כמה פעמים נתקלתי פה בחצאי סיפורים..

איילת75

New member
כמה פעמים נתקלתי פה בחצאי סיפורים..

על פרידות מבני זוג על רקע אי רצון להביא ילדים. אני נפרדתי מבן זוג אחרי שחיינו ביחד שש שנים בגלל שהוא רצה ילדים. הוא ידע מההתחלה שאני לא רוצה ילדים ושאיתי לא יהיו לו ילדים ובכל זאת אחרי חמש שנים שהיינו ביחד הוא הודיע לי שהוא לא יכול לחיות בלי להיות אבא, לקח לנו עוד שנה להיפרד סופית ואני דווקה שמחה שנפרדנו. אחרי שברון הלב הראשוני גיליתי את עצמי מחדש, גילתי גם כמה טוב להיות לבד, אדון לעצמי. עכשיו אני גם מרגישה שוב מוכנה לזוגיות חדשה. ומה איתו? הוא התחתן עם האישה הראשונה שהראתה בו עיניין, תוך שנה נולדה להם בת והיום הם פרודים. דרך אגב הוא גם ניסה לחזור אלי. אתם חושבים שאני צריכה לקבל אותו בחזרה?! (זהירות אירוניה)

נראה שהוא אוהב אותך. הצורך שלו הילד

הוא לגיטימי. אם היה ביניכם משהו טוב, לא הייתי פוסלת על הסף לקבל אותו בחזרה. כמובן, תלוי מה את מרגישה כלפיו. הבחירה בין אישה לילד היא מאוד קשה. לא הייתי שופטת אותו.

isola bella

New member
תגובה לאיילת

היי איילת לי נראה שהייתי בוחנת היטב מס' דברים (והסדר לא מחייב). מה אני מרגישה כלפיו ועד כמה 'התאמנו'. מה הוא מרגיש כלפי ועד כמה 'התאמנו'. לגבי הנושא של ילדים - האם יש סיכוי כלשהו שבעתיד את תתחילי לרצות ילדים? האם הוא שינה את דעתו ו/או הרגשתו השתנתה בנוגע לילדים - כלומר,האם הוא מוכן באמת ובתמים לאופציה של זוגיות ללא ילדים?. לי למשל אישית ברור שאני מעוניינת אך ורק בבן זוג שאינו רוצה ילדים,כי אם הוא כן רוצה ילדים (בעתיד כלשהו) אז זה נראה לי מתכון בטוח לכאבי לב... . לי אישית ברור,עד כמה שזה קשה,שאם עלי לבחור בבן זוג + ילדים או בחיים ללא בן זוג אז אני אבחר באופציה האחרונה... . איזולה בלה

prizman

New member
תמיד תוכלי לומר

לא איבדתי בעל- זכיתי בחצי בת.

magicgirl1983

New member
מדוע לא?

אם יש אהבה... הוא קיבל את מה שהוא רוצה וקיבל את זה בצורה הכי לא כייפית. והוא יסכים לחיות עם העובדה שאת לא הולכת ללדת אז לכי עלזה.

איילת75

New member
נראה לי שהיתה פה ...

אי הבנה אחת גדולה אין לי שום כוונה לקחת אותו בחזרה, השאלה נשאלה באירוניה. גיליתי שהרבה יותר טוב לי בלעדיו, ומגיע לי מישהוא שיתיחס אלי הרבה יותר טוב. אני לא מוותרת, יש שם מישהו בשבילי ואני אמצא אותו!

למעלה