כמה צעדים קטנים אישה לא רק אמא

כמה צעדים קטנים אישה לא רק אמא

היום תשעה חודשים ועוד כמה ימים אחרי הלידה העברנו את הגוזל מהחדר שלו לחדר של אחיו הגדולים .... כמה קשה - איך אפשר לפתוח ידיים ולתת להם לעוף ?
היום זה ממש פיצי מחר זה לצבא . הזמן עף לי והוא כבר עומד ואומר אמממממא
הלילה אני בטח לא אשן הכי טוב שבעולם .
חוץ מזה ביום רביעי נסעתי פעם ראשונה מהיום שילדתי את בני הראשון (לפני 10 שנים כמעט) לבד באוטובוס לארוע משמח מאוד (בריתה של חברים מאוד טובים)והשארתי את החצי עם כולללם - אפילו את התינוק לא לקחתי למרות ששנינו בכינו לפני שיצאתי .... מה אומר? איזה שחרור - בדרך הלוך (אמרתי שאין מקריות בעולם?)אחרי שחצי אוטובוס עושה כסאות מוזיקליים התיישב לידי גבר ולא סתם גבר אלא עורך ספרים מאוד נחמד מאוד חכם - הדרך עד ב"ש עפה לי (וגם לו) כ"כ נהנתי שלא דיברנו על הילדים כמעט בכלל - הרגשתי שוב אשה בפני עצמי , שוחחנו על ספרים על תאוריות שונות על עבודתו על עבודתי ועוד המון דברים (אני כבר לא זוכרת אחרי לידה שכחתן?
) נהנתי כמו שלא נהנתי כבר המון זמן . אח"כ בארוע רקדתי ולא היה מי שיפריע לי באמצע - בלי תינוק תלוי לי על המותן פשוט היה כייף- ותודה לבעלי שפרגן לי את החופשונת הזאתי ודאג לילדים ולבית - ממש לא הרגישו שלא הייתי - בדרך חזרה אפילו הספקתי לקרוא ספר שלם (תולעת ספרים - לא סתם נהניתי שישב לידי עורך חחחח) אז נקיפות מצפון היו שלא תחשבו וגם התגעגעתי מאוד
אבל.... |כוכב|זכיתי למילוי מצברים אדיר.... |כוכב| למדתי שיש לי חברות מקסימות שעוזרות תמיד כשאני צריכה |כוכב| למדתי לסמוך קצת יותר על בעלי
|כוכב| והכי חשוב מצאתי את עצמי מחדש

איזה כיף!!!!

אני, עד שכבר התחלתי לצאת לבד בערב לבית קפה עם חברות, או סתם לצעדה מסביב לשכונה... עד שיצאנו לסרט או הופעה בלי חשבון- ילדתי שוב..... עכשיו יש עוד שנתיים של תלות....

תשמעי הקטנצ'יק שלי בן 9 חודשים

ונסעתי מאילת לת"א.... היה קשה לא אשקר אבל היה גם נחוץ מאוד!!! אני שמחה שקיבלתי אומץ.

daldan

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

איזה יופי שהזדמן לך להנות ככה. זה בהחלט חשוב וממלא מצברים. נחמד שמצאת גם איש ישחה מעניין להעביר איתו את הנסיעה וכך ניצלת כל רגע בשעות האלה

משוש30

New member
הגיע הזמן!! (10 שנים???../images/Emo12.gif)

חייבים את זמן ההתאווררות הזאת לעצמינו לבד וכזוג פשוט חייבים! יופי שהצלחת לעשות את זה ולהנות ומקווה שזו תחילתה של מסורת נפלאה

עשר שנים לא יאומן !

גם אני לא שמתילב - היו לי רגעים כמובן של חצאי יום וכאלה אבל לא ימים שלמים .... הודעתי לו שאני מתחילה לנסוע פעם בחודש חחחחחחחחחחחחח נראה מה יהיה ?!?! נכון שהיה לי כייף?

meravido

New member
איזה כיף זה לקבל כמה דקות

של שקט. שיהיו בריאים עד 120 הקטנים שלנו, אבל זה כ"כ ממלא מצברים. מקנאה בך.

אל תקנאי קחי הזדמנות וסעי

(אומרת לך אמא שלא הסכימה לצאת למסעדה בלי הילדים שלה.....) יאללה I DER YOU (כמובן עם שגיאות כתיב) הנה יש לך אתגר .

חושחושה

New member
כל הכבוד לך!זה ממש כייף להיות

בלעדיהם לפעמים! גם נורא מתגעגעים, וזה בעיני רגש חשוב מאוד במערכת יחסים,וגם פתאום התחושה הזו, של לחזור לחושים שלי כאשה! כל הכבוד!

את יודעת שתמיד חששתי מהרגע הזה?

יחלתי לו בכל ליבי ולא העזתי בשום פנים ואופן - נראה לי מאוד אגואיסטי לצאת לנקות את הראש לבד ולמלא מצברים .... וכמה אני טעיתי ! רק אחרי אני מבינה כמה הייתי זקוקה לזה - הילדים טופלו בדיוק כמו שאני נמצאת ורגילה (אילפתי אותו טוב
) נהנו מאוד והיה להם נחמד וטוב אז למה לא???? בקיצור נקווה שבקרוב אני אעשה את זה והפעם לשני לילות לפחות ! ותחשבו על זה

meravido

New member
יותם עוד קטן וזקוק לי (אני מניקה)

בשביל לעזוב אותו לבד ליותר משעתיים/שלוש. חוצמזה שאני מקנאה כי במהלך השנה וחצי האחרונות כמעט ולא היה לי בעל (הוא עבד מ-7 בבוקר עד 11 בלילה כל יום) אז גם לא היה לי זמן פנוי לעצמי כי הייתי עם הילדים (כדי שירגישו שיש הורה אחד בבית לפחות) ועכשיו יש את יותם. אבל עכשיו יש לי גם את ימי שישי עם הבעל לכמה שעות חופשיות (כולם מפוזרים במוסדות חינוך). עוד קצת... ואני אשתולל לי.

אויש מסכנונת גם את "אמא חד הורית"

בגלל עבודה???? עוד מעט אני חוזרת לסטטוס הזה איזה בעסה!
אבל לא נורא אם עוד מעט את יכולה "להשתולל" אז הכל יהיה בסדר!

Joy107

New member
נשמע כיף אמיתי,

10 שנים זה באמת המון זמן
- מקווה שאשכיל לעשות את זה מוקדם יותר. נשמע שהיה לך ערב מהנה, שמחה שנהנית ומקווה שעכשיו תעשי זאת לעיתים קרובות יותר

אמברון

New member
נסעת וחזרת באותו היום?

למה לא טסת? אם כבר חופש - אז עד הסוף
. תפרגני לעצמך קצת יותר. מגיע לך!

נסעתי יום רביעי וחזרתי ביום חמישי

ולטוס לכל כך מעט זמן ממש לא שווה 200 ש"ח כיוון לעומת 110 ש|ח שעלה לי אוטובוס - תעשי את החישוב בעצמך..... אבל לא נורא נהניתי גם ככה

אולי תדברי עם בעלי? ../images/Emo8.gif

יש לי הרגשה משום מה שהוא לא ישמח שאני אתחיל לנסוע לו ככה ... שתי דקות עם הילדים אצל חברה והוא מתחיל להתקשר - מתי אתם חוזרים?

למעלה