כמה עצות והמלצות- שמוליק והמתמודדים
שמוליק שלום רב, דברתי אתך אתמול בשידור! אז תראה אני כת"צ ב"ראש אחד" ואני חושבת שעל תוכנית ריאלטי כזאת שווה לעשות כתבה ולתת למתמודדים במה (המיוחדלכרמית אבל לא נכנס לזה שוב...) בכל מקרה אשמח לדעת מה אתה חושב. ואם יש מתמודדים שמעוניינים להתראיין אז תכתבו לי פה אני ממש אשמח ועוד רעיון... למה שלפעמים השופטים לא יהיו מאזינים.? שבאים לתוכנית שלך שיש להם איזשהו רקע בתקשורת או משהו בסגנון? סתם הצעה
וטיפ אחרון למתמודדים: אל תנסו להיות מה שאתם לא זה כ"כ בולט למאזינים שאתם מתאמצים יותר מדי הישארו אתם כי כך תגיעו לשלבים הגבוהים יותר, ככה תרכשו מאתנו אמון שאתם מתאימים לשדר תוכנית שבסופו של דבר אנחנו נאזין לה בדיוק כמו שכרמית עשתה אתמול היא לא נסתה להיות מיוחדת אבל בכך שנשארה בדעותיה והייתה היא עצמה היא הכי התבלטה בהצלחה לכולם ומצפה לתגובות! שלכם, ענבר
שמוליק שלום רב, דברתי אתך אתמול בשידור! אז תראה אני כת"צ ב"ראש אחד" ואני חושבת שעל תוכנית ריאלטי כזאת שווה לעשות כתבה ולתת למתמודדים במה (המיוחדלכרמית אבל לא נכנס לזה שוב...) בכל מקרה אשמח לדעת מה אתה חושב. ואם יש מתמודדים שמעוניינים להתראיין אז תכתבו לי פה אני ממש אשמח ועוד רעיון... למה שלפעמים השופטים לא יהיו מאזינים.? שבאים לתוכנית שלך שיש להם איזשהו רקע בתקשורת או משהו בסגנון? סתם הצעה