כמה פרוסות עוגה סבירות מתקבלות מרינג עוגה של

ronnie 123

New member
כמה פרוסות עוגה סבירות מתקבלות מרינג עוגה של

25,
26,
28.

המחשבה היא לא באירוח בייתי אלא במכירה עוגה. מה הכמות הסבירה של פרוסות יפות אפשר להוציא מהקטרים השונים. בהנחה שהעוגות הן שוקולד/גבינה וכו'. גובה ממוצע של עוגה

אשמח לכל ייעוץ
 

שגיב23

New member
נתון משתנה ביותר

כמות הפרוסות משתנה מאדם לאדם
אני יכול להגיד לך שעוגת קונדיטוריה עגולה מיוצרת בתבנית 24-26
מ25 יוצאים בערך 20+/- פרוסות - עוגת מוס
בטורט אולי פחות כי הפרוסות רחבות יותר
זה משתנה מאוד
 

ronnie 123

New member
תודה שגיב

אז עוגת גבינה שהיא גם יחסית כבדה בתבנית של 26 יכולה להוציא לי גם כ- 20 פרוסות?
 

שגיב23

New member
שורה תחתונה

אל תנסי לחשב כמה פרוסות הלקוח יקבל
יש גדלים סטנדרטיים לעוגה וזה מה שאמור לכוון אותך בהכנות
יותר מידי חישובים רק יבלבלו אותך
אם את מוכרת תאפי באותו גודל
כי יש מצב ששני לקוחות שמכירים ישימו לב שהעוגות לא זהות בגודל
 

ronnie 123

New member
הבעיה שלי היא קצת שונה

אני לא מתכוונת לאפות כל עוגה בתבנית שונה בגדולה.
יש לי פוטנציאל של קונה אבל הוא לא הצרכן הסופי. הוא מתכוון למכור לכל לקוח את ה"פרוסה" עם כפולה של 5. כלומר, כמה שעלה לו פר פרוסה (הוא מחלק וקובע כמה פרוסות יהיו לו) ואותה מכפיל פי 5. על-פניו זה נראה לי מכפיל מטורף ומקשה עלי לתמחר עוגה בצורה סבירה.

(הוא רוצה למכור כל מנה בכ- 20-25 ש"ח).
 

revavonet

New member
לפי מה שכתבת, 20 פרוסות זה קטן מידי.

פרוסות למכירה בבתי קפה יוצא בין 12 ל16 יחידות מתבנית 26, תלוי בנדיבות.
אני בבית חותכת ל16.
אני מציעה לך לקחת עיגול נייר בגודל העוגה ולסמן עליו גודל פרוסה שנראה לך סביר ולהבין כמה פרוסות יש בעוגה.
אל תשכחי שפרוסת עוגה למכירה חייבת להיות בגודל אחיד (בניגוד לבית ) ובכמות ראויה למחיר.
 
למעלה