כמה צפיות יש לכם ביום..?

xamin99

New member
כמה צפיות יש לכם ביום..?

מה הממוצע? ומה המקסימום שהיה לכם אי פעם?

דנטל

New member
מאוד קשה לי לעשות פה ממוצעים

גם בגלל שיש לי יותר מבלוג אחד וגם בגלל שזה כל כך לא עקבי. הבלוג שלי עם ממוצע הכניסות הכי גבוה הוא בניק דנטל, אבל הוא גם ותיק משמעותית מהשניים האחרים, ושוב - אין מצב שאני מסוגלת להעריך את הממוצע. המקסימום ביום שלי הוא בניק דיטי מלפני 3 שבועות: 3231.

xamin99

New member
WOW.. על מה את כתבת באותו יום..?

אני היום הבאתי מקסימום..עד עכשיו 500 חחח :(

דנטל

New member
500 זה מעולה!

השיא הנדון הוא מופרע לחלוטין. השיא שהיה לי לפני זה הגיע ל- 2540 בניק דנטל וזה עוד היה בתקופה שנספרו גם רובוטים. רשומות מומלצות אחרות שלי מעולם לא הגיעו לשיא המטורף הזה, גם לא כאלה שהיו בשער תפוז. כתבתי את זה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1038254 מספר הכניסות שציינתי נבע מפרסום הרשומה בעמוד הראשי של תפוז. אמנם, זה גם פורסם בשער הבלוגיה, אבל לא באותו יום שהיה לי שיא הכניסות האמור, אלא לאחר מכן. כשיש לך רשומה שאתה חושב ששווה המלצה, המלץ עליה גם בפורום מומלצים (יש קישור בחתימה שלי). אני המלצתי על הרשומה הנ"ל גם שם ובזכות זה השיא המדובר. רק הערה - פרסום בעמוד הראשי לא בהכרח מביא שיאים כאלה. הפרסום בבלוגיה עשוי להביא שיאים יותר גבוהים, זה תלוי בהמון גורמים. לכן רצוי להמליץ על עצמך גם פה וגם בפורום מומלצים
.

רשומות שלי היו במומלצים בשער תפוז

ומעולם לא הביאו לכמות כניסות כזאת. טוב, אני כותבת על נושא אזוטרי...

דנטל

New member
כמו שציינתי בהערה בהודעה שהגבת לה פה ../images/Emo13.gif

היו לי פוסטים נוספים שהגיעו לשער תפוז והם רחוקים מהשיא הזה. אגב, גם השיא הקודם שלי (זה של ה- 2540) היה בגלל שער תפוז והוא היה בפוסט למבוגרים בלבד ולכן הופיע רק כמה שעות בלילה. כלומר, לא צריך לשאוף רק לשער תפוז והוא לא בהכרח יביא שיאים, אבל בהחלט כדאי לזכור את קיומו בנוסף לשער הבלוגיה.

נוריתהה

New member
אצלי צנוע מאד

בזמן אחרון התיצב על 150-200 ליום.(אבל כל הזמן במגמת עליה) היות ואני כותבת רק (פרט מספר יוצאים מהכלל , כמו מכתב לטרול הפרטי שלי) ביקורות ספרים העורך לא בוחר בפוסטים שלי ואין לי תגיות של "בחירת עורך" והפוסטים לא נחשפים לבלוגרים בתפוז. ולכן רוב הביקורים אצלי הם חיצוניים. כלומר מחיפושי גוגל, חיפושים אחרים, מנויים וכו' לא מתוך תפוז עצמו. המירבי שלי התקרב ל100, כאשר פירסמתי ספר שנוי במחלוקת "חומצה גופרתני" על רייטינג ומחנות ריכוז.

הממוצע

400 כניסות ביום, בלי עזרה מתפוז. אתמול היו 700 כניסות אחרי שפרסמתי שיר. אני לא מגיעה למומלצים אלא לעיתים נדירות.

Your sweet87

New member
מס' הצפיות שלי בכל יום שונה.

המקסימום שהיה לי אי פעם הוא 138 צפיות. ממוצע הצפיות שלי הוא 25,422

למעלה