כמה צריך לעלות פטיפון משומש במצב טוב?
O Ohad18 New member 21/8/04 #2 איזה../images/Emo35.gif חדש../images/Emo35.gif ישן../images/Emo35.gif לפי דעתי כדאי כבר לקנות אחד חדש בכמה מאות. כנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי לבירורים.
איזה../images/Emo35.gif חדש../images/Emo35.gif ישן../images/Emo35.gif לפי דעתי כדאי כבר לקנות אחד חדש בכמה מאות. כנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי לבירורים.
O Ohad18 New member 22/8/04 #4 מה הקשר למשומש../images/Emo35.gif יש פטיפונים חדשים (שיוצרו בשנים האחרונות), ויש פטיפונים ישנים (שיוצרו לפני הרבה שנים).
מה הקשר למשומש../images/Emo35.gif יש פטיפונים חדשים (שיוצרו בשנים האחרונות), ויש פטיפונים ישנים (שיוצרו לפני הרבה שנים).
O Ohad18 New member 22/8/04 #6 ואיך זה קשור../images/Emo35.gif הבנאדם רוצה לחפש פטיפון, רוצים לדעת קצת יותר פרטים בשביל לעזור לו. רציתי לדעת האם הוא מעוניין בפטיפונים החדשים בכדי שהתשובה תהיה בהתאם.
ואיך זה קשור../images/Emo35.gif הבנאדם רוצה לחפש פטיפון, רוצים לדעת קצת יותר פרטים בשביל לעזור לו. רציתי לדעת האם הוא מעוניין בפטיפונים החדשים בכדי שהתשובה תהיה בהתאם.
H hadasa81 New member 24/8/04 #7 הצעה אני קניתי פטיפון ב50 שקל בשוק הפשפשים ביפו לפני 3 שנים עם מחט והכל והוא עדיין עובד כמו שצריך אני מציעה לך ללכת לבדוק שם,חוץ מזה יש לי פטיפון בבית עם מחט שלא עובד מסיבה לא ידועה אחרת אם אתה רוצה אולי לקחת אותו ולנסות לתקן
הצעה אני קניתי פטיפון ב50 שקל בשוק הפשפשים ביפו לפני 3 שנים עם מחט והכל והוא עדיין עובד כמו שצריך אני מציעה לך ללכת לבדוק שם,חוץ מזה יש לי פטיפון בבית עם מחט שלא עובד מסיבה לא ידועה אחרת אם אתה רוצה אולי לקחת אותו ולנסות לתקן