כמה פרטים למי שלא ידע..

donell

New member
כמה פרטים למי שלא ידע..

גוון עובדת על אלבום סולו שלדבריה יהיה בסגנון "סאנס שנות ה80" והיא עובדת עם מפיקי היפ הופ , כמו מיסי אליוט, איב , אאוטקסט ועוד... לדעתי הוא יהיה מאכזב למעריציה מנו דאוט, כי האלבום הזה לא הולך לכיוון רוק/סקה/משו שאפילו קרוב. ונו דאוט יוצאים לסיבוב הופעות יחד עם בלינק 182 , ביוני בארה"ב.

dilan angel

New member
אני מקווה באמת שהאלבום שלה יצליח

lets pray
____________________________________________________________ אני מתכננת לנסוע בקיץ לסיבוב הופעות שלהם (lets pray again
) הכל תלוי בהורים

donell

New member
וואלה?

הלוואי עליי. סיבוב הופעות קודם הם הופיעו עם גארבג' ואני פשוט השתגעתי! שתי הלהקות האהובות עליי במסע הופעות יחד! בעעע ומסתומרת תלוי בהורים? את כבר יודעת שאת טסה או הולכת לנסות לשכנע הורים?

dilan angel

New member
גארבג' להקה מעולה!

זה באמת היה סיבוב הופעות מעולה!
אמממ אני מתכננת לנסוע בקיץ אבל זה תלוי בהורים בכסף ובלאגנים..ואם בכלל הם יסעו בקיץ לארצות הברית. אבל אם אני אשכנע אותם יש מצב שאני אטוס(הכל בגדר תכנונים).
תגיד,היה לך פורום נו דאוט בהייד פארק?או שאני סתם מתבלבלת

donell

New member
היה

פורום כושל לחלוטין. אני גרוע בלנהל פורומים. גם היה לי פורום אלאניס. שעדיין קיים, אבל כבר אין לי כוח להשקיע בו כבמילא יש בתפוז פורום הרבה יותר טוב. גם עם נו דאוט. אני בפורום הרשמי שלהם אז לא היה ממש טעם

dilan angel

New member
הפורום הרישמי שלהם פשוט שווה../images/Emo91.gif

עונים שם כל 2 שניות והוא מפוצץ באנשים..

baby fey

New member
בקשר לסיבוב ההופעות!

מצאתי את ההופעות הראשונות של הלהקות בסיבוב ההופעות!אני מקווה שזה יהיה סיבוב הופעות מוצלח... הנה לכם: June 1: Indianapolis Verizon Wireless Music Center June 3 :New Jersey PNC Bank Arts Center June 6: Philadelphia Tweeter Center June 8: Boston Tweeter Center June 11 :DC Nissan Amphitheatre June 12: Cleveland Blossom Music Center June 13: Chicago Tweeter Center June 16: Seattle White River Amphitheatre June 19: San Francisco Shoreline Amphitheatre June 21 :Sacramento Sleep Train Amphitheatre June 23 :phoenix Cricket Amphitheatre June 24: San Diego Coors Amphitheatre June 26 :San Bernardino Hyundai Pavillion

למעלה