כמה פעמים היה ויקטור על סף מוות?

כמה פעמים היה ויקטור על סף מוות?

ויקטור ניומן, האיש והאגדה. מי זוכר ויכול למנות כמה פעמים שכב ויק על ערש-דווי? וכמה פעמים נעדר ונחשב למת? אני מוכנה להתערב שלויקטור שלנו יש יותר משבע נשמות!

Charmed24

New member
ובכן ../images/Emo54.gif

ב-1983 איב הווארד המטורללת (אמא של קול) הרעילה את ויקטור, והוא כמעט מת. בזכותה של ג'וליה (אשתו הראשונה) נמצא הנסיוב שהציל את חייו.
ב-1992 ויקטור התעמת עם ג'ק כשגילה שהוא ניסה להשתלט על ניומן אנטרפרייזז, ומרוב עצבים חטף התקף לב. ג'ק קם והלך והשאיר את ויקטור לשכב גוסס על השטיח. אבל ויקטור גבר חזק, והוא שרד.
ב-1993 ויקטור יצא לטייל במדבריות קנזס, שודד תקף אותו, לקח ממנו את מכוניתו ואת כל התעודות. השודד השלומיאל נהרג בתאונת דרכים, וכולם היו בטוחים שההרוג הוא ויקטור. בנתיים, ויקטור מצא מקלט בחווה של הופ העיוורת, ולא מיהר לבשר ליקיריו שהוא עדיין בין החיים.
ב-1996 ויקטור נורה בגבו והתמוטט. גם את ההתנקשות הזו, הוא שרד בסופו של דבר. בראד וג'יל היו חשודים בירי, אבל המתנקשת הייתה דווקא מרי ג'ו המטורללה.
ב-1999 ויקטור התרסק עם המסוק שלו במדבריות ניו-מקסיקו, ונחשב מת. צ'ט מצא אותו והציל אותו, אך גם החזיק אותו בן ערובה. חברתו של צ'ט רמונה, היא שעזרה לויקטור להימלט מהשבי, ולחזור לחיק משפחתו.

מה, רק 5 נשמות?

מפתיע! אבל אני בטוחה שעוד לא תמו מעלליי ויקטור... תגיד, אתה זוכר את כל הפרטים האלה או שיש לך איזה מאגר-מידע שבו אתה אוגר אותם? אני ממש מוקסמת מהזכרון וההתמצאות...

Charmed24

New member
אם הוא ניצל

כבר 5 פעמים, אז עכשיו הוא משתמש בנשמה השישית שלו
ולשאלתך, התחלתי לראות צח"מ לפני 12 שנה מהפרקים של 1988, מה שראיתי אני זוכר, ואת מה שהיה לפני כן- קראתי, אז גם את זה אני זוכר. אבל כדי להזכר באיזה שנה קרה בדיוק כל ארוע, כמובן שצריך לרפרף במקורות

python 4

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif

חמש נשמות. הפעם שבה כולם חשבו שהוא מת (כשהוא פגש את הופּ) לא נחשבת, כי הוא לא מת ולא היה קרוב למת. אם כי עכשיו כשאני חושב על זה, הוא נאלץ לשכב עם הופּ כמה פעמים בעקבות המקרה, ככה שאני בטוח שכמה נשמות התבזבזו לו שם סתם כך.

אור2221

New member
כן, אבל הוא ניצל בנס

מהאדם ששדד אותו באיומי סכין, + הוא היה יכול לפול לתהם הזאת באמת. ואז הוא גם נלחם בידים חשופות עם זה שניסה לאנוס את הופ. וחוץ מזה, למי אכפת מהנשמות שלו, לי התבזבזו כמה נשמות שהוא שכב עם הופ!!!!

אור2221

New member
הממ...תוספות

לגבי הסיפור עם איב ב83, ויקטור לא מספר לאף אחד שהוא חי, הוא רוצה לשגע את איב ומקס (שותפה לפשע) ואני חושבת שהוא רודף אותם איזו תקופה. ניקי כמובן, חושבת שהוא מת, היא הולכת לקבר שלו ונחשו בזמן שניקי מתאבלת? אפריל 1984 - ויקטור מציל את ניקי מריק דארוס המטורף וחוטף כדור במפשעה, סובל מאימפוטנציה אבל מחלים הודות לתמונות הסקסיות של ניקי. (ראו תמונה)

וד"א, בקשר לאיב הווארד-

כשקול הגיע לסדרה לא היה שום רמז לכך שאמא שלו הייתה כזאת מרשעת, וגם לאחר מכן לא - כך, למשל, ויקי וקול קראו לתינוקת על שמה. זה נשמע הגיוני שויקי תרצה לקרוא לבתה ע"ש מישהי שהרעילה את אביה?... נסתרות הן דרכי צח"מ...

Charmed24

New member
גם את אביה וגם את אימה

שנה אחרי נסיון ההרעלה הכושל, איה החליטה שסוס מפסיד לא מחליפים, וניסתה להרעיל גם את ניקי, ביום חתונתה לויקטור. היא התחפשה למלצרית בחתונה, אבל לשלומאלית הזאת שום דבר לא מצליח, וגם את ניקי היא לא הצליחה לחסל. נסתרות הן דרכי צח"מ? נראה לי שחסרי המנוח פשוט ניחנו בזכרון לטווח קצר בלבד. זה יכול להסביר הרבה מאד תופעות שקורות בעיר...

למעלה