כמה פרקים נישארו? עידכון...

כמה פרקים נישארו? עידכון...

סדרות שמשודרות ביס וויקאנד! 8 כללים פשוטים-עונה 2 פרק 14ישודר בתאריך 6/8/05 (לעונה הזו יש 22 פרקים) The O.C-עונה 2 פרק 14 ישודר בתאריך 5/8/05 (לעונה הזו יש 24 פרקים) הופ ופיית' עונה 2 פרק 17 ישודר בתאריך 6/8/05 (לעונה הזו יש 22 פרקים) הישרדות עונה 10 פרק 7 ישודר בתאריך 6/8/05 (לעונה הזו יש 14 פרקים כולל פרק האיחוד) מגרש ביתי עונה 2 פרק 20 ישודר בתאריך 5/8/05(לעונה הזו יש 22 פרקים) סמולוויל עונה 3 פרק 19 ישודר בתאריך5/8/05 (לעונה הזו יש 22 פרקים) פחות ממושלמת עונה 2 פרק 20 ישודר בתאריך6/8/05 (לעונה הזו יש 24 פרקים) קווין היל עונה 1 פרק 16ישודר בתאריך 5/8/05(לעונה הזו יש 22 פרקים) פשע מן העבר עונה 2 פרק 18ישודר בתאריך 6/8/05(לעונה הזו יש 23 פרקים) סדרות שישודרו החל מאוגוסט! המירוץ למיליון עונה 6 פרק 1 ישודר בתאריך 6/8/05 ב-yes Weekend (בשעה 17:00 וש.ח באותו יום ב 00:00) הרווק עונה 7 פרק 1 ישודר בתאריך 6/8/05 ב-yes Weekend (בשעה 17:45) סדרות שישודרו בעתיד! שני גברים וחצי עונה 2 פרק 1 במהלך ספטמבר 2005 בערוץ yes Weekend

TheCharm

New member
למגרש ביתי יש 23 פרקים...

ורגע, מה מחליף את ג'ו שמו ביום שישי הזה?!

באתר הרשמי רשום שיש 22 פרקים..

לגבי מה יחליף את ג'ו שמו אני חושב לא בטוח שהריאלטי "דה ביגסט לוזר"...

TheCharm

New member
אוף.

המירוץ למיליון פשוט היה יכול כל כך להתאים שם... וזה 23 כשהפרק האחרון הוא כפול (22 ו-23)

TheCharm כנס..

גיליתי מה ישדור במקום ג'ו שמו ביום שישי. "חוקי השחק" תשודר במקום ג'ו שמו!! מה זה? למה?????? עכשיו לחכות 11 שבועות לסדרה חדשה?

TheCharm

New member
חוקי השחק? או חוקי המשחק?

זה לא מה שנתנו פעם פעם?

TheCharm

New member
אין לי מושג

אם זה שידור חוזר אני ארביץ ליס. איך אפשר להעדיף שידורים חוזרים של סדרה מטומטמת על פני המירוץ למיליון?

kalay

New member
תרגעו

המירוץ למיליון ישודר. עלו כבר פרומואים זה אומר תוך שבוע שבועיים.

TheCharm

New member
אנחנו יודעים שהמירוץ למיליון ישודר

זה המשבצת הכל כך גרועה שנתנו לסדרה, וזה כשיש אופציה מצוינת ברבע לעשר

Aviad1987

New member
קודם כל

כמו שכבר ציינתי - אם יס שיבצו את הסדרה במשבצת הזאת אז אני בטוח שיש להם נתונים שמוכיחים שזאת המשבצת הטובה יותר. בעבר המירוץ למיליון 5 שודרה ביום שישי במשבצת של ג'ו שמו (או קצת קודם במשבצת של קווין היל, אני לא זוכר) אבל אחרי העונה הזאת כנראה שיס הבינו שזה לא המקום המתאים לסדרה הזאת. זה בדיוק כשאנשים מתארגנים ליציאה או כבר מתחילים לצאת - בכלל לא רלוונטי לסדרה כמו המירוץ למיליון. מצד שני - שבת אחה"צ זה מעולה. מבחינתי לפחות ושוב - כנראה שמבחינת הרבה צופים אחרים אם זה השיבוץ שהוחלט. וחוץ מזה שתשכחו מהמושגים של ערוצי ברודקאסט מרכזיים כמו: פריים טיים, פרה פריים וכד'. החוקים האלו לא תקפים בערוצי נישה. אף אחד לא ישבץ סדרה מצליחה במשבצת לא מצליחה רק כי המשבצת הזאת היא בשמונה וחצי בערב. כביכול "הפריים טיים". תנו להם לעשות את עבודתם כמו שצריך - בינתיים אף אחד שם לא אכזב אותי (חוץ ממחדל המסך הרחב טפו טפו חח).

TheCharm

New member
מצטער אבל זאת חרא שעה

ונראה לי הרבה יכולים להסכים. ריאלטי לא מתאים לשעות כאלה, 5 אחרי הצהריים, וזה דבילי. מה שמשודר כיום זה קומדיה במשבצת הזאת ולא ריאלטי. לאנשים יש סבלנות לקומדיה ב-5 אחה"צ, לא לריאלטי.

Aviad1987

New member
בסדר

אני לא אתווכח איתך כששנינו מדברים סתם באוויר. אתה מדבר על עצמך ועל כמה אנשים שיכולים להצדיק אותך ואני אישית בטוח שיש סיבה והצדקה לשיבוץ הזה. לא נוח לך - אין בעיה, יש מספיק שידורים חוזרים. תמצא מתי נוח לך. זהו זה.

למעלה