כמה עצות לשימוש בצמחי מרפא

Efeary

New member
כמה עצות לשימוש בצמחי מרפא

אלו דברים מאוד בסיסיים שנוטים להתעלם מהם: :) * טעות היא לחשוב ששלוש כוסות תה ביום עובדות, או כמה שיותר- שתייה מרובה מכבידה על הכליות (בייחוד אם אוכלים הרבה בשר ונמצאים בתנאי מיזוג). שתי כוסות תה זה מעל ומעבר. * לא כדאי להתמכר לסוג צמח אחד. כדאי לגוון! (רומה צור, שהייתה כוהנת צמחי המרפא בארצנו, טענה כך) * כשמתחילים עם תערובת תה מסויימת, עדיף לשתות כמה ימים כל רכיב בתה לבד כדי שהגוף יכיר באיכויות של כל צמח ובהשפעתו. * לא כדאי לפרק. כשאוכלים משהו בריא לדוגמא, הקומפלקס של החומרים חשוב מאוד והוא גורם מרכזי בהשפעה. * לא הכמות קובעת- אלא האיכות, וזה דגש חשוב ומרכזי.

bflygirl

New member
אם כבר אז נצל"ש שירשור- איזו תערובת

של תה או תה ללא תערובת כלשהיא, אלא תה כמו שהוא אתם אוהבים??? אני אוהבת שילוב של לואיזה ולימון(לימון פרסי- עשבים) ומצרפת גם קצת דבש וזה התענוג שלי בבוקר וכמו שאפרתי אמרה לא הכמות קובעת- אלא האיכות

2 דברים../images/Emo13.gif

דבר ראשון- בקשר לצריכת יתר של תה, הרבה תה באמת לא טוב לגוף שלנו.. ובמיוחד לתינוקות (שהרבה הורים נוטים לתת להם תה). לפי מה שהבנתי ואם אני זוכר נכון, התה גם עושה הפרעות בדם או משהו כזה. אני אבדוק עוד פעם ואני אגיד לכם. דבר שני - יש לאבא שלי גינה עם הרבההה תבלינים, עשבים ירקות וכו'.. ו..הוא כל פעם מכין כל מיני תערובות של תה.. חחח הוא יכול לפתוח בית תה עם כל התערובות תה שהוא עושה
והקטע הוא שהוא לא בדיוק יודע מה הוא שם.. כאילו הוא יודע ת'שם אבל הוא פשוט שם.. מנסה דברים חדשים

אהה ושכחתי לרשום מה אני אוהב../images/Emo13.gif

אני אישית מאוד אוהב זוטה לבנה למי שיודע מה זה.. זה צמח דיי נדיר שעוזר לכאבי בטן, למחזור הדם, לכאבים וגם לחלומות רטובים
וגם הטעם של החליטה בסוף יוצא מצוין, בצבע צהוב כזה

bflygirl

New member
לגבי זוטה- אני יגלה לך סוד

מתכון לסוכריות זוטה: מביאים לרתיחה מיים עם ענפים של זוטה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שציבעם הופך אדמדם. מסננים היטב ומוסיפים סוכר כיפליים מכמות המים. מערבבים על אש קטנה עד שהנוזלים והסוכר הופכים לסירופ. את הסירופ שופכים לתוך תבנית של סוכריות.... מעדןןןןןןןןןןןןןןן

bflygirl

New member
התה עושה בייחוד בעיות בקיבה

בעיכול אבל לא כל תה זה ספציפית לכל תה וצודק לדברייך לגבי תינוקות ושהרבה תה לא טוב לגוף שלנו ומה אתה מספר שיש לאבא שלך גינה עם הרבה תבלינים? עוד יבואו לשדוד את הגינה אחרי שיגלו איפה הוא גר

למעלה