כמה פעמים יצא לך להיות בחור/ת

Alfa156 GTA

New member
כמה פעמים יצא לך להיות בחור/ת

ריבאונד ?? ומה דעתכם על זה ?? בחצי שנה האחרונה יצא לי כל הזמן להיות בחור ריבאונד של המין השני, כמובן שתמיד זה לא מסתדר, כי בד"כ חוזרים לחברים לשעבר, ועוד 1001 סיבות. מה דעתכם ??

night mistress

New member
גם לי לא..

ואני שמחה על כך.. אבל היה לי בחור ריבאונד..ושנינו ידענו שזה רק תקופה חולפת, וזה היה מקסים וכמובן עזר לי רבות.. אני לא אוהבת בנות שמשלות מישהולחשוב שהן מוכנות כשהן לא.. לפי דעתי אתה צריך להפסיק לצאת עם בחורות שרק נפרדו מהחבר כי זה מתכון להרס עצמי..

Alfa156 GTA

New member
אולי, או שהם אולי לא משלות ובאמת

חושבות שבעזרתו הם יפסיקו לחשוב על החבר לשעבר. בחורה שאני מ-א-ו-ה-ב בה, שבילינו יחד כחודשיים, גם במצבים אינטימים, חזרה לחבר שלה, ואמרה לי בפרוש שהוא בחיים לא יצליח לתת לה מה שאני נותן לה. (הוא קנאי,עקשן,רב על כל דבר...) לא יודע...נחכה שהם יפרדו...

night mistress

New member
אווץ´...

כן..לפעמים בנות זה עם חרא.. אני אישית לא מבינה איך בחורה יכולה להיות עם מישהו חודשיים ולקפץ ישר לאקס.. אני בטוחה שהיא הפסידה אותך..אז תתעודד כי על כל אחת כזאת תבוא לך אחת טובה יותר..

ליאן.

New member
כמה זמן עבר מאז הפרידה

ולמה הם נפרדו ? יש פרידות שהן מוצדקות וסופיות בהחלט, ויש כאלה שהן רק זמניות. כנראה שהבחורה עדיין לא התגברה על האקס ואולי עדיין לא רצתה להתגבר עליו, ולהלן התוצאה. בינתים כדאי שתשמור מרחק ממנה ותחפש לך ריבאונדית משלך.

r i p l y

New member
אפשר שאלה?....

מה זה בחור ריבאונד או לחילופין.. בחורה ריבאונד... קצת הבנתי ממה שרשמתם אבל . לא שמעתי על המונח ....

ההגדרה

המדוייקת במילון היא הבחור שלידיו נופלת בחורה שבורת לב שאך יצאה מקשר זוגי ועדיין מדממת, ומטרתו של הקשר עם הבחור החדש היא בעיקר קן חם ללון בו עד שהלב בשבור ירפא, וההיפך, הבחורה שלחיקה נופל בחור שבור לב וכו´.

voguemaster

New member
תקראי לילד בשמו...../images/Emo13.gif

לא יותר פשוט לקרוא לזה כדור כאב ראש ??

הנסיך.

New member
הכוונה היא לקטע \ סטוץ \ עניין שלא

היה קורה בדרך כלל - אלא הוא מעין מצב של "אני אחרי קטע עם משהי.. וחייב משהי אחרת בגלל האכזבה \ האגו הפגוע \ הרצון להתנקם - וזה מביא אותי להיות עם משהי סתם ככה... אפילו אם היא לא עומדת בסטנדרטים שלי בדרך כלל... אני קורא לזה "זיון-אגו" וצר לי על השפה הבוטה... הנסיך. -שמופתע לגלות פה מכרים ;) אבל נהנה מכל רגע - משעמם ככל שיהיה -

הנסיך.

New member
לי ולאקסתי המיתולוגית יש מסורת כזו.

שבסוף כל קשר שיש לנו עם אחרים אנחנו חוזרים להתנחמות... ... אבל לי אישית? להיות ריבאונד? אני חושב שרק איתה... הנסיך. -מתי לאחרונה יצא לך להכנס לקשר כשמההתחלה ידעת שאתה שם רק כדי להעביר זמן? -

הנסיך.

New member
אני לא בטוח.... אנחנו די מיותרים

אחד לשני.. פשוט יוצא ככה (בעיות התנתקות אני מניח :)

night mistress

New member
האאאא....

אבל זה לא ריבאונד..זה נוחות, ריבאונד זה גם רגש מסויים..התלהבות ממשהו.. תחושה של סיפוק, ולא רק צורך של חיבוק או פורקן.. ריבאונד זה לשכוח..

Alfa156 GTA

New member
תשובות לשואלים/מתעניינים

הבחורה המדוברת כל יומיים היתה רבה עם חבר שלה, כי הוא באמת דXXק... הפעם הייתי בטוח שזה סופי!! הם רבו קללות הורים שלה נגדו.. הוא לקח את כל הציוד שלו ממנה, היא לקחה ממנו... סידרו חובות חשבונות.... ממש הייתי בטוח שהפעם זה הסוף...פיניטו...זהו...!!! רק אחרי שהייתי בטוח רק אז יצא בינינו משהו, (וגם אחרי שלושה חודשים שהם כבר היו פרודים...) זה היה גדול, לא הייתי שומע כלום עליו, כל היום היינו יוצאים, מבלים, נהנים (מכל המובנים....), פתאום אחרי חודשיים נהדרים (שלא היינו מוגדרים רשמית אבל לשנינו זה היה ברור...), היא חזרה אליו, אף על פי שאותי היא אוהבת יותר, הורים שלה שונאים אותו, אני שונא אותו, ואנחנו ביחד פשוט מושלמים!! מה אתם אומרים ?? לחכות לגורל ?? אני בטוח שכשהם יפרדו (והם כן יפרדו, אפילו בזמן הקרוב), דבר ראשון היא תחזור על 4 אלי! עדיין כל יום היא מתקשרת אלי ומתלוננת עליו!!! מה דעתכם ??!? אני ח-ו-ל-ה עליה, וזאת הבחורה הראשונה שהתאהבתי בה...

הנסיך.

New member
יקירי - אתם הירושלמים לא לומדים

לעולם :) ... לחכות זה רק לאוטובוס.... מאחורי איזה שנה של לחכות (האמת שלא ממש - אבל זו ש"חיכיתי" לה ידעה שמה שהיה היה תחליפים זולים... בסוף נותרתי עם הרגשה לא מי יודע מה... אני לא חושב שצריך לחכות... אם היא לא שמה את עצמה "און-הולד" פור יו אל תצפה שזה פתאום יקרה... ... לה לה לה הנסיך. -טוב, מין הראוי שאומר את זה, נורא משעשע פה -

הנסיך.

New member
אה, וה"ירושלמים" בכותרת... זה רק

כי יש לי חבר ירושלמי גם הוא שמחכה ומחכה ומחכה.... ובנתיים הוא רק מעלה אבק... הנסיך. -ולחשוב שזו שהוא מחכה לה מצאה חן גם בעיני.. הולך להתחיל ת´רד... -

למעלה