כמה פעמים לקח לכם עד שהתמסטלתם...

וואפל

New member
כמה פעמים לקח לכם עד שהתמסטלתם...

שלום לכולם התחלתי לעשן לא מזמן, ועדיין לא קיבלתי שום סטלה. עישנתי בערך 7 פעמים+- והרבה בפעמים האחרונות....וכלום בעוד שחבריי לישיבה התמסטלו צ'יק צ'אק. שרשרו כמה פעמים לקח עד שקיבלתם את הסטלה הראשונה...

Nofale

New member
וולאק אחי

אני בהתחלה עישנתי ירוק ואני אין לי ריאות גרועות אבל לקח לי הרבה זמן גם עד שהיתמסטלתי...זה תיסכל את חברי שהיה איתי וגם אותי ואז עישנתי חום וזה הרג לי תטוסיק יכול להיות שאתה לחוץ אחי... תקשיב מה תעשה שים כמה חומר שאתה חושב שתוכל לקחת את זה בשאכטה אחת (במידה ואתה לא מצליח לגמור בשאכטה) קח את השאכטה בסבבה , בנעים , אל תהיה לחוץ , שים קצת בריאות , תוציא . תחזור על הפעולה כמה פעמים תהנה .

CKYbeer7

New member
7 פעמים בערך עד

שקיבלתי ראש פעם ראשונה.. ועינשתי רק ראש אחד בטלה הכי חזקה שלי.. OO זה היה מוזר רצח. מישהו פה היה פעם בסטלה של יומיים מראש? שבאה והולכת?

dejavu

New member
סטלה ראשונה

בסטלה הראשונה שלי כמה שכטות מגוינט והיו צריכים לגרד אותי מהרצפה מרוב צחוק אולי אתה סטלה ולא שם לב? בדרך כלל הפה שלך יהיה יבש וככל שאתה יותר סטל אז יותר ויותר יבש... ועינים אדומות אבל אצל כל אחד זה אחרת בעינים וזרום עם זה איש

Nofale

New member
חחחחחחחחחחח

עם כל הכבוד אני חושב שבנאדם בסטלה יודע שהוא בסטלה...יכול להיות שמה שאמרת אצלו קורה..אבל זה עדיין לא אומר שהוא מסטול .

למעלה