כמה פרקים שודרו עד עכשיו של התוכנית ?
ע עופר בלופר New member 1/10/04 #4 טוב אתה צודק בדקתי ואתה צודק.. אני לא יודע מאיפה אתה ידעת אבל צדקת
B bryan New member 2/10/04 #5 נצל"ש-כמה פרקים יש עד לסיום העונה? ודרך אגב,מתי ארץ נהדרת חוזרת? הייתי רוצה לראות את השילוב שיכול להיות שילוב מדהים בין טל פרידמן בתפקיד לובה לבין אסי כהן בתפקיד הימרי. מה אתם אומרים-איך יהיה השילוב הזה אם יהיה?
נצל"ש-כמה פרקים יש עד לסיום העונה? ודרך אגב,מתי ארץ נהדרת חוזרת? הייתי רוצה לראות את השילוב שיכול להיות שילוב מדהים בין טל פרידמן בתפקיד לובה לבין אסי כהן בתפקיד הימרי. מה אתם אומרים-איך יהיה השילוב הזה אם יהיה?
ע עופר בלופר New member 2/10/04 #7 לא ניראה לי שיהיה.. וארץ חוזרת ב-7 בנובמבר לפי עלמה זק שהתארחה ב"כל לילה עם אסף הראל" בערוץ 10
פ פו הדוב הכוסון New member 3/10/04 #9 תעשה העתק הדבק חחח סתם יש את זה בכל מחשב אנלא זוכרת איך מגיעים לזה חח אבל מתחילים בהתחל. נכון עזרתי? חחחח
תעשה העתק הדבק חחח סתם יש את זה בכל מחשב אנלא זוכרת איך מגיעים לזה חח אבל מתחילים בהתחל. נכון עזרתי? חחחח
D dogli3 New member 5/10/04 #10 ככה: התחל->הפעלה->charmap->אישור ואמור להיפתח לך חלון בשם "מפת תוים". שם.
א אלינור רויזמן New member 6/10/04 #15 אולי אבל ... לדעתי התוכנית מסתיימת בסוף החודש כיוון שהעונה הראשונה נגמרת
P Prof. James Potter New member 9/10/04 #16 עונת קיץ תהיה תמיד עונה קצרה. [אלא במקרים יוצאי דופן במיוחד]. ניר.