כמה פעילויות כדי להחיות קצת את הפורום...

handlessman

New member
כמה פעילויות כדי להחיות קצת את הפורום...

יאללה אנשים, מה קורה איתכם? רק כשיש מצדה או כשיוצא דיסק חדש פתאום אנשים נזכרים לכתוב??? תיכנסו פעם ביום לפורום, לא יקרה כלום... אנחנו אמורים להיות הנציגות של כל מעריצי דויד בארץ!!! אז יאללה אני משרשר לפה את הפעילויות...

handlessman

New member
1) ../images/Emo41.gif החוליה החלשה ../images/Emo41.gif

בכל פעם אני או מישהו אחר יתן אלבום, וכולם יגידו מה השיר שהם הכי פחות מעדיפים מהאלבום. וככה נחזור על התהליך הזה עד שיישאר השיר שהכי אהוב על הפורום מאותו אלבום. אם אינשאללה נגמור אלבום אחד, נעבור להבא. וככה יהיה לנו את השירים האהובים על הפורום מכל אחד ואחד מהאלבומים, ואז נעשה את אותו תהליך עבורם, ונמצא מה השיר האהוב ביותר של דויד!!! אז נתחיל מ"זה הכל או כלום". רשימת השירים: 1. זה הכל או כלום 2. בוכה אל הקירות 3. אמרי לי מי 4. מרפסות תל-אביב 5. עכשיו מחר 6. סרבנד 7. הולך ממקום למקום 8. אבק של החיים 9. מלח ים 10. עוד מעט... תסמנו בכותרת
ואת שם השיר שאתם בוחרים להוציא. יאללה, טירוף!

glitter8

New member
מרפסות תל אביב../images/Emo128.gif

והכל בצחוק, כי אני לא יכולה להעליב אף אחד מהשירים של דיויד...

handlessman

New member
הכוונה היא...

לא להוציא שירים שאת שונאת, אלא שירים שאת הכי פחות אוהבת... ולקראת הסוף זה הכי קשה כי ממש קשה לבחור, אבל אין מה לעשות.

romens

New member
אני דווקא חושב שהולך ממקום למקום שיר ממש יפה

נכון הוא לא הכי נעים לשמוע ומעדיפים להעביר אותו אבל הוא ממש יפה, אני יותר עם ענבל מרפסות ת"א

handlessman

New member
חח את לא יכולה!!!

קול אחד לכל אדם... זה בהנחה שיהיו הרבה מצביעים, ואז רואים איזה שיר הרוב לא אוהבים.

למעלה