כמה צבועות אפשר להיות???

דולבי 20

New member
כמה צבועות אפשר להיות???

לא מזמן שמעתי ידידות שלי מתלוננות בפניי על זה שהחברים/גברים שלהן מתנהגים ביתר רגישות (לדוגמא: בוכים יותר מהן, רואים טלנובלות, מחכים לעונה החדשה של קסטרו-מן ועוד ועוד) וממש נמאס להן מזה. לטענתן, אישה רוצה גבר חזק, שינחם אותה יותר, ויבכה איתה פחות, שתוכל לעמוד מאחוריו, ושיגן עליה.. וכמובן שיפגין רגישות, אבל לא יותר מידי (ובטח שלא יותר ממנה). ובכן, זה הבעיה שלכן, הנשים... מצד אחד אתן רוצות גבר חזק, שיגן עליכן ושתוכלו לעמוד מאחוריו כשצריך... מצד שני אתן חייבות להראות את הצד ה"שולט" וה"פמיניסטי" שלכן ולשלוט בגבר החזק שלכן? ולמה? כדי שתרגישו "שוויון"??? לא! כדי שתרגישו שאתן יותר חשובות, איכשהו... אז אנחנו הגברים קלטנו את הראש שלכן, והחלטנו להנמיך פרופיל כי הבנו שאין בשביל מה להלחם באמת. (אני מדבר על הבנות השתלטניות) מבינות? אנחנו לא צריכים בנות שמנסות להשתלט עלינו כדי להוכיח לעצמן שהן יותר חשובות מאיתנו, איכשהו... למעשה, אם אתם עד כדי כך חזקות... למה אתן צריכות גבר שיעמוד לפניכן? תחשבו על זה, או שתנמיכו פרופיל ותתנו לנו להיות הגברים, או שתמשיכו להרגיש שולטות ואנחנו מצידנו נוריד פרופיל וניתן לכן "שיויון"... אז עשינו עסק??? חשבתי לעשות מזה סקר בכלל ולשאול מה אתן מעדיפות להיות? נשלטות עם גברים שולטים או שולטות עם גברים נשלטים רק תעשו טובה, תודיעו לנו לפני... שנדע איך להתנהג, סבבה?

jessy19

New member
../images/Emo31.gif

אני נגד כל העניין של מי ששולט על מי- כולנו בני אדם וחייבים לחיות בשיוויון כאשר אף אחד לא שולט על אף אחד ועושים פשוט דברים ביחד בשותפות.

שליטה מטומטמת....

אף אחד לא שולט באף אחת, ולהפך.. אם אחד הצדדים תמיד רוצה לשלוט, להטיל מרות, ולהיות הסמכות- אז חבל. זאת לא מערכת יחסים שווה. ולדעתי היא בסופו של דבר תגמר.

flowers girl

New member
אתה מציג את זה כאילו..../images/Emo26.gif

אין עוד דרכים. כאילו שליטה זה הדבר היחיד שקיים
כאילו או שהאישה נשלטת או שהגבר נשלט. מה עם מערכות היחסים ההדדיות והאוהבות יותר, שלא מתעסקות בכל השטויות האלה
שקשורות באהבה ומה שמסביבה, ולא ב"מי שולט יותר ביחסים שלנו"
אז נכון, יש מערכות יחסים בהן יש שליטה, אבל אתה לא יכול להציג את זה ככולן. אני מכירה הרבה מאוד מערכות יחסים הדדיות ויפות מאוד, שנמשכו ונמשכות עוד הרבה זמן בזכות זה.

דולבי 20

New member
אני מסכים איתך!

אבל לא יודע איך זה יכול להיות... ולמה זה ככה, אבל אפילו לי קשה למצוא מישהי שלא רוצה להראות שליטה... ואלה שאני מוצא שלא חייבות לשלוט לא מוצאות חן בעיניי... לא בגלל ההתנהגות.. אלא בעיקר בגלל המראה החיצוני מה כבר אפשר לבקש... מישהי שגם תיראה טוב וגם תפגין הדדיות אכפתיות ואהבה... וזהו
חחח מה עוד אפשר לבקש???

flowers girl

New member
קודם כל,

אולי העובדה שאתה מחפש, כבר מונעת ממך להשיג אהבה רצינית... למה לחפש כשאתה יכול להנות מזה שאתה רווק
כשאתה יכול לבלות עם החברים, עם הידידות, עם האנשים, לתת לאנשים להכיר אותך ולא להיות נואש
תהנה מזה. תחיה את החיים.

דולבי 20

New member
לא הבנת אותי נכון...

נכון לרגע זה יש לי חברה... ולא בגלל שחיפשתי, כי זה קרה לבד אבל העניין הוא שגם היא שתלטנית מאוד... וכך גם חברתי לשעבר אני אישית מעדיף חברות נשיות, רכות, שלא עושות איתי משחקי כבוד... אבל יוצא לי ליפול דווקא על אלה... הבנת את הרעיון

apl

New member
תתעורר.אנחנו במאה ה-20 להזכירך.

"הרוך",הנשיות המתפרצת ושאר הגינונים המגדריים עברו(ברובם)מן העולם. אני לא כותבת את זה מתוך פמניזם(כי אני לא פמניסטית,עדיין)אלא מתוך מחשבה שיש דרך חיים אחרת(ןשצריכה להיות)מאשר "אישה מאחורי גבר" בכול מקום,בכול זמן. וכי איך אומרים?! -מאחורי כול גבר מצליח עומדת אישה-. אגב,משחקי כבוד זה במושגים "גבריים",אצל נשים אין 'משחקי כבוד'. אתם אלה שרוצים להוכיח לחבר'ה שלכם מי השולט,מי ההישגי ביותר,כמו בטבע-הזכרים הם אלו שמתחרים ומוכנים להרוג בשביל לקבל את השולל,ובכול מחיר. תיאורטית זה נשמע יפה,אבל בתכלס זה לא הולך ככה בין בני-אנוש. אגב,מהתגובות שלך(בעיקר זו העליונה שאליה אני משרשרת את הודעתי)אפשר להבין שאתה פשוט מרגיש מאוים מכול אותם מצבים. שהנשים שתלטניות ואסרטיביות,אבל ביננו בנאדם;הרבה בחורים היו רוצים להחליף אותך אם השולל "אסרטיבי ויודע לעמוד על שלו",אז מכאן אפשר להסיק שהבעיה היא לא הבחורות שאתה יוצא איתן,אלא אצלך,בלבד. בהצלחה בחיפוש(הפרגית "הרכה והנשית")הבא.

למעלה