כמה פעמים נפלתם?..(עם בכלל?..)..

oldenburg

New member
כמה פעמים נפלתם?..(עם בכלל?..)..

אני אף פעם לא נפלתי.. (למזלי..)... שמעתי שרוכב טוב אמור ליפול לפחות פעם אחת... זה באמת נכון?... לדעתי זה בולשיט.... מה דעתכם?..

aloniguy

New member
אני נפלתי מלא פעמים

שאני כבר לא יכול לספור אבל לדעתי ככל שאתה עולה ברמות אתה נופל יותר למשל בשנה הראשונה אתה רק צריך לדעת לעשות טרוט וקאנטר ובשנה הרביעית אתה מתחיל לקפוץ ולרכב על סוסים צעירים או קשים יותר אז הסבירות ליפול היא קבוע יותר...

עונה

אני נפתי רק פעם אחת עם הסוס ז"א אני הייתי על הסוס והוא פיתאום נפל

אני...

אני נפלתי 2 פעמים...
פעם אחת מרוזי
ופעם אחת מריס (היא מתה מוירוס!!!
) זה לא היה כל כך נורא... לדעתי המושג הזה ל-א נ-כ-ו-ן בגלל שבאמת רוכב שנופל לומד מזה אבל זה לא אומר שרוכב שלא נפל לא טוב בכלל!!! לדעתי זה לא נכון...
מקווה שעזרתי...
"הקסם השחור והנפלא שלנו
" חלק קצר מהספר הארוך הזה
ברק, פומי, סול ולורד המקסימים
דנה המהממת...
לחברתי הטובה, הבראמבאית נעם
ולכל הסוסים ב-ע-ו-ל-ם-
-
-
(נתון לשינוי
)

אני נפלתי פעם אחת, ו-

גם לדעתי זה די 'בולשיט',אבל אמא שלי אמרה לי, שרוכב שמזדהה עם הסוס, ולא פוחד ממנו, אמור לפול מהסוס פעם פעמיים, כי הוא לא פוחד, והוא מעיז לעשות דברים מסוסימים. אבל רוכב שמשקשק על הסוס, ופוחד ממנו, בחיים לא ייפול. כי הוא לא מסוגל לעשות דברים עם הסוס. למשל האיש הזה
הוא עושה את זה לט כי הוא מפחד ומכריחיס אותו, הוא עושה את זה מתוך אומץ אל הסוס וכייף. זאת דוגמה למישהו שלא פוחד על הסוס. עם משהו שפוחד לא היה נופל כי הוא בכלל לא היה מסוגל לזה....

פפפפפפפפפפ

בדיוק.. בשביל לרכב טוב ולהתקדם הדבר שהכי חשוב זה אומץ על הסוס ולא לפחד.. אני נפלתי יותר מדי פעמים.. אבל זה קרה רק בגלל הקפיצות אם זה בגלל סירובים או נפילות אחרי המכשול בגבהים של אוקסרים של 1.20-1.30.. ויש את הקטע של החשש אבל אסור להעביר את המסר הזה לסוס.. מה שלפעמים לא יוצא לי להמנע ממנו...

אוכפית

New member
דרורי את צודקת../images/Emo6.gif

גם נפילות זה המקום לעצור ולראות מהם הטעויות ואיפה צריך לשפר- אם זה ישיבה וכו'...לפי דעתי צריך לדעת שלא משנה באיזה רמה אתה תמיד אפשר ליפול ולראות איפה ומה יש לתקןןןן

oldenburg

New member
אבל.....

אבל אני לא משקשקת... כלומר.. היו פעמים שהסוס שרכבתי עליו נבהל ושם לי פול ריצה אבל הספקתי לעזור אותו בזמן וכ'ו... היו פעמים שהוא ישתולל אבל שוב- עצרתי אותו... וכשעליתי בפעם הראשונה לא שיקשקתי.. אני פשוט רוכבת ... וזהו... פאדיחה.. אבל אספר.... כשאני עושה טרוט הרגליים שלי נופלות מהארכובות... ואני מאבדת שליטה... ואני נאחזת חזק.. מה לא בסדר?... אולי אני מחזיקה ת'רגליים לא כמו שצריך?... למישהו אולי יש תמונה להראות לי איך צריך לשים רגליים בזמן טרוט?.. תודה.... ^____^

Juli kleo rullz

New member
פששששש ../images/Emo15.gif

א. מזל טוב על זה שלא נפלת! חחחחח ב.אני נפלתי ככה: 5 מברטי 2 מג'וליה 1 מקליאו בסך הכל 8!
ואתם תסלחו לי אם אני אספר על הנפילה הראשונה שלי
: אז ככה... זה היה לא הרבה אחרי שהתחלתי לעשות קנטאר... רכבתי על קליאו שבאותו הזמן הייתה נורא מתלהבת מהקנטאר וגם נורא פחדנית... בקיצור עשיתי קאנטר ואז מחוץ למנז' הייתה שקית נילון שעשתה רעש... אז היא קפצה הצידה ואני עשיתי סלטה מעל הצוואר שלה ונחתתי על הצוואר! (אווץ'!) בקיצור מאז יש לי בעיות גב וזה קרה כבר לפני שנה וחצי!

oldenburg

New member
ואי.. איזו נפילה.. בעיות בגב?..

מסכנה...... :{ זה עסק די מסוכן רכיבה על סוסים, לא?... אבל זה שווה את זה...

Juli kleo rullz

New member
כן... מאוד מסוכן! ../images/Emo15.gif

אני מכירה גם מישהי שהתרסקה עם הפנים על מכשול! ושברה את האף... ועשתה ניתוח (נראה לי...) וכן... יש לי בעיות גב... כל השרירים של הכתפיים תפוסים! וכואב לי תמיד אחרי רכיבה.... אבל אין ס-י-כ-ו-י שאני אפסיק...

אני כבר נפלתי לפחות 100 פעמים../images/Emo160.gif

בביצספר יש שיעורי אילוף לכיתה המיתקדמת של אילוף וכבר רק בשנה אחת נפלתי איזה 30 פעמים ויש פוני גיימס שגם נופלים מלא והיה לי פעם פוני שטלנד (לא פעם אלא שנה שעברה) והוא תמיד היה מתפרע בשביל להוציא אנרגיה וזה היה כ"כ מצחיק שהייתי נותת לו עד שהייתי נופלת

animals lover

New member
אני עוד לא הספקתי ליפול....../images/Emo107.gif

וכבר הגעתי לרמות הגבוהות בווסטרן.... (סלייד סטופ, ספינים וכו') אז לפי דעתי זה ממש לא נכון שמי שלא נופל לא רוכב טוב!!!! עכשיו התחלתי לרכב אינגליש ונראה לי ששם יהיה לי יותר סיכוי ליפול.... הסוסים פחות רגועים ואני אתחיל ללמוד קפיצות מכשולים....

למעלה