כמה צריך לעלות תאי-פס ל 3\4 טיסות ? מהארץ קיבלתי הצעת מחיר של 200$ האם זה משתלם ?
S Shakty New member 15/8/02 #1 כמה צריך לעלות תאי-פס ל 3\4 טיסות ? מהארץ קיבלתי הצעת מחיר של 200$ האם זה משתלם ?
ס סנאגל New member 15/8/02 #2 לחטוף !!!! אני שילמתי על 3 טיסות בערך 270 דולר.. שווה מאוד לקחת מהארץ...תשאיר\י תאריך פתוח..ככה אם תרצי\ה תוכל\י לשנות . תעשו חיייייייייייייים !
לחטוף !!!! אני שילמתי על 3 טיסות בערך 270 דולר.. שווה מאוד לקחת מהארץ...תשאיר\י תאריך פתוח..ככה אם תרצי\ה תוכל\י לשנות . תעשו חיייייייייייייים !
ס סנאגל New member 18/8/02 #4 נראה לי שאפשר להשאיר פתוח שם את נכנסת לכל משרד נסיעות ומאריכה או קובעת תאריך לטיסה(בעד עמלה צנועה)..
S shlomi_e New member 18/8/02 #5 ../images/Emo58.gifמאיפה הכרטיסים ????? אני טס ב 22 החודש....עוד 5 ימים. וגם אני מעוניין בטיסות פנים.
../images/Emo58.gifמאיפה הכרטיסים ????? אני טס ב 22 החודש....עוד 5 ימים. וגם אני מעוניין בטיסות פנים.
S shlomi_e New member 18/8/02 #6 ../images/Emo58.gifהקפצה....הקפצה../images/Emo105.gif הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה ......אוף...כואבת לי היד
../images/Emo58.gifהקפצה....הקפצה../images/Emo105.gif הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה הקפצה....הקפצה ......אוף...כואבת לי היד