום של שמות של ציפורים בילבולים בין עיט ערבות לזהוב, בין נץ גדול לנץ קולני אפור, סיקסק שקראו לו קיווית (שכחתי איזו קיווית, נו מילא), ואותו דבר עם קוקיה מצוייצת\אירופית ואני לא מה"כבדים", הערוץ הזה פתוח אצלי כשיש פרסומות בערוץ אחר...

S1988

New member
אה ועוד משהו: אם כבר עוזניות הנגב..

למה לא מנסים להשיב עוזניות בחזרה לנגב, כאילו לשחרר??? או שעושים מאמצים (אבל זה לא מצליח) ואני טועה???

girl111

New member
כ"כ כואב הלב ../images/Emo10.gif

רק בארץ שלנו זה יכול לקרות
אין כאן כבוד לבני אדם, אז לבעלי חיים שיהיה?

למעלה