כמה פאטתי הפורום הזה .

TOTi do it good

New member
כמה פאטתי הפורום הזה .

גברים ? זה נראה בכלל כמו פרום פוצי מוצי לרווקים ורווקות . איפה זכויות הגבר ? איפה זכויות הגברים בגירושים בפרט ? איפה הורות שווה א, איפה ענישה על תלונות שווא , איפה מאבק בנקמות ובסתימת הפיות של פמניסטיות , איפה בכלל יש פה משהו שמזכיר פורום לגברים ??

TOTi do it good

New member
לא ממש זה אומר בזיון לכך

שגברים אין להם פורום משלהם. פורום פמיניסטיות שכנותייך ממול ששלחו כל גבר לעזעזל בטענה שיכתבו בפורום גברים, למשל כאן... את כל מה שיש להם להגיד הן ידעו שזה זה ממש לא הכתובת עוד לפני שהשםפה שונה . בנתיים שם אל דוצ'ה שולטת ואם אני לא אסדר לעצמי פגישה עסקית עם מנכ"ל תפוז כנראה שגם אל דוצ'ה ששם תמשיך לסתום פיות לגברים . זה היה אמור להיות גברים בעידן המודרני הפורום הזה ? מה קרה ? לא טוב גברים ?

אלמרה

New member
נו אם "שם" שלחו אותך לעזאזל....

איני רוצה להשיא לך עיצות כי אתה בטח כבר ילד גדול, אבל הייתי במקומך נוקט בגישה מעט שונה... אין לי מושג על איזה פורום אתה מדבר ומי היא "אל דולצ'ה" אבל אתה בהחלט לא מעורר תיאבון בלשון המעטה כשסגנונך בוטה ומריר. אתה מוזמן לשטוף פיך היטב ולצחצח לשונך... ולנסות שוב. לא חייב דוקא בפורום של גברים או של אנשים מודרניים... נסה מזלך ב"מאצ'ואיזם וזכויות השוביניסטים" - בטוח שיש פורום כזה ב"תפוז" ואם לא - אני במקומך הייתי פונה בבקשה לפתוח אחד כזה... (פססטטט.... כדאי לך... כמנהל פורום, מקבלים המון הצעות "מגונות").

אש אש

New member
אלמרה, קבענו להלילה?../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif

אלמרה

New member
טגידי? התבלבלת בכדורים?

מה קבענו? מה הלילה? פה ככה בפומבי לפתות מינהל תמים? אההה התכוונת לעזור לי להראות לו שכדאי לו לנהל פורום!!! הבנטי!!! רואה, הנה עובדה!

שילה1

New member
אשונת...היום הוא היום שלי!../images/Emo3.gif

לא מחליפה את היום,ואפילו לא בעד שום שוקולד שבעולם!
ולך הכותב הממורמר-תגיד לי..מי עשתה לך את זה ומה בדיוק?

TOTi do it good

New member
ועכשיו אחרי שצחקנו .. יש לך

הסבר למה שם הפורום פה שונה מגברים בעידן המודרני לאנשים בעידן המודרני ?אני פשוט מסוקרן. אגב הפורום ששולח גברים לכאן או לכל מקום אחר לא אותי אישית כפרסונה נאן גרנטה זה פמניזם בניהול אל דוצ'ה טל קר .

שילה1

New member
טוטי-אז תעשה את זה טוב...הרי יש

למי להתלונן! ודע לך שאני ממש מתאפקת לא לענות לך..ממש כך! לתפארת הפורום ומנהלו הנכבד!

TOTi do it good

New member
שילה לא התאפק מאמי זה לא טוב

לשלפוחית השתן ..." האמת אני פה נכנסתי כי בעבר זה נקרא פורום" גברים בעידן המודרני" אז חשבתי לפנות לכאן כי זה מה שנותר . האמיני לי יקירתי מכתבים גם כתבתי וגם שלחתי ובפרצוף יריקה קבלתי. למרות היותי סמנכ"ל המערכת מכסה תחת פה כנ"ל . לא באמת את מצפה ממנהלת הפורמים לנזוף במנהלת הפורום שלה . ועוד אישה לאישה על זכויות גברים לרשום את דעותיהם ועל שעל ליבם ? אי אי אי גוולד לא יקום ולא יהיה שומרת ישראל .

אלמרה

New member
טוטי- Do it GOOD!!

אני מציע לך לחדול ומיד! וגם Read my lips! אם אתה לא חדל מהשמצת מנהלת פורום או כל גולש אחר כאן - אתה עף ונחסם!

Y e d i d

New member
מחקת הרווחת

מה הרווחת? אין לי מושג, אבל להתרפס בפני טל קר, זה גם זכות, לא???

אלמרה

New member
רק לידיעתך איני מכיר ולא יודע מי זו

ומה שמנחה אותי כאן הם כללים ברורים של התנהלות על פי עקרונות שלא לפגע באף אדם ואת התלונות של מי שרוצה להתלונן יש להפנות לפורום "משוב" למשל.

Y e d i d

New member
תרשה לי לצטט לסיום את אדון טוטי

כמה עלוב הפורום הזה, לעומת עברו המפואר בטרם התחלת להיות צנזור.

למעלה