כמה ציטוטים נוספים.....

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
כמה ציטוטים נוספים.....

חלקם יהיו קלים וחלקם קשים..... והחלטתי לעבור גם לאנגלית. 1. imerse you soul with love 2. כל האינטלקטואלים דיברו על גורלו הקפקאי 3. הם שתלו אותו הפוך עם הרגליים טוב... אני יוצא עכשיו. לא שמתי לב לשעון ובאים לאסוף אותי, אז אני אתן עוד ציטוטים אחרי שתעבדו על אלה... ולסיום, רק, לא ציטוט: 4. שיר שכתבו על ואן גוך. אורי בהצלחה....

היי אורי.....4

השיר שכתבו על ואן גוך נקרא גם על שמו - Vincent והמבצע הוא Don Mclean לא מזהה את היתר... בכל אופן, זה שיר יפהפייה.. אם אתם לא מכירים אני ממליצה לקנות! (או להוריד יותר נכון
)

naps

New member
יפה יפה

למרות ששם השיר הוא ויסנט, כמו שכתבת, רוב האנשים מכירים אותו בתור starry starry night. אורי.

Michelle602

New member
כל האינטלקטואלים דיברו על גורלו....

הר של בייגלך - מוניקה סקס

3- סופסוף נזכרתי מאיפה זה בא...

משינה - העמותה לחקר התמותה "הקברן מת מזמן.. הם שתלו אותו הפוך עם הרגליים אלוהים תן לי זמן... אההה אהההה"

קולאז

New member
מצאו את הקשר...

חמישה משפטים - בהצלחה! 1-"אני שונאת אנשים אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים" 2-"אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל" 3-"אני לא ישנה סופרת כוכבים דרך חורים בשמיכה" 4-"אני שואל ומייחל, וככה מתפלל" 5-"אני קשורה כמו הכלבים אני נקשרת"

naps

New member
נו קדימה

נשאר לכם רק עוד את 1. אם אף אחד\אחת לא ידע אני אכעס מאד. זה השיר שאני הכי אוהב בעולם, של הלהקה שאני הכי אוהב. והנה כבר נתתי רמז קטן- זה של להקה ולא זמר\ת. זה לא קל אמנם, אבל אני אתן לכם עוד קצת זמן לחשוב על זה ואז אני אתחיל עם רמזים. אורי

אני יודעת!!!

זה של רדיוהד!! Street spirit (fade out) שיר מקסים
ראיתי בפרטים שלך שאתה גם בפורום רדיוהד אז כבר חיברתי 1+1 "immerse your soul with love"...

naps

New member
כל הכבוד

ואני כבר חשבתי שלא תנחשו. כבר התחלתי לחשוב על רמזים. למרות שהקטע עם זה שראית שאני בפורום רדיוהד זה קצת רמאות. סתם... אורי

למעלה