כמה פעמים

alti26

New member
כמה פעמים

כמה פעמים צפיתם בברוזה 5 אני 4 פעמים שרשרו כמויות כמו כן יש לי בקשה לקראת יום כיפורסליחה ומחילה מכל האנשים בפורום שעיצבנתי במהלך השנה וכנראה לצערי לא מעט אבל תבינו הכל מאהבה אליכם כמו כן אשמח לדעת מי מסריט את האירוע במצדה הבאה ארצה לרכוש העתק דודי אלטמן למי שצם צום קל:)

alti26

New member
כנעשים דברים

שאני נתתי להם יד בלא ידיעתי והם עומדים בניגוד להשקפתי מותר לי בצורה מנומסת להביע דעה ולהעיר דודי

שלום לכולם.. שבוע טוב

גמר חתימה טובה וצום פורה (אסור לאחל צום קל כי זה נוגד את תכלית הצום) וסליחה ומחילה מכל שפגעתי בו העלבתי אותו או כל דבר אחר.

popikon23

New member
כמה פעמים

גם אני רוצה
כמה פעמים ספרתם עד עשר ושום דבר לא קרה??

handlessman

New member
וזה כי...

אחרי שספרתי 10 פעמים שספרתי עד 10 ולא קרה כלום, קרה משהו - ספרתי 10 פעמים שספרתי עד 10 ולא קרה כלום!!!

handlessman

New member
וואי עכשיו גם אני התבלבלתי...

חח הכי מצחיק זה הפרדוקסים האלה... וואי אפרופו פרדוקסים, ההורים שלי חניכים שלי מזה מעצבנים אותי!!! באו לי שני חניכים מגבעת שמואל, ואמא של אחד מהם אומרת לי "אני לא מוכנה שתהיה קבוצה של 2 ילדים בלבד, ועוד שניים שרואים אחד את השני כל יום. רק כשתהיה קבוצה גדולה אני אשלח את הילד שלי". מה הרעיון?! הרי היחד שלה והחבר שלו הם בינתיים הקבוצה, ואם הם יבואו כמה פעולות ויעשו כיף (אני בטוח בזה, נו אני המדריך) אז הם יקראו לחברים שלהם ואז תהיה קבוצה גדולה ויהיה שמייח! הי גם אמרה לי שהיא שולחת אותו לצופים כי היא רוצה שהוא יכיר ילדים חדשים בקבוצה שלו, אבל אמרתי לך שבכל הגדודים כל קבוצה שייכת לבצפר מסוים, כי זה רק מגדיל את הפוטנציאל של הקבוצה... ושאם היא רוצה שהילד שלה יכיר חברים חדשים מקרית אונו, בשביל יש פעולות גדודיות וגם הוא נפגש עם כל שאר הילדים מהגדוד שלו (שהם מבתי הספר השונים בקרית אונו) לפני ואחרי הפעולה!!

glitter8

New member
ככה זה בחיים..

אנשים לא תמיד יודעים לפרגן... אבל אל תוותר! תעשה פירסום לפעולות ותראה שיבואו!! וכל מי שבא תפרגן לו שזה הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים...

handlessman

New member
את אומרת...

אמרת אז כשהייתה לי את הפעולה הראשונה שיבואו לי חניכים ולא באו... טוב העבודה שלי הכי קשה מהעבודה של כל שאר חברי הצוות שלי כי אני בעצם מקים קבוצה חדשה של חניכים שאף פעם לא היו ובקושי שמעו על הצופים, כי זה כיתה ה' והחניכים מבתי הספר האחרים רובם כבר היו שנה שעברה...

popikon23

New member
עומריקי

המון בהצלחה עם החניכים! אין עוד קבוצה של חניכים באותה הגיל? כי אז אפשר פשוט לחלק את החניכים של שתי הקבוצות לחצי, אמנם הקבוצה השנייה תהיה קטנה יותר אבל שלך תהיה גדולה יותר.

handlessman

New member
בואי תראי איך זה הולך...

יש שכבות גיל (ד' ה' וכו'), ואם יש הרבה חניכים בשכבת הגיל (מה שקורה בדרך כלל) אז מחלקים אותם לגדודים - יחידות יותר קטנות שמכילות חניכים מבתי ספר ספציפיים מאותה שכבת גיל. הגדוד שאני מדריך בו, גדוד געש (ה'), הוא גדוד של 3 בתי ספר יסודיים בקרית אונו, ושאר בתי הספר שייכים לגדוד ה' השני. אני המדריך של אחד מבתי הספר שעוד לא נפתחו בו הגיוסים, והם יפתחו רק אחרי סוכות כלומר שעד אז לא יהיו לי חניכים מהבית ספר הזה. וגם באו לי כמה חניכים מגבעת שמואל, שאיתם כל הסיפור הזה... בקיצור אני עכשיו עובד על זה...

popikon23

New member
הבנתי

אז אחרי סוכות נפתרת לך הבעיה. עד אז אתם לא יכולים להסתפח לגדוד אחר?

handlessman

New member
למה ברבים??

לשאר חברי הצוות שלי יש חניכים, בינתיים רק לי אין... ולגבי ההסתפחות, אם יש פעולות גדודיות שכל הגדוד עובר ביחד ולא בקבוצות אז אני מעביר את הפעולה יש עם הצוות שלי, ובפעולות רגילות בקבוצות שהן תכלס אין לי בינתיים מה לעשות אני משמש כפעיל שיכול לעזור למדריכים אחרים...

handlessman

New member
אבל אין חניכים, זאת הנקודה...

ואם נסתפח, במה זה ישנה את הרכב הקבוצה? לא יוכלו לאחד קבוצות כי אז הן עדיין הן ישארו קטנות ולא יהיה צורך בשני מדריכים לקבוצה... וחוצמזה כבר יש לי גדוד וצוות ואני לא יכול לעזוב.. בקיצור זה אמור להיפתר בקרוב, אז עזבי...

popikon23

New member
אותי הכי מצחיק הפרדוקס

"תאמין לי (סרג'יו) אל תאמין לאף אחד" מתוך גבעת חלפון אינה עונה, רק כי הסרט הזה ממש ממש מצחיק אותי

handlessman

New member
יש גם אחד...

"הספר מספר רק את מי שלא יודע לספר את עצמו". כשהספר ירצה להסתפר והוא ירצה לספר את עצמו, אז הוא לא יוכל כי הוא יודע לספר את עצמו, והוא מספר רק את מי שלא יודע לספר את עצמו... חחחח

למעלה