כמה פקטין שמים לקילו פרי? הכנתי היום ריבת תות. שמתי כפית פקטין לק"ג, הריבה עדין נוזלית.
א אורעם1 New member 28/3/14 #1 כמה פקטין שמים לקילו פרי? הכנתי היום ריבת תות. שמתי כפית פקטין לק"ג, הריבה עדין נוזלית.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 28/3/14 #2 לא משתמשת בפקטין, אבל מצאתי דרך גוגל כמה תשובות, בינהם של kisslali באוכל של ווינט, שלפירות עתירי פקטין (תפוח, אגס) היא מוסיפה כפית ולפירות דלים בפקטין (כמו תותים) היא מוסיפה כף.
לא משתמשת בפקטין, אבל מצאתי דרך גוגל כמה תשובות, בינהם של kisslali באוכל של ווינט, שלפירות עתירי פקטין (תפוח, אגס) היא מוסיפה כפית ולפירות דלים בפקטין (כמו תותים) היא מוסיפה כף.
א אורעם1 New member 28/3/14 #3 תודה רבה חיממתי את הריבה והוספתי עוד פקטין. איך את מקרישה ריבת תות ללא פקטין?
א אורעם1 New member 28/3/14 #5 תודה, מעניין שזה מספיק, צריכה לנסות כמה ליבות?, קליפות מכמה לימונים? מיץ לימון גם אני הוספתי.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 29/3/14 #6 לקילו פרי אני שמה מיץ מלימון אחד וחותכת את הקליפה לפרוסות ומוסיפה לסיר. בפירות כמו תות, מוסיפה ליבה (עם הגלעינים) מתפוח אחד לקילו תות.
לקילו פרי אני שמה מיץ מלימון אחד וחותכת את הקליפה לפרוסות ומוסיפה לסיר. בפירות כמו תות, מוסיפה ליבה (עם הגלעינים) מתפוח אחד לקילו תות.
א אמרלדה Active member 30/3/14 #8 גם אמי עליה השלום לא השתמשה בפקטין מעולם והכינה ריבות מעולות. היתה שומרת כמה ימים לפני כן ליבות של תפוחים עם הגרעינים (אינני יודעת כמה שמה) וגם היא הוסיפה את קליפות הלימון. בהצלחה.
גם אמי עליה השלום לא השתמשה בפקטין מעולם והכינה ריבות מעולות. היתה שומרת כמה ימים לפני כן ליבות של תפוחים עם הגרעינים (אינני יודעת כמה שמה) וגם היא הוסיפה את קליפות הלימון. בהצלחה.