ronnie 123
New member
כמה פרוסות עוגה סבירות מתקבלות מרינג עוגה של
25,
26,
28.
המחשבה היא לא באירוח בייתי אלא במכירה עוגה. מה הכמות הסבירה של פרוסות יפות אפשר להוציא מהקטרים השונים. בהנחה שהעוגות הן שוקולד/גבינה וכו'. גובה ממוצע של עוגה
אשמח לכל ייעוץ
25,
26,
28.
המחשבה היא לא באירוח בייתי אלא במכירה עוגה. מה הכמות הסבירה של פרוסות יפות אפשר להוציא מהקטרים השונים. בהנחה שהעוגות הן שוקולד/גבינה וכו'. גובה ממוצע של עוגה
אשמח לכל ייעוץ
