כמה פרופיל מורידים על בעיות בעיניים

• פותח הנושא me123
  • פורסם בתאריך

me123

New member
כמה פרופיל מורידים על בעיות בעיניים

? המספר שלי הוא כמעט -5 (בשתי עיניים).

סנינית

New member
לא יודעת....

אבל אני מכירה מישהו שלא מתגייס בגלל ראייה מאוד חלשה....

נ.ה.

New member
זה תלוי...

לכל דרגה של בעיה בראיה מורידים פופיל אחר. לדוגמא: לי יש בעיין אחת 2.5 (המספר הגבוהה ביותר שלי) ולא הורידו לי על זה פרופיל, יש לי 97 (עם סעיף...) את המדד המדוייק אני לא יודע...

מגיקל

New member
רשמנו הודעה באותו זמן

עם בדיוק אותו נושא

מגיקל

New member
זה תלוי...

הם לא מסתכלים רק על איזה מספר יש לך, גם לי יש מספר בעדשות, ועדיין הפרופיל שלי 97 בלי סעיף, יש לי בעיות אחרות בעיניים שזה כנראה לא מעניין אותם כי הראייה שלי טובה בשתי העיניים. בקיצור, יכולים להוריד לך בגלל ראייה חלשה, אבל אם יש לך רק בעיות אחרות לא בטוח שיורידו לך בכלל. בהצלחה!

sagisol

New member
לא מורידים

על מספר כזה לא מורידים פרופיל. לי יש 5 בעין אחת ו 3 בעין שניה ולא הורידו לי על זה פרופיל.

me123

New member
עדשות משפיעות על ההחלטה?

כי יש לי אבל זה לא נראה הגיוני שלט יורידו אפילו סעיף. ואם מורידים סעיף אז על מה זה משפיע?

נריה_ה

New member
עדשות מגע?

אם ככה, אז זה אותו דבר, עדיין יש לך את אותה בעייה בראיה... סעיף ראיה, ותלוי איזה, יכול להשפיע על קבלה ליחידות קרביות מסויימות כמו למשל טייס. זה מונע גם מלהיות ביום סיירות...

veredvered

New member
כן מורידים פרופיל

א.. תשכח מקורס טיס.. סביר להניח שלא תגיע לשם עם מס´ 5 במשקפיים ב.. לי יש משהו בסביבות ה6 וחצי והוריד לי את הפרופיל ל64 בגלל זה ורק בגלל זה ג.. עדשות לא משנה כלום אני כל היום עם עדשות ובכלל לא עם משקפיים אבל זה לא משנה כלום ביררתי את זה כבר בלשכת גיוס.. ד.. זהו :)

למעלה