כמה פעמים אפשר למחזר סיפור...

סטטוס-שומר מסך -והדמיון בין השתים

לפני כשנה לערך הועסקתי בחברת סטטוס(כחודש) לפני הכל חשוב לי להבהיר כי איני גאה בתקופה זו ורק המצב הכלכלי שלי הביא אותי בכלל לדרוך על סף דלתה של חברה מפוקפקת(זה לא תירוץ זו הסיבה) זו אך יש מספר דברים שחשוב שאנשים ידעו כעובד בחברה זו אינך מודע לכמות הצעות העבודה/אודשנים שסטטוס מקבלת מאותם משרדי פרסום עד כמה שהיה ידוע לי זרמו למשרדנו אין ספור הצעות עבודה, ואחראי השיווק הוא זה ששולח מועמדים לאודשנים, לעולם אינך מציע עבודה לאנשים ואו מתחייב בפניהם, בחרת להציג את רעות כאחראית לתופעה הזו וחבל שכך כי את האחראים האמיתים ויש כאלו בחרת באורך פלא שלא להציג ומיד אפרט בנושא: סכום הכסף שנדרשו האנשים לשלם הוא עבור קורס משחק עם חנן גולדבלט!!! (ובוק צילומים)ויש גם קורס דוגמנות שאיני יודע עם עדין קיים היום בהנחית דמות מאד מוכרת מעולם האופנה מכיוון שאיטם זה אינו הופיע בתוכניתך בחרתי שלא לחשוף את שמה, שתי דמויות מעולם הבידור/אופנה שכולם ודאי מכירים את פעלן ואין צורך להרחיב בנושא.אציין כי הקורס התקיים באחד החדרים בסטטוס כך שחנן לא יכול להתעלם מעובדה זו שהוא יודע במה מדובר מעבר לכך אני אומר מפורשות ובודאות מוחלטת הוא מודע. למה אמנון למה בחרת להתעלל דוקא ברעות יש לך כאן אייטם הרבה יותר מעניין אני בטוח שבאם הית מרחיב בענינו למעט הזכרת שמו באחד המכתבים שמסופקני אם מישהו שם לב, כתבה זו היתה הופכת להרבה יותר מענינת(דמיינו לכם שבמקום לראות את רעות בפרומו היתם רואים את חנן גולדבלט) ישנן עשרות סיבות שאני מעלה על דעתי אך השורה התחתונה היא החשובה . אמנון ברמות המוסר ההגינות והאמת הוכחת כאן שאינך שונה מסטטוס.

כמה פעמים אפשר למחזר סיפור...

כמו של חב' סטטוס ודומיה? מה קורה פה לעזאזל נגמרו הנוכלים? אין אייטמים לתוכנית צרכנות? נהיינו שוויץ! הבאתם סיפור על טכנאי שיניים בן 90 שמתחזה לרופא ועשה למישהו ניקוי אבן. הבאתם סיפור בן מיליון שנה על זונות שעובדות בתוך אוכלוסיה אזרחית (לא יפה) אבל נו חברה צריך גם להתחיל לעבוד! אתם ערוץ שתיים לא המוסד לביטוח לאומי. אין אייטמים? תעשו תכנית פעם בחודש ותביאו משהו חזק כמו הזקן החרמן ממס ההכנסה, כמו ההונאות בתביעות נזיקין, כמו האדם שמבטיח דירה תמורת סקס. אבל רבותי, כל סיפור פעם אחת בלבד אנחנו לא סתומים (גם אם עברו 3 שנים).

כניראה שאנחנו מדינת חוק .

אין דברים רצניים רעים במדינה (מילבד הפיגועים). רק השטויות האלה . מזל גדול

111

New member
אי דיוק -סטטוס../images/Emo18.gif

אני סיימתי בחודש שעבר קורס משחק אצל חנן , מאוד נהנתי ולמדתי דברים רבים. חשוב לי לציין שאין אני מסכימה עם דרך קבלת האנשים ניתן היה לעשות זאת אחרת ובכל זאת בכל סוכנות דוגמנות אחרת לא מקבלים קורס משחק ובסטטוס קבלנו גם בוק גם קורס וכן גם הבטחות במקרה שלי הדברים נראים אחרת , אני נשלחתי כבר בשבוע הראשון לאודשן . לאנשי סטטוס אני רוצה להעיר : יכולם להוכיח שחור על גבי לבן ע"י הצעת עובדות ... טעות גדולה ולצוות אמנון לוי ולכבודו בעצמו : לא הראתם את התמונה הנכונה רציתם דם ובמדינה שלנו יש מספיק בסוכנות הזו יש אנשים רציניים בנוסף ל"נוכלים " שבחרתם להראות יש אנשים מרוצים שמשום מה לא היו ולא נבראו בתוכניתכם. בפעם הבאה שישודר תחקיר בתוכניתכם לא תקבלו את הקרדיט ממני מסתבר שגם אתם לא בדיוק דוברי אמת. חברי מהקורס זה הזמן להגיב

111

New member
חוסר אמינות של התוכנית

אכן , אני סיימתי לפני זמן קצר קורס משחק בסוכנות סטטוס ומאוד נהנתי אני מסכימה בהחלט עם הדברים שנכתבו וכתגובה ממשית להם החלטתי לא לתת קרדיט לתוכנית ולבחון אותה . שכן הפעם הכרתי את העובדות מקרוב והבנתי שהתוכנית בחרה להציג בצורה צרה מאוד את העובדות פשוט חוסר אמינות ורק חומר למחשבה : אני כן נשלחתי לאודשן מזל? אולי ואולי לא .

יש דבר אחד שאתם לא מבינים...אני

מכיר את סטטוס טוב טוב, וגם מי שנשלח לאודישן נפל בפח!!! האודישנים האלה פיקטיביים לחלוטין! אני עקבתי אחרי מספר אודישנים של סטטוס, כ-100% מהאודישנים היו המצאה מוחלטת! לדוגמא: אודישן לחברה חדשה בשם X שמעולם לא שמעו עליה (לפני האודישן ולמעשה גם עד עצם היום הזה), או למשל אנשים באותם אודישנים שהציגו "דוגמן" שעבר את האודישן ונבחר לדגמן בקמפיין שלם- הקמפיין מעולם לא יצא לפועל וה"דוגמן" מעולם לא נראה בשומקום ויש לי עוד דוגמאות רבות. ובקשר לחנן- חנן הוא נוכל רציני, אולי אחד הנוכלים הראשיים שם! חבל מאוד שאיש לא טרח להצביע עליו כעל אחד הנוכלים. אני שוקל לפנות לאמנון ולעשות זאת בעצמי. חנן מעורב בסוד העניינים שם ויודע ה-כ-ל. למעשה, בתמורה לכסף שהוא מרוויח מסטטוס לא ממש איכפת לו שהוא הורס לעצמו את המוניטין שלו! אני שוקל לפנות לאמנון לוי בעצמי. חנן מעביר "קורס" משחק עלוב ומביש, שאומנם גורם לחלק מהמשתתפים הנאה, כיוון שחנן הוא אדם כריזמטי בעל חוש הומור מצויין, אולם זה לא משנה את העובדה שחנן משלה את כל התלמידים שלו בעובדות שקריות כמו למשל הסיפור על כך שבסיום הקורס מקבלים "תעודת שחקן" שגם מוכרת ע"י איגוד השחקנים של אמ"י. לא רק שהדבר הוא שקר מוחלט שחנן מספר לתלמידים, אלא הוא גם חתום על התעודה השקרית הזו! רוצים לשמוע עוד דבר? ביררתי בסוכנות אחרת, לא אציין את שמה, ואותה סוכנות נהגה להעסיק את חנן כאחד ממוריה למשחק. כשהצגתי את התעודה הזו מנהל הסוכנות טען בפניי שהתעודה לא שווה גרוש והיא פיקטיבית לחלוטין, בנוסף לכך הוא אמר שזו אינה החתימה האמיתית של חנן אלא חתימה מזוייפת! הוא אפילו סיפר לי שחנן פוטר מהסוכנות שלהם עקב שיתוף הפעולה המפוקפק שלו עם סוכנות סטטוס. השם הרע של סטטוס כבר חצה גבולות ולא סתם! אין עשן בלי אש! מדוע לא שומעים כ"כ הרבה תלונות על מקומות אחרים? לא היה אדם אחד שדיברתי איתו מבין הרשומים תחת סוכנות סטטוס, שטען בפניי שהוא מרוצה!!! צריך להכנס חזק חזק בסוכנות המחליאה והשקרית הזו! אני הייתי שם לפני כ-4 שנים בערך, אולי קצת יותר..וכבר בחודש הראשון לפעילותי דרך הסוכנות הגעתי למסקנה הזו בעצמי- שסטטוס הם רמאים! הם שלחו אותי כביכול לאודישנים כדי להשתיק אותי, אודישנים ללא כל התאמה. למשל- שלחו אותי לאודישן שבו נאמר לי שדרוש שחקן בן 40...העיקר להגיד שנשלחתי. בנוסף, נשלחתי לאודישנים במקומות פיקטיביים ובאולפנים פרטיים שמשתפים פעולה עם סטטוס ובכך מרוויחים חלק מהכסף! סטטוס היא שערוריה אחת גדולה והתוכנית של אמנון לוי, עם כל הכבוד, עשתה חסד עם סטטוס!! היא לא הציגה אפילו את קצה הקרחון של השחיתות והרמאות שיש שם, ויש שם הרבה! כל מי שיבוא עכשיו ויצא להגנתם הוא מבלף! זה אולי יעבוד על אחרים, אבל לא עליי ולא על אף אחד שבאמת באמת רשום בסוכנות הזו, שילם כסף וקיבל תמורתו חרא לפרצוף! מי שיוצא להגנת סטטוס הוא אך ורק אדם שעובד שם כרגע ויש לו אינטרס להגן על סטטוס, שאף אחד לא יספר לי סיפורים פה, כי אני יודע טוב טוב על מה אני מדבר!!!

למעלה